Aysonu Kizlari 2008

birsencim nabeer :))
ben yazamadım annemler bizde ..
bana 4 tane transfer yapıldı!!!
evdeyim şimdik..

kız 4 tanemi transfer edildi had hayırlısı inşallah tutatcak bebişlerrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler kucağını doldursunlar inşallah 2 tane olsun 1 i kız 1 i erkek olsun inşallah hadi bakalımmm ay istermisin 3 üz olsunlarrr:roflol: dikkat et kendine sakın yorma kendini kalkma 1-2 gün yat hep emii canımm

bugün kimseler gelmedi nurişde acep bişeymi oldu yaw gelirdi muhakak ama neyse bi bakim dedim kendü kendüme konuşamamya

heeeeeeeyyyyyyyyyttttthihoyyyt çekilin üleyyynnnnnnnnn ben geldiiimmmmmmmmmmm krispi gedi krispiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haa haaayyyyyyyyy canlaruuuuuuuuuummmm
allahım allahım nasıl özledim sizleri anlatamam :1no2:çok sıkıldım çok kudurdum kurdeşen de döktüm çatladım her bişey oldum valla tam bir saat 10 dakikadırda geçmişi okuyom uykum geldi gözlerim kaydı yavvv-tatlicadiarzu-
bugün birsen aradı valla yarım saat konuştuk onunda çenesi çatlayacaktı nerdeyse :roflol:
sonunda dayanamadım kayın pederin büfesine hediye pc gelmişti hem pc hem tv olanlarda eşim istersen alayım dedi ama ben çekindim sonunda dayanamadım istedik verdi sağolsun kavuştum sizlere yaaaaa:1hug:
bizim pc nezaman gelecek belli değil sıkıntıdan kendimi örgüye verdim pek bişey bilmem ama idare eder kendimi oyaladım
neyse kızlar yarın görüşürüz artık hepinizi öpüyorum sizleri çok özledimŞeniz

Son düzenleme:
kızlar selam
çamaşır mak. bozuldu evde servis bekliyorum
bir bakıyım dedim size
nasılsınız
dün hicranla birsen aradı
aklım hep szde ama fazla tkılamıoum
bende bir değişiklik yok
ben arık sizin bebeleriizi sevicem

günaydınlarrrrrrrrr ooooooooooooooooooo mira hanum sabah sabah burada haaaa gözlerim dolduuu
sabah sabah dolagazcı gelmiş tam 236 ytl üstelik ısınmıyoruzzzzzzzzzz offff offffff çocuklar olunca nasıl olacakkk

herkesle günaydınnnn
mira hoşgeldin canım nasılsınn ya bende kimsenin tlfu yok o yüzden burada değilseniz haber alamıyorummm

krispiiiiiiiiiiiiiiiiihoşgeldin yaw özledikkkkk kız bende dedim bu kız şimdi kesin çatlamıştıır dedim hehehe

günaydınlarrrrrrrrr ooooooooooooooooooo mira hanum sabah sabah burada haaaa gözlerim dolduuu
sabah sabah dolagazcı gelmiş tam 236 ytl üstelik ısınmıyoruzzzzzzzzzz offff offffff çocuklar olunca nasıl olacakkk

yakarsın kuşum sobayııııı yaaa
zati onlar yazın doğacak kışa allah kerim
takmaaaaaaaaa:1hug:

yokmu arttıran şindi kapı çalar ben kalkmak durmunda kalırım
makina öldüyse yandım
makinalar 1000 tl gibiymiş
çamaşırlar yığıldı kaynanama yolluycam bugün
offff offfff

yakarsın kuşum sobayııııı yaaa
zati onlar yazın doğacak kışa allah kerim
takmaaaaaaaaa:1hug:

kuşum çocuklarımız için herşey feda olacak ne yapacaz ayutnç biraz daha don satacak
sende şu makinayı at yaww ellikere servis geldii..........gerçi iyide oluyor buralara geliyon makina sayesinde

esen hanum günaydınnnnnnnnnnnn dün çok komik bişey oldu ömer sanırsam kafasını yada kıçını böle dikkti karnım bi tarafı yüksek bi tarafı alçak akldı aytunçun gözleri araba farı gibi açıldı :1shok:hihoyyythihoyyyt

günaydınnn hoşgeldinn miracımm. dırımcımm,esencimmm günaydınlarrr. güzell günlerr.
hayırlı cumalarrr.krispimizde gelmişş ohhh tamamdırrr.

Back
X