Aysonu Kizlari 2008

merhabalarrr güzel hanımlar nasılsınız.
Nuraycım burdasın canım kızımız nasıl oldu inşllah daha iyidir.
Dilekcimm güle güle oturun yeni evinizde tatlımm.
Fakecimm Allah'ım en kısa zamanda senin o güzel yüzünüde güldürsün güzel arkadaşım.
Krispi sende kızım dert etme bakk herşeyi oluruna bırak vardır bence bir zamanı.
Ususcugumuz nasıl inşllah oda iyidir.
Esencimm sen ve minik kızında iyisinizdir inşllah.
Dırımcımm minik ogluşlarınla nasılsın saglık durumunda iyidir inşllah.
Neşemm nerelerdesinn,nasılsınn.
Babycim senin iççinde hadi hayırlısı güzelimm.
Hicranım papatyam sen niye iyi degilsin canım iyileşmedinizmi güzelimm.
İnşllah unuttugum kimse yoktur şekerlerr varsada kırılmasınlar bana güzel arkadaşlarım hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorum bugün buralardayım.
valla aslıcım oluruna bırakmaktan başka çarede yok zaten ben öyle dertleniyorum işte ama çabuk toparlanıyorum her ay başı benim böyle buhranımı çekeceksiniz artık kaydirigubbakcemile3

Birsencim evet korkuyorum bu ay..
ama son günlere yaklaştıkça da heyecanımı bastıramıyorum işte..

günaydın fatoşcuk inşallah patlama olur 2009 başlarındaaa

Nuraycımm nasılsın canım yaa
prenses nasıllll :)) ilk fotolarını görmüştüm çok tatlı yaaa
mucize gibi :) Allahım bugünleri de gösterdi ya ....
yok mu güncel fotoları??

olur olur inşallah patlatırızda çatlatırızda evvelallah allah sağlık versin sağlık olunca herşey olur inşallah erersin muradına u ay:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

fekooooooooo günaydınmı desem tünaydınmı desem yoksa iyi akşamlarmı desem nedesem bilemedim uykucu feko bu saate kadar uyuyormusun bak hafiften canlandı buraları

aslıcım dun dr gıttık ıste 5 tane daha igne verdisenağlama bacakları delik deşik oldu yavrumun senağlama
bir de balgam sokturucu surup verdi.onceden de bir surup vardı zaten:çok üzgünüm:
oksurugu oyle hemen gecmez dedi:1no2:carsamba aksam ıgne bıtıyor persembe tekrar kontrol var.dr gidip geldikce deli para gidiyor sadece bu 10igneyi vurdurmak için ebeye 70ytl verdik.eşim işe yeni basladı malum para almamıza daha cok var
napacagız bilmiyorum canım cok sıkılıyor:çok üzgünüm:

ay canım yaa çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
yasık yaa surupu felan nası içiyo minnacık yaa
ya iğnee :1shok: inşallah çabucacık iyleşir :Saruboceq:

aslıcım dun dr gıttık ıste 5 tane daha igne verdisenağlama bacakları delik deşik oldu yavrumun senağlama
bir de balgam sokturucu surup verdi.onceden de bir surup vardı zaten:çok üzgünüm:
oksurugu oyle hemen gecmez dedi:1no2:carsamba aksam ıgne bıtıyor persembe tekrar kontrol var.dr gidip geldikce deli para gidiyor sadece bu 10igneyi vurdurmak için ebeye 70ytl verdik.eşim işe yeni basladı malum para almamıza daha cok var

ahhh kıyamam yavruşumuzaa canım benim çok geçmiş olsun inşllah kızımız hemencik atlatır ama gerçekten balgamı atmaları kolay olmuyor sanırım bizde 2 tane şurup kullanıyoruz sanki hiç fayda etmiyor gibi kuzuma geçmezse tekrar getirirsin demişti hafta sonuna kadar ilaçları kullanacagım bakalım inşllah geçer geçmezse tekrar dra.
Meyra yavrumuz küçücük bedeniyle Allah'ım saglık versin güzelim.Nuraycım maddiyat gerçekten herkes aynı durumda ne yapacagız bilmiyorum ben dışarı bile çıkmıyorum ama inan yinede gidiyor Allah'ım sonumuzu hayır etsin.

