Aysonu Kizlari 2008

dirim sen varsin sadece misafirler de hic eksik olmuyo heeenaniknanik
hic keyfim yok bisey yazmak bile gelmio icimden diyecek lafim yok yaa:çok üzgünüm:
son ignemiz kaldı aksam vurulcak delik deşik oldu bacakları insalah baska igne vermez artık:1no2:
gece 2 saat arayla uyandık azcık emip uyuo sonra da acıkıyo tabi..
kolumu kıpırdatacak halim yok yaa:çok üzgünüm:

ayyyyyyyyy kuşum yaaa tahmin edebiliyorum off yaaaaa
rabbim şifasını versin tez zamanda iyi olsun
pamuğum meleğim yaaaaaaaa

annen biliyormu hasta olduğunu

evet cnm bahara denk gelecek ama benim ayımda bahar alerjik nezle ayı korkuyorum aşılarım var ama inş.bişey olmadan atlatırızz......

selam canım nolsun işte sırt ağrısı kol ağrısı derken bide grip bulaştı onla cebelleşiyorum 4 gündür geçmek bilmiyor meret fena etti benide kızımıda minik kuşum geçirdi hafif kaldı onda ama bende tekrar gecer diye korkuyorum kızıma yaklaşıp öpemiyorum yaasenağlama

geçmiş olsun hicrancımm :(
dikkat et kendine cnm kızın minicik daha yaa ..
sırt ağrısı kol ağrısı dediğin neden ki acep??
gittin mi dr a

karnum acukduu halam ve kızları uyuyorr
göbişim çok kaşınıyor ve sanırsam nezleyim damağim ve kulak içi kaşınıyorr
yada buradaki muhabbet kuşu alerjimi azdırdı .......

kusmaktan diş fırçalayamıyorum dişcim gargara verdi burada bulamadık dişimi fırçaladımmı kusuyorum

ellerim ayaklarım şişiyor artık kalemmi parmaklat dolma gibi oldu erken değilmi ya şişmek için

günaydın herkeseeeeee
ne günaydını ya uyanmış sohbete bile başlamışsınızz
miden hala bulanıyormu birsenn

aaa o zaman dikkat et kusum aynı evin icinde yaklasmasan da mutlaka bulasıyo yaaa
kaynım cok fena gripp bir haftadır,o yuzden cocugu gormeye bile gelemio kaynanama da bulasmıs sonunda dun sesi fenaydı hemen hergun geliyo yemek filan yapıyo bugun gelmez artık.aman bana da bulasır neme lazım

kusum gecen gun dediki sen beni mahcup ettin cocuga nasıl bakacak diye dusunuyodum dedi:1shok: ne var canım el kadar cocuga bakamayacakmıyım didim
komsusu da sormus sen mi bakıyosun diye annesi bakıyo cok da guzel bakıyo değişik değişik giydiriyo herseyini yapıyo ben bir kere altını değiştirdim daha demiş kadın da demişki bizim dogum oldu 15 gun altını bile almadı biz baktık cocuga demiş..Allaha sukur cabuk iyileştim kimseye muhtac olmam insallah kendim bakarım diyordum cok sukur oyle oldu..
gördün mü kusum bakamam sanmış:dilcikar:

aboooooo dimik düşüncesi buymuş allaha binlerce kez şükür iyi oldun o vakit
bende bişey bilmiyom ama gelince onlar herşeylerini yapacam kimseye muhtaç olmak istemiyorum ..annem ağzını burnunu eğiyor ..neymiş evimi taşıyacakmışım onun yakınına
bu kirzde millet kirasını ödeyemiyor ben ev taşıyacam ...aytunç asla didi
benim evimde sıkılıyormuş haspam 2 çocuk sezeryanlı kızı varken nasıl sıkılcaksa

inş.senin gibi kalkarım ayağa hemen.....

bu arada dün halam küçük olan ikisininde erkek olduğunu duyunca resmen üzüldü tühh tühh dedi durdu.......kim bakacak o çocuklara diyor kar koca bakacaz didim

amma üzüldüler yaa erkek diyee offffffffffffffff:delphin:

amanınnn herkes hasta yaaa..
herkeslere geçmiş olsunnnnnnn

sağol cnm günaydınnnnnnnnnnn

günaydın herkeseeeeee
ne günaydını ya uyanmış sohbete bile başlamışsınızz
miden hala bulanıyormu birsenn

cnm bulantı durdu ama sabah çok ekşiyordu ilaç içtim geçtii
inş.bugün kusmam dün dişlerimi fırçaladım o ndan beter oldum
fırçalayamıyorum yaaa

sen nasılsın cnm

10 dene misafir heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden

gelesinize niden misafirsinizzzz kaydirigubbakcemile4

günaydın şekerler
nasılsınız ne olur bana hastalık demeyin busede grip bende napcez böyle yaaaa kk da virüs var grip virüsü bulaşmış her yere yaaa artık isim sayamıyorum herkese geçmiş olsun bacılar karnım aç karnıııım

