Aysonu Kizlari 2008

kuşum çocuklarımız için herşey feda olacak ne yapacaz ayutnç biraz daha don satacak
sende şu makinayı at yaww ellikere servis geldii..........gerçi iyide oluyor buralara geliyon makina sayesinde

esen hanum günaydınnnnnnnnnnnn dün çok komik bişey oldu ömer sanırsam kafasını yada kıçını böle dikkti karnım bi tarafı yüksek bi tarafı alçak akldı aytunçun gözleri araba farı gibi açıldı :1shok:hihoyyythihoyyyt

işte benim damadım maşallah damadımaaaa:nazar::nazar:
böyle olsun durmasın eli ayağı pısırık erkekleri sevmem bennn:dance::dance:

günaydınnn hoşgeldinn miracımm. dırımcımm,esencimmm günaydınlarrr. güzell günlerr.
hayırlı cumalarrr.krispimizde gelmişş ohhh tamamdırrr.

aslım sanada hayırlı cumalarrrr o böceğini bi ısırsammmm delikafaduldenyesemmmmcokacimcoooksositosositoçok tatlıı allahım güne böle böcükle uyanmak güselmi aslııı:ecrin_bebek:

işte benim damadım maşallah damadımaaaa:nazar::nazar:
böyle olsun durmasın eli ayağı pısırık erkekleri sevmem bennn:dance::dance:

:roflol::roflol:çokkk çokkkkkkkkk güseldi yaaaaaaaaaaa rabbime binlercekez şükürrrrr onları bana verdiği içinn:Saruboceq::Saruboceq::teytey::smiley-cool::nazar:

:roflol::roflol:çokkk çokkkkkkkkk güseldi yaaaaaaaaaaa rabbime binlercekez şükürrrrr onları bana verdiği içinn:Saruboceq::Saruboceq::teytey::smiley-cool::nazar:

çok şükür biz çok arayanlardan olmadık rabbim bizim yüzümüzü güldürdü
arkadaşımın 9.denemesi ve yine tutmadı çok üzgündü tlf da konuşmaya bile cesaret edemedimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlarrrr nasılsınızz

esencim birsencim sağolun iyi dilekleriniz için sağlıktan ötesi yok

nuray hiç gelmemiş inş. önemli bişi yoktur merak ettimm

oooo mirada gelmiş hoşgelmiş

aslıcım sen nasılsın canım oğluşumuz nasıl

esennn okuldamısın canım sen ordanmı yazıyosunnn
adaşımda gelmiş sonunda çatlamışsın kıııı resmennn

çok şükür biz çok arayanlardan olmadık rabbim bizim yüzümüzü güldürdü
arkadaşımın 9.denemesi ve yine tutmadı çok üzgündü tlf da konuşmaya bile cesaret edemedimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

abooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwww:1shok::delphin:tüp mü micromu?

rabbim nasip etmiyor demek yaaaaaaa

günaydın cnm evet nurişşş yok kontür yokk arayamadımmm
meraktayımmmmmmmmmm

sen nasılsın cnmmmm

bernacım hadi hayırlısı canım dualarımız seninle banada 4 tane transfer edilmişti

inş. tutar canım rabbim yüzünüzü güldürür emeklerini boşa çıkarmaaz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün pc yi okula götürdüm canımm ordan yazdım bugünde götürücem sanırım çocuklar yazı yazarken sıkılıyorum sonraa
sen nasılsın

günaydın cnm evet nurişşş yok kontür yokk arayamadımmm
meraktayımmmmmmmmmm

sen nasılsın cnmmmm

iyiyim birsencim çok şükürr

bugün cuma öğlen bazı işler var onları halletcemmm gidiyim azıcık ortalığı toplayıp geliyim kahvaltı yaptım onları bile toplamadım

dün pc yi okula götürdüm canımm ordan yazdım bugünde götürücem sanırım çocuklar yazı yazarken sıkılıyorum sonraa
sen nasılsın

iyiyim esencim ev beni bekliyo ya hergün aynı işler sıkıldım ya yapmasam ertesi gün mecbur yapcam birikince daha zor oluyo gideyim hemen jhallediyim şu işleri takipteyim

oleeeeeey oleeeeeeyy oleeeeee oleeeeey
ben geldim mllet herkese günaydın
ama tamda zamanı haaa arkadaş gelecek kahvaltıya hemen çıkmam lazım
ev mokluk getiriyo kızmayın bana haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldim dana gibi yedim bugünnn yaramazlık yaptım ekmek kızarttık ve köy tereyağısı yedim çok sürmedin ama yedimmm inş.bişey olmaz

merhaba kızlarrr dün gece gene 3 te yattım kızı babasına bırakop tabii yatmadı zilli artık gözlerim kapanıyordu ayakta uyumaya başlayınca kocişi uyandırdım oda hastaydı garibim ama dayanamadım artıkk uyandırdım valla kıza bak dedim o kalkar kalkmaz kafayı yastığa gömdüm valla sabah ta 7 de uyandım mamasını yedirdimmm tuba yı okula gönderdimm geldim kk yı açtım ama baktım gözüm kapanıyor biraz uyuyayım ceylin uyurken dedimm valla şimdi uyandım uyumuşummm kız acıkmış mık mık ediyordu uyandırdı beni mamasını verdim az önce uyuttum yine oda uykusuz tabii malum gececi zillimizzz yarasa gibi geceleri uyanıkkk gündüzde 12-1 de uyanıyorr mamasını verince uykuda yiyip yatıyorr sonrada hiiiç uyumuyor gündüzzz:delphin:senağlama

Back
X