Aysonu Kizlari 2008

evet canım herşeyi baştan alıcak
aslında hiç içimden gelmiyo gitmek
neler yaşıcam biliyorum ben hep özel hastanelere gittim çok şükür ama
bura farklı rabbim yardımcım olsun yani güzel bir bşlangıç olsun benim için

olsun canım yaaa fakültenin doktorları daha iyidir canım
belki orda aradığını bulursun inşallah güzel bi başlangıç yaparsın canım
inşallah ordan bize hayırlı haberler getirirsin:Saruboceq: :Saruboceq:

ay benim çok uykum geldi kızlar iyi geceler hepinize
tatlı tatlı rüyalarr
1.sınıflarla ilgileniyorum ya çok yoruldummm

selam kızlar ben geldim valla neti esir aldı eşimin amcasının kızı ve arkadaşı bi türlü gitmek bilmediler
az önce gittiler bende bakayım dedim ama pek kimse gelmemiş
ay birsen hastanelere gitmiş kusmaktan mahvoldu kız yaaa serum felan takmışlar tahliller yapmışlar eve göndermişler yine kötü olursa evde serum falan bağlayacaklarmış yaaa haberiniz varmıydı
ay şu kız bi hayırlısıyla doğursa yaaaaa mahvoldu kız yaaaa

haberim yoktu valla saol sölediğin için bu gün pek giremedim kk ya aradım şimdi konuştumm inşallah düzelir bu kızda mahvoldu yaa ama bebişler gelince herşey unutulurrr

hicroş napıyon kız sessizmi takılıyon nasılsın ay hepimizi sardı şu grip mereti yaaa
ceylin nasıl iyidir inşallah bebelere vurdu grip tabi dolayısıyla analarada vuruyo

haberim yoktu valla saol sölediğin için bu gün pek giremedim kk ya aradım şimdi konuştumm inşallah düzelir bu kızda mahvoldu yaa ama bebişler gelince herşey unutulurrr

benimde haberim yoktu bugün bende gelemedim sonra msj geldi tele ilglenmedim saçma msj geldi diye sonra aklıma birsen geldi bugün gelemedim diye merak etmiştir dedim bi bakayım bide bakarım birsen hastane serum falan diyo şok oldum aradım ilk defa konuştum telde birsenle bi garip oldum yaaa burda rahat konuşuyoruz ama tel olunca garip oldum ama birseni tanıdığıma çok memnunum tabi sizleride hepinizi çok seviyorum
Şeniz Şeniz Şeniz

hımmm sende benim gibi duamı araştırıyon bn hacet namazı kılıyom her perşembe akşamı allah kabul eder inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

hacet namazı nasıl kılınıyor canım benimm söylermisin.
herkes iyidir inşllah hepinizi çok öpüyorum Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar..

hacet namazı nasıl kılınıyor canım benimm söylermisin.
herkes iyidir inşllah hepinizi çok öpüyorum Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar..

tabi canım söylim
hacet namazı 2 veye 4 yada 12 rekat kılınabilir niyet ediyosun sübhaneke fatiha suresi ve sonra 3 ayetel kürsi okunuyor 2,ci rekatta fatiha,ihlas,felak,nas,sureleri okunuyo3,cü rekattada fatihadan sonra ihlas,felak,nas,sureleri okunuyo 4,cü rekattada aynı şekilde fatiha,ihlas,felek,nas,sureleri okunuyor
ben 4 rekat olarak kılıyorum istenirse 12 rekatta kılınabilir 2 rekatta kılınabilir namazdan sonra önce hacet duasını okuduktan sonra allahtan istediğin dileğini beyan edersin
bu hacet duasınıda google,ye hacet namazı ve duası diye yaz ordan bulabilirsin
umarım yardımcı olabilmişimdir canım allah ne dileğin varsa kabul eder inşallah:Saruboceq:

nasılmış birsen hiçroşşşşşşşşşşşşşşşş

çıktım görmedim seni canım nasıl olsun işte bulantılar kusmalar mahvetti kızı ilaç vermiş dr eğer böle devam ederse serumla beslenecekmiş allah yardımcısı olsun işnşallah dr verdiği ilaç işe yararda yemek falan yer serum vss gerek kalmaz :Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnn.
dırımcımmız yine kötüymüş sanırım güzel arkadaşım Allah sabır versinn dayanma gücü versin canım arkadaşım.
krispicim tşk ederim güzelim.
herkese güzel günler...

günaydın kızlar merak etmişsinşz sağolun

nasılım derseniz çok şükür ama mahvoldum
öğürmekden kusmakdan sırtım boşluklarım ağrıyo
dün gittim ebe olan yiğenim götürdü
latif yine perednol(yani kortizon)verdi 3 gün iç geçmezse serumla besleriz dedi
yiğenimde latif beye ebe olduğunu burada yapılan testi kendi evde yapıp
onla tlf bildirmemizi ve serumla beslenecesem bile evde kendisinin bunu uygulaya bileyeceğini söyledi
tabi böle tıp dilinde konuştular ..latif olur dedi bana sonucu sölersiniz ben size söylerim dedi
kesinlikle yağlı hiçbişey yok halam tavuk patates havuç haşladı onları yedşm yağsız peynir alacaz
böle beslen dedi..
içim acıyor yemek yerken kuzularımda oynamıyorlar ne zaman böle strese girsem annelerine ses vermiyolarr çok üzülüyorum eski halime dönmeliyim onlarda oynasınlar tek mutluğum bu benim
kocişde bugün gelecek o da deli oldu iş yapamadım diyor

Back
X