Aysonu Kizlari 2008

bebiş hasta daha fena olur diye yıkayamamıştık onu yıkadım bugunhihoyyyt

ama kocam kızdı deli misin niye yıkıyosun tek basına aksam yıkardık beraber
ben de gorecektim dedi:roflol:
kac gundur soyluyorum tınlamıyordu annesi gelince yıkarmıs:dilcikar:onu mu bekleyecez kokuşcak cocuk:mymeka:
ama çok yoruldum yaa:delphin:

canım yaaa yerim ben onu yerim. kurban olurum onu veren Rabbime. ne şeker benim yeğenim. Allahım korusun onu. misler gibi yatıyordur şimdi. şeker bal o. canım yaaa. Allahım sana bağışlasın

canım yaaa yerim ben onu yerim. kurban olurum onu veren Rabbime. ne şeker benim yeğenim. Allahım korusun onu. misler gibi yatıyordur şimdi. şeker bal o. canım yaaa. Allahım sana bağışlasın
saol bitanem darısı basına insallah
evet uyuyo simdi ama yıkarken baya agladı korktu sanırımkaydirigubbakcemile3
nuniş küstünmü bana. niye yazmıyorsun kuşum. bilmeden bişeymi söyledim canım

oyyy alıngan kuşşş
sayfada kımse yok diye baska yere takılıodum:utangac:
simdi gordum yazdıgını

bebiş hasta daha fena olur diye yıkayamamıştık onu yıkadım bugunhihoyyyt

ama kocam kızdı deli misin niye yıkıyosun tek basına aksam yıkardık beraber
ben de gorecektim dedi:roflol:
kac gundur soyluyorum tınlamıyordu annesi gelince yıkarmıs:dilcikar:onu mu bekleyecez kokuşcak cocuk:mymeka:
ama çok yoruldum yaa:delphin:

bende nirede bu diyodum demek prensesimi yıkadın hee ohhhhh güsel gelinim

bubasına eyi olmuş o vakit hehee:jeyyar:

dırım gobusun baya buyumus masallah kusum
zeytinyagı pis olur vazelin onerıyorum tekrardannnn:roflol:
cicilerinizi de gule gule kullanın datlum
nıye herseyı buyuk alıosunuz yaw:uhm:bizim emice de bot almıs ya 1 yaş için,seneye kışa giyecekmiş..tüylü tokalı filan kokoş bişekaydirigubbakcemile3

annem büyük alıyor kuşum daha alma didim
aytunç alacak küçükleride bi süre yeter
göbiş büyüdü devamda ediyor bizşm paşada çok şişmedin diyor 6 ay bitsin görecek o

neden bu kadar çatlıyor büyüdüğü için duruyo duruyo löp diye çıkıyor karnım
vazalin alacam cnm bu krem çok pahalı zati

bende çok açtım yimek yedim annemin komşusu geldi onla sohbet ettim şimdi yattım
nezle olacam sanırım bacakk kaslarım ağrıyor yaww

[

kızlarr kızımın khkahasını çekmeyi başardım nihayett bakında hemen silicem alıntıda yapmayın okkkkkk

Son düzenleme:
bende nirede bu diyodum demek prensesimi yıkadın hee ohhhhh güsel gelinim

bubasına eyi olmuş o vakit hehee:jeyyar:

kafasına suyu dökünce yırttı kuşum kendünü cadııııııkaydirigubbakcemile
evet haketti kac gundur soyluyorum üşütürz yine hasta olur diyodu ee hic yıkanmayacakmı bu cocuk..hijyen de cok onemli hastalıgı yenmede..zaten cok sukur oksurmuyor artık:nazar:

ama baya canı sıkıldı adamın sesi bozuldu telefonda ya:roflol:
sanki bidaha yıkamıcaz cocugu yıkanırken goremicek delüüüdelikafadulden
ilk banyosunu kameraya cekmek istiyodum nasip olmadı bidahakine cekeriz artık ben yıkarım kociş çeker

kafasına suyu dökünce yırttı kuşum kendünü cadııııııkaydirigubbakcemile
evet haketti kac gundur soyluyorum üşütürz yine hasta olur diyodu ee hic yıkanmayacakmı bu cocuk..hijyen de cok onemli hastalıgı yenmede..zaten cok sukur oksurmuyor artık:nazar:

ama baya canı sıkıldı adamın sesi bozuldu telefonda ya:roflol:
sanki bidaha yıkamıcaz cocugu yıkanırken goremicek delüüüdelikafadulden
ilk banyosunu kameraya cekmek istiyodum nasip olmadı bidahakine cekeriz artık ben yıkarım kociş çeker

demek cadı heeee bak dahada bi sevdim şimdi
benüm gibiiiiiiiiii ohhhhh sefası olsunnn pamuğumun

dünürüm ahmet beyin kızı çok kıymetli yawww
bi yıkanmaya bu kaderrr bozulduysa bize kan kusturur yaw kızı verirkenÇok üzgünüm çoook
kötükedihüso