sağol cnm günaydınnnnnnnnnnn

cnm bulantı durdu ama sabah çok ekşiyordu ilaç içtim geçtii
inş.bugün kusmam dün dişlerimi fırçaladım o ndan beter oldum
fırçalayamıyorum yaaa

sen nasılsın cnm
iyiyim çok şükür kahvaltı yapıyorum hemde szinle konuşuyorum
insallah iyi olursun canım allah kimseyi kimseye muhtac etmesin:Saruboceq:
zaten annemin bakmasından bile memnun deildim cocugun altını her actıgında nasıl aglıodu yazık üşüyodu sanırım.ben acınca aglamıo cabucak hallediyorum
insallah sen de kendin bakarsın gerci 2 tane zor ama alısınca olur

neden uzuluyolar Allah Allah kimisi de kız oldu diye uzulur herkes degişik degişik
tam dogum yaptıgım gun yengem gelmiş hastanede soyluyo erkek bekliyodum diye ..daha once de soyledi evde..
sen kim oluyosunki manyak yaaa dış kapının mandalı:mymeka: kaynanam da ben cok sevindim kız istiyodum bunu da dedi.malum 4 oglundan sonra erkek torun istemiyo kadın...

takmamak lazım bunları benimde halam kız olduğunu duyunca belki erkektir ne biliyorlarmış deyip durdu kilisliyiz ya erkek manyağılarrr
halam ben doğduğumda da üzüntüden ağlamış zatiiibenneyaptımki

insallah iyi olursun canım allah kimseyi kimseye muhtac etmesin:Saruboceq:
zaten annemin bakmasından bile memnun deildim cocugun altını her actıgında nasıl aglıodu yazık üşüyodu sanırım.ben acınca aglamıo cabucak hallediyorum
insallah sen de kendin bakarsın gerci 2 tane zor ama alısınca olur

neden uzuluyolar Allah Allah kimisi de kız oldu diye uzulur herkes degişik degişik
tam dogum yaptıgım gun yengem gelmiş hastanede soyluyo erkek bekliyodum diye ..daha once de soyledi evde..
sen kim oluyosunki manyak yaaa dış kapının mandalı:mymeka: kaynanam da ben cok sevindim kız istiyodum bunu da dedi.malum 4 oglundan sonra erkek torun istemiyo kadın...

ben anlamadım cnm ya eltim burun kıvırır hayırlı olsun demez
kaynanam illa biri kız olsaydı der
annem ikincide erkek diyince böle sersemleşti
şimdi halam .........hayırlısı demiyolar da
neymiş kız çocuk bakarmış annesine babasına
benim halam bakmadı .annem baktı babanneme
birtek buradki kuzenlerim mutlu oley diyolar
eşimde ölee
hatta 3 numara kazası olursa bakarsın kız olur diyor

herkes farklı ama üzülüyorum tühhh tühhhh nedemek oluyor bu kadar vahimmi yani:1ninca:

yok nurişim kendi çocukları erkek hayırsızda ondan öle diyolar
ben hayırsız evlat değilim kocamda değil
evlatlarımıda allahın izni ile olmaz

hadi ya yuh artık:oklava:

ya canım kimseyi memnun edemezsin 2si de kız olsaydı o zaman da uzulurlerdi
bebek icin ne yollardan gecmişsiniz Allaha cok sukur diyeceklerine neye takıyolar yaa cok ayıp

herkes ayrı telden işte canım esenin ikiz oglusları olsa cok sevnirlerdi herhalde baksanadelikafadulden

evett esen kııı iki erkek bomba olurdu sizde

benim yanında kaldığım halamın iki kızı var keşke erkek olsalardı diyor
halama hiç faydaları yok giyinip süslenip çıkıyolar aynı erkek gibi

hadi ya yuh artık:oklava:

ya canım kimseyi memnun edemezsin 2si de kız olsaydı o zaman da uzulurlerdi
bebek icin ne yollardan gecmişsiniz Allaha cok sukur diyeceklerine neye takıyolar yaa cok ayıp

herkes ayrı telden işte canım esenin ikiz oglusları olsa cok sevnirlerdi herhalde baksanadelikafadulden
ooooo bayılırlardı yerimden kaldırmazlardı herhalde
ne kadar erkekleri sevdiklerini anlamak istersen bak;
benim babam erkek çocuğu olmuyo diye ikinci bir eş aldı düşün yaniiiibenneyaptımkibenneyaptımki
yok nurişim kendi çocukları erkek hayırsızda ondan öle diyolar
ben hayırsız evlat değilim kocamda değil
evlatlarımıda allahın izni ile olmaz

hayırı olurlar inşallah canım hem benim damadıma bişe demesinle döverim haaaakötükedihüsokötükedihüso

Back
X