Aysonu Kizlari 2008

kızmayın bana ama çökmüş durumdayım bişey yapamıyorum kocam gelsin o giydirsin

neden kızalım birsencim canın nasıl istiyo öyle yap bak ağlama sakın bebişlerine zararı olabilirrr bide bence önemli bişi değildir kusuyosunya ondandır belki aklına kötü şeyler getirme doğana kadar sen böyle idare etceksin artıkın doğunca bebişlerine sorarızzz

selam kızlar
bu sabah buhranlı başladık güne bakalım inşallah sonu iyi biter
ay birseninde başına gelmedik kalmadı yavvv hayırlısıyla bi doğursa şu bebişleri
insanda takat kalmaz sabır kalmaz güç kalmaz ama her şay allahtan mecburen sabr edeceğiz
inşallah bişey yoktur bebişlerinin
nuray ne yaptı acaba doğurdumu ki ay ondanda bi haber alabilsek
bugün böylre meraktan çatlama günü
bekleyelim bakalım neler olacak
ben bi kahvaltı hazırlayam pc açık belki biriniz gelir

geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 49 mm düşmüş

Son düzenleme:
geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 48 mm düşmüş

çok geçmiş olsun cnm ben neşeye bakıyordum senin durumunu görünce üzüldüm rahim ağzını küçülmesi ii midir anlamam ben ama?

ilaçlarını iç uzan ayaklarının altına yastık koy cnm

geldim BU BİR DÜŞÜK TEHTİDİR DEDİ yatıyoruz ağrıların kesilmesi için ilaç ve progestan devam çarşamba detyalıda birdaha bakılcak 52 mm olan rahim ağzı 48 mm düşmüş

ay canım geçmiş olsun bitmedi senin şu maceraların hastaneyi su yolu yaptınız herhalde herkes tanıyordur sizi neyse tekrar geçmiş olsun yatmaya devam her zaman olduğu gibi

bende üşütmüşüm biraz sevk aldım eve geldim.boğazım felaket.size bakıyım dedim birsenin durumunu öğrendim moralim bozuldu şimdi iyi olduğunu duyunca biraz olsun rahatladım.
fakecim hoşgeldina.s.

kızlar gücüm kalmadı kaybetme duygusu bitiriidi beni
48 yazmışım 49 mm pardon..doktor yarım saat sonrasını bilemeyiz diyor

dırımcımmm sana biraz şebeklik yapalım yüzünü güldürelim , moralini yüksek tutalım , ama en önemlisi zaten yapıyorus ama hep birlikte dua edelimmm ne dersin şekerkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

fake hanım bi teşekkürle kurtalamazsınız elümden ,bi merhaba almadan valla bırakmam yaniiiiii:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile

Back
X