Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol dilekçim evet teyzemi çok severim zaten aannme gibi inş. sonucu iyi çıkarrr akşam brelli olcak sende yeni evinde güle güle otur canım uğurlu gelir evin inş.
bıse deıl kusum
yok bende olmadı oyle kızarıklık fılan
alala sen ne ilginc garusun yaw
sormayın kızlar hemencik anlatayım
birsen sen daha iyi bilirsin medicalde seçil vardı yaa ordan ayrılmış tabi şimdi nihalin özel sigortası var anlaşmalı dr lar arasından bunu seçtik muayenesi yakın diye neyse nihal ben eşi gittik kadın genç daha 73 lü çokabartılı bi gülümse var yüzünde çok yapmacık nihale bi kızdı çok kilolusun diye boyu 158 kilosu da 58 benimde tam 10 kilo fazlam var ona göre boyla kilo arası 10 olmalıymış 2 tane diyetisyen önerdi nihale günde 2 dilim kepek ekmeğinden başka bi şey yemiceksin dedi
tatlı yok büskivi asla dedi neyse bende hamile akalmadığımdan bahsettim bana demez mi zaten bu kiloyla kalamazsın artı kalma da dedi önce korun sonra diyetisyene git bi tek nihal önceden folik asite başladığı için aferin etti onun dışında hep bi iğneleme içinde çok komuşuyor seni konuşturmuyor neyse kalp atışlarını dinletti ben orda koptum zaten çok çok ağladım nihal çok kızdı çık odadan dedi dr da yok böyle olmaz yapmayın dedi çok geridim yani öyle üzüldüm ki sonra ben belki de tüp yapmak istiyorum dedim son ve kesin çare olarak dedim sen rahat ol ısı mısı ölçme akışına bırak dedi latif beye gitmeyi düşünüyorum dedim o da ellerini ovuşturarak onlarda bekliyorlar birileri gelsinde tüp bebek yapalım diye dedi düşme bu tuzağa dedi tüp bebeğin boş gebelik olmıyacağı düşmeyeceği kalbinin durmayacağı ne malum dedi herşeyin doğalı dedi olmayan bi yumurtayla olmayan bi spermle zorla lab.ortamında çocuk mu olur dedi kadın çok şımarık cool biri kendisi kendi gibi olsun istiyor aşırı mükemmelliyetçi medicalde çalışırken öyle cahil insanlar geliyordu ki dedi ssk ve bağkur da geçerliydi yaaa ayy bi görmeliydiniz dedi insanları küçümsüyor çokkk kan gurubunu bilmeyenler var dedi gerçi benim görümcemde bilmiyor yaaa yaa işte kızlar durum bu
günaydın fake cnmmmm işte bende böle salak doktorlarla uğraştım banada demedilermi 20 kilo vermezsen değil çocuk yumurtan bile olmaz ....
valla fıstık sordum hastanede çalışmıyormuş
sadece muayenede iş de
ama anlaşmalı hastanelerde doğum yapıyormuş öyle didi
selam kızlarrr nasılsınız ben çok çok kötüyüm kaç gündür hastanelerdeyim önce kaynanam rahatsızlandı iki gündür de teyzemle uğraşıyoruz kaynanam depresyona girmiş teyzemin memesine çok büyük bi kist oluştu dr tehlikeli olabiliri dedi bugün kesin sonuçu çıkıcak moralim çok bozuk herşey üstüste geldi başaka sorunlarda var zaten bacakların tutmuyo iş bile yapamadım çünkü ayakta zor duruyorum
kızlar ben yavaş yvaş hazırlanıp çıkıyım teyzeme geçicem ordanda dra gitcez akşam görüşürüz öpüyorum hepinizi hoşçakaınnnn
nurişim çok sağolllllllllllllllllll kuşummmmmmmmmm
hoşgeldin hicroşşş
fatoşcum çok çok geçmiş olsun kuşum çok üzüldüm inan teyzeler çok önemli inş. kötü bi şey çıkmaz bitanem maşşalah çok güçlüsün valla kötü günler geride kalıcak inş. az kaldı azzz
hicroş hoşgeldin fıstık
bu doğurmuş garulara soru sordum yaaaa göğüsüm sızlıyor kızarıyorrrrrr sizdede oldumuu
şimdi bu dönemlerde süt damarları hızla geliştiği için sızlayabilir şişebilirr benimkiler davul gibiydiii 90 takan ben doğum sonuna doğru 105 takıyordummm :roflol: ama kızarıklık nekiiiii:uhm: