Aysonu Kizlari 2008

bende buradayım bacım gözüne mi gireyim banada bi çay çeeeekkkk:roflol:

gel bacımmm gellll kek var çay varrrr halamın kapısı heç boş değilll

illa bişeyler varr gelll

anamda bugün bizle benim bebelere gitmişş pijama almış düdük gibi bide kışlık bidahiki kışa imkansız giyemezz onu değiştirmeye gitti hala yok abartmasa yaa 2 pattaniye almışş

banada çek birsen bende gribim ıhlamur olsun lütfen buseyede bir ıhlamur limon koymayı unutma ha:içelim:

valla ben çay isterim kaç gündür ıhlamur limondan içimde ıhlamur ve limon ağacı çıkacak kafamçokkarıştıiyi tarafoı şu olur tabii onları satar maddi olarak rahatlarımmmm:roflol:

kızlar ben şimdi çıkayım evimi yeleştireyim yemek yapacam buseyi yedirip uyutacam offf oooffff çok işim varmış benim yaaaa

yaw geçmişi okuyorum herkesin ışığı yanıyo ama nirde bu milleeeettttttt
oooooo 10 misafürrr rekora gidiyorussss

heeeeeee nerelerdeydin bakim sennnn neler yaptınn

valla gelemedim kusuruma bakmayın.döndükten sonra ertesi gün yatılı misafürüm geldi hala da bizdeler.bide yanlarında 3,5 yaşında fırlama bi oğlan getirdiler.gün boyu iş,akşama gelince onlarla takılmaktan buraya gelemdim.ama oğluşumu bi görseniz ben böle akıllı,cin gibi bi çocuk görmedim.:nazar::nazar: valla birsen inşallah senin bebeler de böle şirin böle akıllı olurlar.
tabi hak verirsinizki bütün gün canım çıkıyor yorgunluktan.şimdi de bir fırsatını buldum adliyeden yazıyorum .çoookkkk uzakkk kaldımmm sizdennn:çok üzgünüm:

valla gelemedim kusuruma bakmayın.döndükten sonra ertesi gün yatılı misafürüm geldi hala da bizdeler.bide yanlarında 3,5 yaşında fırlama bi oğlan getirdiler.gün boyu iş,akşama gelince onlarla takılmaktan buraya gelemdim.ama oğluşumu bi görseniz ben böle akıllı,cin gibi bi çocuk görmedim.:nazar::nazar: valla birsen inşallah senin bebeler de böle şirin böle akıllı olurlar.
tabi hak verirsinizki bütün gün canım çıkıyor yorgunluktan.şimdi de bir fırsatını buldum adliyeden yazıyorum .çoookkkk uzakkk kaldımmm sizdennn:çok üzgünüm:

heee anladımmm cnm ayyy şimdi kustum kızlarrrr azcuk müsadeeeeeee

bu arada bütün hastalarımıza Allah acil şifalar versin.anneler içinde ,bebeişler içinde çok zor valla .umarım herkes şimdi daha iyidir:teselli:a.s.
krispiiiiii buharanın geçti miii bakıyımmm?haklısın ben de bu aya kendümü zor toparladım o yüzden kısacık yılbaşı tatili bana çok iyi geldi.kafam dağıldı biraz.hihoyyyt

Back
X