Aysonu Kizlari 2008

sen detttttttttttt len

evet krispi yol eksikliği hissediliyo
birsen hanummk gönlünüz olsun nasılsın bacummmmmmmmm
göbeğinin fotosunu istiyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile

gördüm o yazıları cnmm pardonnnn
göbişin resmini çekerim cicim koyarım şincikk

ohhh maşallahhhh amcaya bizim amcada msn abuk sabuk yazıyor kocee adam bidee

kuşum ben sana konuşmuyon demedim ...ben bugün anneme patronuna gelen misafire anlatırken kafam şişdiii

bende bişey diyem göbeğim çatlıyor yeniden çok acıyor kaşınıyor
hicroş senden alsaydım o kremi ya bende işe yarıyor sürüyorum hemen
kaşıntıyı kesiyor ya

evet alsaydın keşke canım yaa ama içinde çeyrek kalmış artık benim kız bacaklarına sürmüş çatlakları önlesin diyeee:roflol:

kızlaaar günaydın. ben size bişey isöylemeyi unutmuşum hatta kendimde unutmuştum. doktor bana dediki geç döllenme olmuş. daha hcgde çıkmaz onun için progesteron baktıralım demişti. hatta ayın 20sinde gel o zaman yaptırırız tahlillerini dedi. adetime 5 gün vardı o zaman. ama daha 6 gün olmuştu yumurta çatlayalı o zaman. doktora göre yani. kısmet kızlar. hayırlısı ama bana bol bol dua edin

haydi hayırlısı canım yaa ama bhcg 15. lükken belli olur senin döllenme nezaman olmuş tahminen şimdi

kuşum dikkat etmezmiyim yawww eski günlerdeki gibi olmak istemiyorum
ama 3-4 gündür hep tatlı çekiyor cnm yaa helva yiyorum
dokunmaz inş.

ayyyy cnm çok zorr adet sancısı bende doğumdan sonra dört gözle bekleyecem adetlerimi inş.düzelir.......

benimki zamanında oluyordu ama z oluyordu biliyorsun düşüklerden sonra bozulmuştu doğumdan sonraki ilk regl bu demekki düzelmiş bugün 2.gün ama fena devam ediyorr

kızlar selam

sabah biraz geçmişi okudumda karın çatlakları için size tavsiyede bulunayım :))

çok kiiden duydum bu kremler falan işe yaramıyormuş ama hakiki zeytinyağı deneyin ve görün ben 4 kere denedim harika bişi bugünlerde bidaha istiyor...krem gibi geçmiyor hemen...

nasıl uyguluyorum bardaya koyup banyoya gidiyorum sonra karnımı ve karın yanlarımı iyice yağlıyorum yumuşacık ediyor sonra bekliyorum 5 dakikaa..elime ovuyorumm..çok harika yapıyor göğüslerimede aynı şekilde yaptım pamuk gibi yaptı.....sonra yıkandım yıkansanızda hepsi çıkmıyor genede iyi yıkanın kızlar bitlenmeyin hihihihihihihihi...sonuç mükemell 1-2 hafta nemli geziyorsunuz...harika bişiii....eczacılardan duydum ve bir sürü insandan duydum bunu ben.....dr ummada sordumkram işini işe yaramaz dedi evde krem tarzı sür dediğdi ve haklı sanırım zeytinyağını muhakak deney,n kızlarr ...

bu arada sağ göbek deliğime yakın olan yerde acaip bişiler batıyor 2-3 günndür bu nedir yaa canım yanıyor aradaa sancı değildir demi acaba iç karın zarımmı yırtılıyor annem o olabilir dedi ama nefes lırken derin derin acıyor aradaaa...umarım önemli bişi yokdur....

o göbek deliği ağrısı bende de oluyordu canım bebek yukarıda ya ondan geliştikçe orası sertleşiyor ve ağrı yapıyor ama sen dr sor gene bilgisi olsun benim dr bakmıştı bana çatlak işine gelince çatlayacağı varsa aaa çatlıyor anacımm ben zeytin yağıı çörek oru yağı badem yağı hepsini denedim hatta karıştırıpta sürdüm de ama çatırrrr çatırrr çatladı be güzelimm tabii işe yaramıyor deyip kullanmamazlık etmeyeceksin ama bünyeye de bağlı bişii bu iş öle yanii benim kullandığım yağları bir tekkk tüylenmeye yaradı göbeğim orman gibiydi allahtan doğumdan sonra dmküldülerrr hala az bişey kaldı benim göbekte tüy yoktu resmennn öncedenn:roflol:

kaldığın yerden devam ediyosun dememkidelikafadulden
hicran başka bebek düşünüyomusunnnnn

şuanda HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ama ilerde ne düşünürüm bilemiyorummm bakalım kızım 1 yaşına bi girsin ozaman belki 3.yi düşünebilirim belkide düşünmem bilemiyorum yanii

ayyy girp girip dediniz boğazım gıcıklanıyor hemen önlem almam lazım kızlar limonlu ıhlamur içsem işe yararmı
bide annemin bebeişlere aldıklarının resmini koyacam ,
göbeği koymayı başarırsam

Son düzenleme:
hiçroş bekle yüklüyom ötekinden bakalım fakede kaçtıı zatiiii üsütmü değiştirdim beee çekecez diye

Back
X