Aysonu Kizlari 2008

hıcros yaa bugun meyra 3 defa sesli güldü yaa:1shok:
daha cok erken deil mi bunun icin:uhm:
zaten gülüyor ilk gunden beri ama sesli gulunce şaşırdım bayafisfisfis

hıcros yaa bugun meyra 3 defa sesli güldü yaa:1shok:
daha cok erken deil mi bunun icin:uhm:
zaten gülüyor ilk gunden beri ama sesli gulunce şaşırdım bayafisfisfis

normal canım normall bizde meleklere gülüyor derlerr

bizim kız melekler gülüyor diye pek oralı olmuyrdukk:roflol: 1 aylık kontrolümüzde dr ceylini bi güldürdü inanamadıkk meğer bize gülermiş zilli 20 günlükken ben gülüyor diyordumda kimse bana inanmıyordu bana tepki veriyordu kızım seninkide başlamış bence gülmeye sen ilgilen konuşş bak nasıl tepki verecekkk

konusuyorum canım guluyor zaten baya dinliyor ilk gunden beri kaynanam cok sasırıyordu nasıl laf dinliyo diye..ama ilk defa sesli güldü garibime gitti cok kucuk daha yaw:1rolleyes:

bombom insallah sizin bebişlerinizi de konusurs burdan canım benim
nasıl şebeklik yapıyo gorsen..dua okuyodum zor tuttum kendimi okuyamadım yaasırnaşık şey

ayrıca bugun elime mıçtı hanım:roflol: ben bunları yazayım bari deil mi hatıra olur:1rolleyes: mesela 9gunlukken gobegi duştu 19gunlukken sesli güldü.... gibi

kaynım yazdı msn den size gelcem bebege bot aldım onu getircem diyo
pek hevesli masallah yegenleri konusunda
ama isim konusunda anlasamıyoruz ben meyra dedikce defne diyo adam yaaafisfisfis
bu ahmetin aklına uymasaydım keşke:dilcikar:

kaynım yazdı msn den size gelcem bebege bot aldım onu getircem diyo
pek hevesli masallah yegenleri konusunda
ama isim konusunda anlasamıyoruz ben meyra dedikce defne diyo adam yaaafisfisfis
bu ahmetin aklına uymasaydım keşke:dilcikar:

ohhh maşallahhhh amcaya bizim amcada msn abuk sabuk yazıyor kocee adam bidee

kuşum ben sana konuşmuyon demedim ...ben bugün anneme patronuna gelen misafire anlatırken kafam şişdiii

bende bişey diyem göbeğim çatlıyor yeniden çok acıyor kaşınıyor
hicroş senden alsaydım o kremi ya bende işe yarıyor sürüyorum hemen
kaşıntıyı kesiyor ya

ohhh maşallahhhh amcaya bizim amcada msn abuk sabuk yazıyor kocee adam bidee

kuşum ben sana konuşmuyon demedim ...ben bugün anneme patronuna gelen misafire anlatırken kafam şişdiii

bende bişey diyem göbeğim çatlıyor yeniden çok acıyor kaşınıyor
hicroş senden alsaydım o kremi ya bende işe yarıyor sürüyorum hemen
kaşıntıyı kesiyor ya
bızım de 3 amca var ama sadece bekar olan bu kaynım boyle
yegenleri konusunda cok hevesli eltimin kızına neler yaptı neler
bize de bisuru kıyafet almıs bebek sekeri yaptırdı sonra dogdugu gun ilk cektigi fotoları hemen gidip bastırmıs daha ben hastanedeyken getirdi
karnına vazelin sur beni cok rahatlatıodu inanılmaz nemlendiriyor yumusacık oluyo tenin

nuriş ahmet bey vermeyecekmişmiş kızı ben alacam pamuğuuuuuuuu
izmirli sevgülü bulamzsaaa
bilemem kusum zamane kızı bu
sen gelip isteyene kadar kendisi bulabülüüü:roflol:
ağlayacam neden benle konuşulmuyorrrrrrrrrrr

