Aysonu Kizlari 2008

kızlar napıyonuz sizinle konuşmayı çok özledim ya. bebeklikkk bakarmısın kaç haftalık olmuş öyle senin. maşallah ya. :nazar: ayy zaman ne çabuk geçiyo.

ama artık bana hiç geçmiyo sanki son aya girdim ya bi türlü geçmiyo.

bugün bebişin eşyalarını yerleştirdim. çantasının bi kaç eksiği var hafta sonu onları alıcam.

benim bebiş hala ters kızlar dün dönecek kesin dedim neler yaptı ne hareketler. ama yok hala kafa yukarda. galiba sezeryan olcam.

canım benımde kızarıklık var özellikle o siyah olan çevresi ...göğüslerimiz bizim büyük sanırım ondan dolayı oluyor..ben sütyen takamıyorum nedeni ise yeni aldığım sütyende dar geliyor gene alacam dar takınca bu sefer göğüslerim acıyor..takamıyorum...ama bendede var kızarıklık...çok büyüdüler 95 takarken bende şimdi 115 takacam sanırım:(((( yani çok çok büyüdüler daha büyürlermiiiiiiiiiiii
cnm siyah yerinde değil hemen onun çevresinde bende takmıyorum sütyen doktordan doktora.....heralde süt meselesi

kızlar napıyonuz sizinle konuşmayı çok özledim ya. bebeklikkk bakarmısın kaç haftalık olmuş öyle senin. maşallah ya. :nazar: ayy zaman ne çabuk geçiyo.

ama artık bana hiç geçmiyo sanki son aya girdim ya bi türlü geçmiyo.

bugün bebişin eşyalarını yerleştirdim. çantasının bi kaç eksiği var hafta sonu onları alıcam.

benim bebiş hala ters kızlar dün dönecek kesin dedim neler yaptı ne hareketler. ama yok hala kafa yukarda. galiba sezeryan olcam.

ohhhhhhhhh son turdasın ne güsel yaaaa bende hergeçen hafta sabırsızlaşıyorum
ama yolum uzunnnnnnnnn doğuma giderken haber sal kızzzzz

fake canım burdamısınnnnnnnn. nasılsın canımmmm.

neredeydin bugün kızzz hoşgeldinn

ya üff yaaa bizim bilgisayarda mı bi sorun var acep bi türlü yazamıyoruum.
iyidir canım ya ne olsun yorgunluk ösledim valla sizi giriyorum yoksunuz giriyorum yoksunuz iki çift laf edemedik yafuuu

hah düzeldi sanırsam.sizler napıyosunuz?bi yandan da geçmişi okuyorum.sen gene kaşınmaya mı başladın canım yaa?

fake hanım siz neler yatınız bakıyım.ne zaman fakülteye gidiyosun?

aslıcım şimdi yoksun ama istediğin zaman sorularını sorabilirsin canım.ben burda olmazsam özele yazrsın.umarım ciddi bişey değildir.

birsen canım ben bugün sürekli dışarıdaydım ama dikkat ederek tabiii. sen nasılsın iyi gördüm seni maşallah

hah düzeldi sanırsam.sizler napıyosunuz?bi yandan da geçmişi okuyorum.sen gene kaşınmaya mı başladın canım yaa?

Fake hanım siz neler yatınız bakıyım.ne zaman fakülteye gidiyosun?

yok kızzz ne kaşınmasıııııııııı ben grip oldum başka sıkıntım yokkk allaha şükürr

dırımcım geçem geldiğimizde resmini gördüm göbişini maşallah maşallah çok şekerdi yawww.
göbek de şeker olurmuymuş deme valla içinde iki tane velet olunca göbiş de şeker oluyoooo

sende miiii grippp olduuun?geçmiş olsu yaa.valla bu topikte grip olmayan kalmadı .burdan mı geçti virüslerr aceppp

dırımcım geçem geldiğimizde resmini gördüm göbişini maşallah maşallah çok şekerdi yawww.
Göbek de şeker olurmuymuş deme valla içinde iki tane velet olunca göbiş de şeker oluyoooo

evet cnm en büyük hayalim göbişimi gere gere dolaşmakdı ama olmadı tüp bebeğede grince eşim sürekli okuyor yani hastanede art niyet yok ama insanlar çocuk olsun diye geliyor içleri gidebilir diyor

krispinin bilgisayar yapılmadı daha herhalde.şimdi meraktan kuduruyodur"bunlar bensiz neler kaynatıyolar diye":))
neşeden haber alıyomusun birsen nasıl gidiyomuş hamileliği?

sende miiii grippp olduuun?geçmiş olsu yaa.valla bu topikte grip olmayan kalmadı .burdan mı geçti virüslerr aceppp

cnm eşim gripdi ondan geçti öle çok ağır değil ama ufağıda büyüğüde aynııı
bugün vichs sürdüm uyudum terledim iyi geldii cnm

krispinin bilgisayar yapılmadı daha herhalde.şimdi meraktan kuduruyodur"bunlar bensiz neler kaynatıyolar diye":))
neşeden haber alıyomusun birsen nasıl gidiyomuş hamileliği?

cnm olmadı sanırım evet kuduruyordurhihoyyytkesinnnnnnnnn

neşe ile en son geçen hafta konuştum gebeliği iyi gidiyor sanırım ben kusuyordum o dönem geçmiş olsuna aramıştı zaten

valla eşin doğru söylmeiş canım ben nazara çoookkk inanırım.üzerinde dua yada cevşen filan taşıyo musun?taşımıyosan mutlaka edin:))

Back
X