Aysonu Kizlari 2008

krispi senden naber,geçti mi biraz sıkıntın.sen de buhrandaydın.havalar bizi böle yapıyo herhalde

yok canım yaaa havaların bi kabahati yok kabahat bizde herşey istediğimiz gibi olsun istiyoruz bir an önce gerçekleşsin istiyoruz ama istemeyle olmuyor işte rabbim zamanı var diyor
şu anda bana en iyi gelecek olay hamiş kalmak yeniden doğmuş gibi hissedecem kendimievet bi kızım var dün gece ona bakıp ağlıyorum ya busede olmasaydı ne yapardım ben dedim şükrettim binlerce kez
sadece hamiş kalmaklada bitmiyor sonra sağlıklı bi şekilde doğsa diyor insan
benim buhranım geçti canım artık busenin çişiyle uğraşmıyorum yaza bıraktım hem çocuğun psikolojisi bozulacak hem benim zamana bıraktım yazık çocuğa
şimdi iyiyim canım sağol:1hug:

kızlar gücüm kalmadı kaybetme duygusu bitiriidi beni
48 yazmışım 49 mm pardon..doktor yarım saat sonrasını bilemeyiz diyor

canım nedesm bilemiyom
insan güç kalmaz ama sen çok dirayetlisin eğer öyle olmasaydın okadar zor şeyleri atlatamazdın bununda üstesinden geleceksin sen güçlü bir anne olacaksın güçlü olmak zorundasın bebeişlerin için onların senin gibi her şeye göğüs geren bir anneye ihtiyacı var onlar için kendini topla canım moralini bozma
valla ben kendi adıma seni tebrik ediyorum ve sni yılın ANNESİ ilan ediyorum
bu yılın en fedakar annesi biiiiiirrrrrrrrrrssssssseeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

yok canım yaaa havaların bi kabahati yok kabahat bizde herşey istediğimiz gibi olsun istiyoruz bir an önce gerçekleşsin istiyoruz ama istemeyle olmuyor işte rabbim zamanı var diyor
şu anda bana en iyi gelecek olay hamiş kalmak yeniden doğmuş gibi hissedecem kendimievet bi kızım var dün gece ona bakıp ağlıyorum ya busede olmasaydı ne yapardım ben dedim şükrettim binlerce kez
benim buhranım geçti canım artık busenin çişiyle uğraşmıyorum yaza bıraktım hem çocuğun psikolojisi bozulacak hem benim zamana bıraktım yazık çocuğa

canım benim iyi olmana sevindim.çiş konusuna gelince sanırım buse daha 2 yaşındaydı dimi? doktorlar 2,5 yaşından önce hiç bu işlere girişmeyin,çocuğu zorlamayın diyorlar.bi deyaza bırakmakla iyi etmişsin çünkü bu eğitimi yazın verin de diyolar ayrıca doktorlar.,peh peh peh bana bak sankim 10 tane çocuk doğurmuş gibi bi de kalkıp akıl veriyom:))

bu arada "yeniden doğmuş gibi olucam " lafının üstüne bi şey diyemiyorum.çünküm bende öle hissediyorum.ama sonra korkuyorum Allahın gücüne gitmesin halimize de çookkkk şükürrr diyorummmkaydirigubbakcemile3

fake kaçmış alacağınız olsun hanfendüüü bende size küserimmmm:dilcikar::dilcikar:
daha sana ne şebeklikler yapıcaktım kaçırdın işte :dilcikar::dilcikar:

niye acele ediyosun o zamanı gelince öğrenir merak etme daha küçük

selam kızlar evde net kesildi dün giremedim
birsencim yine mi kanama inşallah önceki gibidir sorun yoktur tatlım dua et bol bol tabi bizde
ay pc yi açınca neye uğradığımı şaşırdım yaaaa

canım benim iyi olmana sevindim.çiş konusuna gelince sanırım buse daha 2 yaşındaydı dimi? doktorlar 2,5 yaşından önce hiç bu işlere girişmeyin,çocuğu zorlamayın diyorlar.bi deyaza bırakmakla iyi etmişsin çünkü bu eğitimi yazın verin de diyolar ayrıca doktorlar.,peh peh peh bana bak sankim 10 tane çocuk doğurmuş gibi bi de kalkıp akıl veriyom:))

bu arada "yeniden doğmuş gibi olucam " lafının üstüne bi şey diyemiyorum.çünküm bende öle hissediyorum.ama sonra korkuyorum Allahın gücüne gitmesin halimize de çookkkk şükürrr diyorummmkaydirigubbakcemile3

estağfurullah canım yaaa tabiki akıl vereceksin henüz anne değilsin ama olacağına inanıyorum o vasıfları taşıyorsun anne olmayıda hak ediyorsun bak şimdiden ne çok şeyler öğrenmişsin önemli olan doğurup anne olmak değil gerçek anlamda anne olmaktır buradaki arkadaşlar gibi
canım evet bende şükrettim ama annelik işte birici ikinci farketmiyor insan hiç çocuğu olmamış gibi istiyor ikinciyide

estağfurullah canım yaaa tabiki akıl vereceksin henüz anne değilsin ama olacağına inanıyorum o vasıfları taşıyorsun anne olmayıda hak ediyorsun bak şimdiden ne çok şeyler öğrenmişsin önemli olan doğurup anne olmak değil gerçek anlamda anne olmaktır buradaki arkadaşlar gibi
canım evet bende şükrettim ama annelik işte birici ikinci farketmiyor insan hiç çocuğu olmamış gibi istiyor ikinciyide

canım çok sağol güsel sözlerin için.evet benim henüzzzz bi veledim yok ama ablamın 3,5 yaşında bi oğlu var.ben bütün deneyimlerimi onunla kazandım.ablam ne okuyorsa bende okudum,ne uyguluyorsa bende izledim.ay çokkk ösledim bak ben şimdi yeğenimi çokkkkgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

neysem ,sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyodun.bak bi bilmişlik daha yapayım.ikinci çocuğu isteyen anneler 1 yılı beklemeden 6.aylarında doktora gitmelilermiş.bi de sen buseye nasıl hamile kalmıştın?yani ne kadar sürede

hoşbulduk bugün biraz daha iyiyim dışarda kar yağıyor onu seyrediyom

aaaa sen de ankaradaymışsın bende durup durup kara bakıyorum camdan.2 gündür kar yağacak kar yağacak diyolardı anca yağdıı ama çok güsel .neyseki evimdeyim bu havada bu hastalıkla işte olmayı istemezdim

aaaa sen de ankaradaymışsın bende durup durup kara bakıyorum camdan.2 gündür kar yağacak kar yağacak diyolardı anca yağdıı ama çok güsel .neyseki evimdeyim bu havada bu hastalıkla işte olmayı istemezdim

evet çok güzel benim oğlan tutturdu kar oynamaya çıkalım diye ank neresinde oturuyon

Back
X