nuriş senin amca benim anne modeli büyük alıyor heee

canım biz de şaşırdık yaaa ne acelesi vardıkifisfisfis

ama sanırım eltimden kalan alıskanlık..kendisi cok uyanık kusum hem buna hem de kendi kızkardeşine aldırıyor cocugun ihtiyaclarını..giyemedigi dolapta etiketiyle kalan kıyafetleri doluymus kızın..
bir de simdi alınanları gidin degiştirin diyormus 3 yas icin alın
oysaki cocuk 15aylık ya yuh yani...simdiden stok yapıoki kendi bişe almasın:mymeka:
kociş de soyledi zaten bizi onla mı karıstırdın dedi güldük ama uyanmadı kaynımdelikafadulden

hicros link cıkmadı kusum

canım biz de şaşırdık yaaa ne acelesi vardıkifisfisfis

ama sanırım eltimden kalan alıskanlık..kendisi cok uyanık kusum hem buna hem de kendi kızkardeşine aldırıyor cocugun ihtiyaclarını..giyemedigi dolapta etiketiyle kalan kıyafetleri doluymus kızın..
bir de simdi alınanları gidin degiştirin diyormus 3 yas icin alın
oysaki cocuk 15aylık ya yuh yani...simdiden stok yapıoki kendi bişe almasın:mymeka:
kociş de soyledi zaten bizi onla mı karıstırdın dedi güldük ama uyanmadı kaynımdelikafadulden

hicros link cıkmadı kusum

vavvv:1shok:senin elti uyanuk spormuş
yazık kaynına yaaa uyansın çocuk
ben bir eltimden bekliyorum diğerinin ne kocası ne kendisi çöp istemem
5 li takımları yırtsammı diye düşünüyorum valla

demek cadı heeee bak dahada bi sevdim şimdi
benüm gibiiiiiiiiii ohhhhh sefası olsunnn pamuğumun

dünürüm ahmet beyin kızı çok kıymetli yawww
bi yıkanmaya bu kaderrr bozulduysa bize kan kusturur yaw kızı verirkenÇok üzgünüm çoook
kötükedihüso
evet kızıyla çok ilgili kuşum Allaha şükür a.s

kusturur mu kusturur vallah:roflol:
ne hesaplar yapıo bir bilsen:roflol:gece salmazmış süslü püslü giydirmezmiş kızını kimseye vermezmiş
bir tane erkek kardeşi olmalıymıs kızı ona devretmeliymiş:1shok:

kız babası olmak zor kuşum yaaa yat kalk tövbe et diyorum zamanında kırdıgın cevizler icinşutarafagitti

evet kızıyla çok ilgili kuşum Allaha şükür a.s

kusturur mu kusturur vallah:roflol:
ne hesaplar yapıo bir bilsen:roflol:gece salmazmış süslü püslü giydirmezmiş kızını kimseye vermezmiş
bir tane erkek kardeşi olmalıymıs kızı ona devretmeliymiş:1shok:

kız babası olmak zor kuşum yaaa yat kalk tövbe et diyorum zamanında kırdıgın cevizler icinşutarafagitti

abowwwwwwwwww:1shok:
inş.dediği gibi olur
ama şimdiki kızlar çok süslü yandı valla
sonra verecek kızı kendisi almış ama bi evin tek kızını hemde en çıtırından
kendüsüne hatırlatırım yaniiiiiiiiiiiiinaniknanik
kız abla olduğu sürece erkek kardeş bişey ifade etmez şekil a canlı örnek bendenizdelikafaduldenbilgilerine :roflol:

vavvv:1shok:senin elti uyanuk spormuş
yazık kaynına yaaa uyansın çocuk
ben bir eltimden bekliyorum diğerinin ne kocası ne kendisi çöp istemem
5 li takımları yırtsammı diye düşünüyorum valla

ne yırtması yaw deli misin

benim o elti baya ilginc bir karu zaten canım..sulalede kimse sevmiyo onu pek de haksız sayılmazlar cok garip huyları var kocasını da kendine benzetmiş kaynanam anlatıyo yaptıklarını cok uzuluyo ama bişe diyemiyor resmen bunları kullanıyolar.cocuk isyerinde sodexho alıyo bunları yemege goturuo her ay,o cocuga aldıklarının haddi hesabı yok..ama kendilerien ufak seyin hesabını yapıolar birlikte alısveriş merkezine gitmişler bir hamburger menuyu bile odememişler yaa herkes kendi odeyecekmiş...kaynım istanbula gitti iş icin ordan corap getir cocuga demişler yuh yani yaa burda corap yokmu
iyi niyetli diye bu kadar da yapılmaz
bir de markalı alıo cocuk oralardan..sonra bizimki alınanı begenmeyip kostura kostura burdaki magazadan değiştirmeye gidiomuş..
ama artık uyanmıslar bişe yapmıcam diyomuşkaydirigubbakcemile

ben begenmesem de begenmedim diyemem..ne mecburiyeti varki sonucta almaya
icinden gelmiş almıs saolsun

Son düzenleme:
Back
X