Aysonu Kizlari 2008

neysem kızlarrr ben çıkmak zorundayım.bu hafta pek gelemeyebilirim misafürleri gönderince bilin ki ben burdayım.
herkes kendine iyi baksın hepinizi çookkkk öpüyorummmm

kendimden haber vereyim hazır kimse yokken :1ninca:

dün çok sayıda 12-15 sağ, 9-12 solda yumoş var
endometrium da 9 mm (benim için rekor galiba:nazar:)
yarın tekrar gidiyorum.. inşallah bi aksilik çıkmazsa az kaldı sanırım
bu hafta sonuna doğru toplarlar yumoşları

canım hakkında hayırlısı olsun dualarım hep sizinle zor bir süreç biliyorum
bol bol dua edinn

selam fatoşcum kız uykunmu yok senünn benim kız uyumuyor da ondan ayaktayım mamasını soğutuyom şuan ve o babası ile beraber benim yatağımda yatıyorrr

selam fatoşcum kız uykunmu yok senünn benim kız uyumuyor da ondan ayaktayım mamasını soğutuyom şuan ve o babası ile beraber benim yatağımda yatıyorrr

ben böyle gececiyim datlum nöbet tuyom topiğimizi kimse kapmasın diyee:roflol::roflol:
ay ben öyle erken yatamıyom alıştım kız bizim tavuklar çoktaaaaaaaaaan uyumuşturda rüya görüyorlardır bile fosur fosurmirmirmirmir mirmirmirmir

ben böyle gececiyim datlum nöbet tuyom topiğimizi kimse kapmasın diyee:roflol::roflol:
ay ben öyle erken yatamıyom alıştım kız bizim tavuklar çoktaaaaaaaaaan uyumuşturda rüya görüyorlardır bile fosur fosurmirmirmirmir mirmirmirmir

uyuyorlardır ya bende yatıcam şimdi kızın altını temizledim mamasını yedirdim uyuttum herhalde uyanmaz sabaha kadar sana iyi geceler iyi nöbetler sabah görüşürüz canımmm byyyyy

günaydınlarrrrrrrrrrrr kalktım devamlı çişe gidersen uyuyamazsın göbişim çok kaşınmaya başladıı yine çatlayacam.....

nurişim günaydınnnnnnnnn nasılsın pamuğum güsel gelinim nasıl

Back
X