bir yandan tv izliyorum kusum agzımı acmısım resmen hehe

bızım de 3 amca var ama sadece bekar olan bu kaynım boyle
yegenleri konusunda cok hevesli eltimin kızına neler yaptı neler
bize de bisuru kıyafet almıs bebek sekeri yaptırdı sonra dogdugu gun ilk cektigi fotoları hemen gidip bastırmıs daha ben hastanedeyken getirdi
karnına vazelin sur beni cok rahatlatıodu inanılmaz nemlendiriyor yumusacık oluyo tenin

bilemem kusum zamane kızı bu
sen gelip isteyene kadar kendisi bulabülüüü:roflol:

bir yandan tv izliyorum kusum agzımı acmısım resmen hehe

bizde bekardada tık yok
kıskanç olmayan eltim bohça yapacakmış
onların orada sordum uyku seti 95 ytl dedi 25 -33 ytl imiş nevresim takımı
kocama diyecem git al eltim zevklü karudur

kuşum meyraa büysünnnnnn webcamdan göster bana benim oğlanla tanıştırcama hangüsünü beğenirse hahahaa
annem leğen almış banyo takımı
bide hırka süveter alttan çıt çıtlı badiler

anan sana bıse bırakmayacak kusum masallah baya bıse aldı sımdıye kdar
ne bohcası yapıomus kısss
bızım de dıger 2 amcadan daha tık yok ne altın taktılar ne hedıye getırdıler hecbıse goremedık henuz
hele kızı olan eltım hani bana küs olan onun kocası en buyuk abi..sadece hastaneye geldi sonra gormedi bebegi eltim zaten gelmedi ben gitmedim diye..

anan sana bıse bırakmayacak kusum masallah baya bıse aldı sımdıye kdar
ne bohcası yapıomus kısss
bızım de dıger 2 amcadan daha tık yok ne altın taktılar ne hedıye getırdıler hecbıse goremedık henuz
hele kızı olan eltım hani bana küs olan onun kocası en buyuk abi..sadece hastaneye geldi sonra gormedi bebegi eltim zaten gelmedi ben gitmedim diye..

valla cnm o eltim nevresin kıyafet vs. yapıyormuş
bakalım gelsin görecezzz
öteki taraftan iğne istemem
bu abiler hatunların ağzınamı bakıyor yaaa nasıl isterlerse ben zaten gelsinler eve
surat yapacam kimse yoksa yanımda kabulde etmeyecem
o geldimi çocuklarına sahip çıkmaz bide hiçbişeye elini sürmez
bende uğraşamam onla

canlarımmm herkeseeee iyi akşamlarrrra.s.

ay offf bi türlü giremedim siteye.tam giriyorum sayfa değişmiyo sinir oldum en nihayet burdayım:lepi:

tekrar tekrar gire gire geçmişi okudum moralim bozuldu yawww:çok üzgünüm:
sultancım ne diyeceğimi bilemiyorum.kızların da dediği gibi umarım bi yanlışlık filan vardır.tekrar yaptırabildin mi testi?uff yaaa böle durumlarda ne diyeceğimi hiç bilemem sadece çoookkk ama çoookkk üzgünümmm dularımız seninle:çok üzgünüm:

bernacım ,senin de yumoşlar toplanmış ve döllenmiş yarın da transfer varmışşşşdelikafaduldenumarım 12 gün sonra çooookkkk güzel haberler alırıs senden:CüvCüv::CüvCüv:

fakecim de fakülteye başlıyomuş,inşallah o da hayırlı haberler verecek bizlerekaydirigubbakcemile2

diğer güsel bayanlar sizler de iyisinizdir umarım,gene karşılaşamıyorus valla:1no2:
hepinizi çoookkk öpüyorumm kendinize,minnoşlarınıza iyi bakın olur muuuuuu:sm_cool:

Back
X