anaa kusum ayni ruyayi gormusuz bir gun arayla hehe
benimki de koca popolu ve kart bir kariyla beni aldatiyodu pazartesi olsun dava acip bosuyodum herifi gece uyandim gercek gibiydi bogasim geldi valla:kızgın:

gule gule otur kusum
en guzel gunleriniz bu evde yasanir insallah

nerdesin sen bunu hakettin:mymeka:
neden merakta birakiosun insani yaw
neyseki haberler harika masallah
insallah bu kez hersey yolunda gider canm

evet yaa nese de yalan oldu
hamile kalinca kacanlardan olacak sanirim hic ugramio bile
bebisim buyuyo nese hala ortada yoksositososito

feko aslanpencesi cok iyiymis canm kullan onu hayit da oyle
ama duzenli kullanmak onemli oyle 15 20gunde filan fayda etmez birkac ay araliksiz kullan

kuşum hoşgeldinnn pamuğuma çokkkk çokkkk üzülüyorum dayanamıyorum hamişlikden dahada bi duygusalımm ..kıyamıyorummmm

kuşum sen herifi boşuyordun bense o karıyı atmaya çalışıyor için için yanıyor kahroluyordum hem çok seviyor vazgeçmek istemiyordum hemde bu yaşadığımı nasıl hazmedecem diyordum....evet yanımda olsa boğacağım geliyor annemde herkes yapar kocan asla yapaz diyor.......yiğenimde diyor birsen abla siz nişanlı gibisiniz 7 senelik evli gibi değilsiniz diyor...........offffffffffffffffffff kocamı özledim hiç doymuyorum onu sevmeye
herşeyim o yaaa korkuyorum bu kadar sevmekten

aslım kuşum sağlığım iyi ama kusmalarım fulll ama şükür kuzularımı artık daha iyi hissediyorum harika bişeymiş yaaa böle hissettikce gelecekleri gün için nefesim kesiliyor

bernoşum heycanın tabiki olacak allahın izni ile inş. olacak

krispi buhran yapıyor tüyüyorsun sonrada neredesiniz diyon leynnn karııı delüüüüü

usus nerede acepp halen partimi yapıyor

myfish de yok aylinnnn hanummmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhh ohhh misafirimiz çokk çaymı kahvemi versekkkkk

eğer bu misafirlerden usus kokoş avukatta varsa saçını yolacam buraya geldiğinde

gitmişsiniz amaa saklambaç oynuyoruz sankii :)

hicarncım hayırdır yaaa??

selam canım nolsun işte sırt ağrısı kol ağrısı derken bide grip bulaştı onla cebelleşiyorum 4 gündür geçmek bilmiyor meret fena etti benide kızımıda minik kuşum geçirdi hafif kaldı onda ama bende tekrar gecer diye korkuyorum kızıma yaklaşıp öpemiyorum yaasenağlama

kendimden haber vereyim hazır kimse yokken :1ninca:

dün çok sayıda 12-15 sağ, 9-12 solda yumoş var
endometrium da 9 mm (benim için rekor galiba:nazar:)
yarın tekrar gidiyorum.. inşallah bi aksilik çıkmazsa az kaldı sanırım
bu hafta sonuna doğru toplarlar yumoşları

çok sevindim canım hayırlısıyla inşallah herşey güzel gider de bebişine kavuşursun inşallah sendeŞeniza.s.

merhabalarrr güzel hanımlar nasılsınız.
Nuraycım burdasın canım kızımız nasıl oldu inşllah daha iyidir.
Dilekcimm güle güle oturun yeni evinizde tatlımm.
Fakecimm Allah'ım en kısa zamanda senin o güzel yüzünüde güldürsün güzel arkadaşım.
Krispi sende kızım dert etme bakk herşeyi oluruna bırak vardır bence bir zamanı.
Ususcugumuz nasıl inşllah oda iyidir.
Esencimm sen ve minik kızında iyisinizdir inşllah.
Dırımcımm minik ogluşlarınla nasılsın saglık durumunda iyidir inşllah.
Neşemm nerelerdesinn,nasılsınn.
Babycim senin iççinde hadi hayırlısı güzelimm.
Hicranım papatyam sen niye iyi degilsin canım iyileşmedinizmi güzelimm.
İnşllah unuttugum kimse yoktur şekerlerr varsada kırılmasınlar bana güzel arkadaşlarım hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorum bugün buralardayım.

merhaba aslıcım ok yaa iyileşmedik henüz 2 gün kendim çaylarla meyvelerle vitaminlerle atlatmaya çalıştım olmadı dün sabah dr gittim ilaç verdi kullanıyorum bakalım daha ne kadar sürecek bu meret

canım benim yaaa dayanamıyorum şu miniklerin hasta olmasına kızımda ben fena olmuştum hasta olunca valla çok geçmiş olsun maddi yönden allah yardımcın olsun zor olay inşallah rabbim bir kapı açar size sıkıntısız bir hayat dilerim canım

Back
X