Aysonu Kizlari 2008

geçmiş olsun hicrancımm :(
dikkat et kendine cnm kızın minicik daha yaa ..
sırt ağrısı kol ağrısı dediğin neden ki acep??
gittin mi dr a

saol bernacım gittim gittim doktora 5 tane ilaç verdi antibiyotik soğuk algınlığı için bir ilaç boğaz için gargara öksürük şurubu ve ağrı kesici kas gevşetici verdi

selam kızlarr bugün size eşlik edemedim benim kız saat 1de dersler boş olduğundan eve geldi tabiş yanında 2 arkadaşı ile bilgisayar da kızın odasında olduğunda giremedim taii onlara yemek hazırla ceylinnle ilgilen vss akşam yemeği yap derken bu saat oldu geçmişe bakiim ben barii

selam kızlar ben geldim valla neti esir aldı eşimin amcasının kızı ve arkadaşı bi türlü gitmek bilmediler
az önce gittiler bende bakayım dedim ama pek kimse gelmemiş
ay birsen hastanelere gitmiş kusmaktan mahvoldu kız yaaa serum felan takmışlar tahliller yapmışlar eve göndermişler yine kötü olursa evde serum falan bağlayacaklarmış yaaa haberiniz varmıydı
ay şu kız bi hayırlısıyla doğursa yaaaaa mahvoldu kız yaaaa

selam millet nasılsınız bu akşam
birsene üzüldüm ama bebekler iiçin herşeye değer hayırlısıyla doğsunlarda kucağına alınca çektiklerini unutur

aman bende ne yapıyım yeni hayıtı yaptım içtim ama içim dışıma çıkıyo içerken boğazım yanıyo acısından
offffffffffffffffffffff ülen offffffffffffffffffffffffffffff:delphin:

ayyy canım yaaa nasıl içiyosun onları kız ama napacaksın mecbur
bebiş gelsinde işe yarasında gerisi vız gelir demi inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bacım

fatoş bir görsen rengini kokusunu koklasan asla içmezsim o kadar berbat ki yudum yudum içiyorum tiksine tiksine :çok üzgünüm:
rabbim inş şifamı verir canım:Saruboceq:

ay inşallah canımyaaaa tahmin edebiliyorum rengini kokusunu
allahım şifa versin bacım rabbim en kısa zamanda dileğine kavuşturur seni
sen ocak 16, da gidiyordun demi fakülteye şimdi o doktor herşeyi baştanmı alacak

Back
X