Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canum sağol senide yazıyım ozaman
ben nasıl bitiricem 500 yasiniiii
cnm esen cvp vermiş aynen dediği gibi oluyor ben baştan kendim sıkamadım eşim yaptıbirsencim belki yaşımdan dolayıdır :uhm:
ama ben de en fazla 3 bekliyodum
hiç de sormadım kurcalamayayım dye..
bittikten sonra sordum .. 4 dediler sevindim açıkçası..
resmini de verdiler biliyon mu kaydirigubbakcemile3
4 tane hücre resmi.. saklıyorum ehe..
tutarsa olursa büyürse gösteririm diyee..
hücreyken böyleydin diye :roflol:
cmm 3 gün acayip gaz yaptı bende bebeler..
ama bugün hiç bişeyim yok gayet normalim ne ağrı ne bişey..
bi de cnm bişey sorcam .. bu jel varya.. onun ağzı ne kadar uzun yaa..
sonuna kadar itekliyoruz deil mi??
cnm şuann yer ettilerr gelişmekle meşguller kesinnnnnnnkızlar ben şimdi çıkmak zorundayım..
annem bizde yalnız bırakmak istemiyorum..
pazartesi işe başlıyorum ..
o zaman daha rahat gelirim..
hepinizi öpüyorumm
dualarınızı eksik etmeyin:))
şükürr ohhhhh beeee allahın izni ile olacak cnm 2009 senen olur inş..merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrr
ben geldim fakültedennnn
bebeğim ve kendim için yeni bir başlangıç yaptım inş iyi olur herşey benim içinnnnnnnnnnnn
adetin 3ve 21. gün hormon testleri istediler
eşimdende test istediler bakalım ne olucak
şimdi adet olmayı beklicem ve gidicem
rabbim yüzümüzü güldürsün inş
berna canımmmmmmmmmmmmm inş o 4 hücreli resimleri göstermek nasip olur bebeğine
ben umutluyum senden hemde çokkkkkkkkkkkkkkkk
senin gibi azimli bir annenin azimli embiryolarıda olur onlarda azimle sana sıkı sıkı tutunmuşlardır bence inşşşşşşş rabimmmmmm
büyük depremi hissetmedin tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar dün burdaa akşam 10 da deprem oldu çok korktummmmmmmmmm
şimdide benim ev cadde üstünde azıcık sallansa yine deprem oldu sanıyorummm
yawwwwww nuniş ne zamana kadar gelemicekmiş olurmu böle
çok geçmiş olsun cnm kesin sonuç çıkmadan karalar bağlama yaakızlar merhaba,nasılsınız?
benim moralim çok bozuk.ablam guatr ameliyatı olacakmış.biyopsi sonucunda kanserli hücre olabilir demişler.bugün ank.ya bana geliyolar.şimdi evde onları bekliyorum.haftaya pztsi hastaneye yatacak.
umarım ameliyattan sonra bişey çıkmaz.çok canım sıkıldı yaaa.
işteeee buuuuu böle düşününnnn gelecek kuzularrfakecim çok güsel bi başlangıç yapmışsın.çok sevindim senin adına.valla hep tekrar tekrar söylüyoruz ama güzel Allahım dermansız dert vermesin.
senin içinde herşeyin güsle olacağına inanıyorum.zaten görmüyo musun burda herkes teker teker hamile kalıyo.hamile kalmayan çok az kişi kaldık baksana.umutla bekleyelim ben inanıyorum bigün sıra bize de gelecek.
ohhh afiyet olsun şekerrrrr ülen çocuğu abi yaptın damat nası edecenhicrancım ne güzel bir dua bu böyle inşallah fakecim bizimkiler seninkine abla olur birseninkiler abi olacak ama heheeh
kızlar kokuya dayanamadım indim anasınıfından istedim poğaça valla yedim çok güzeldii
ayyyyyyyyyyyyy benim elim kolum kalkmıyorrr yaaaaaaaa annemde olmasam çok güçsüzüm halim yok yaaa acep hep yatıyom ondanmııteşekkür ederim canım akşam evde yemek yok ne yapacam ben yaa çokta yorgunum zatenn
ben okuyamadım çok mahçubumm yaaaaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benim bebek için hani 500 yasin okutuyodumya
ben 100 tanede tıkandım kaldımmm sizin okutabiliceniz yakınlarınız varmı varsa sorarmısınız benim için okuyabilirlermi lütfen 500 ü tamamlamam lazımmmm
şimdiden teşekkürederimmm
gelinime lafffffffff yokkkkkkgecmisi okuyorum bitmek bilmiyoooo
meyra da durmuo emerken uyuo siritio mutlu mutlu
yerine koyuyorum uyanip aglio yaa terbiyesizlik bunun yaptigi:mymeka::roflol:
gezmeye gittim hep sizmi yok olacaksınızzbirsen nerdeeeeeeeeeeee
kayıppppppppppppppp
yokkk kuşummmmmmmmm yaa allah korusun mideme dokundu ama kusmadımyok kusum kucaga alistirmadim allaha sukuroylesi cok zor olurdu
ama benimki emerken yorulup uyuyakalio tabi karni doymuo koyarken de uyanio emmeye devam etmek istio ondan yani aglamasia.s
bernacim dimek 4 tane bebis kondu insallah tutunurlar canim 24une ne kaldi cok heyecanli yaw:dance:
sultandan hic haber yok tekrarlamadi mi acaba testi yaa
ususcum cok cok gecmis olsun canim yaa
dirim tereyagi yemis kesin kustu ondan yok
aaaaaaaaaa neden 1 tane yawwwww olurmu öle heççesen her kişi bir tane okuyabiliyo canımmmmmmmmmm
okuyup okutabilirsen sevinirimmmmmmmmmmmmmmbenneyaptımki
selam kızlar ay hiç iyi değilim herşey üst üste geliyor yaaaa
başım çok fena ağrıyo tansyonum düştü herhalde ensemden yukarı bi ağrı girdi anlatamam midemde bulanıyo gözlerimö yaşarıyo pc yee bakamıyorum şimdide amcamın kızı telefon etti rizeden gelmiş onu almaya gidecez birazdan bi o eksikti zaten yarında doktora gidecem oooofff ooooofff şu halimle arabaya nasıl binecem bilmiyom kusar gelirim artık mdem ve başım çok fenaaaa
sizlere kavuştum derken amcamın kızı ayıracak bizi yine herşey üst üste geldi yaaaa ne iş anlamadım
yaa sen gitme yaaaa yat ayıp olmaz amannnnn
gitmem gerek eşim amcamın kızını tanımıyor bulamazlar birbirlerini
hem gitmesem darılır biliyom alıngandır kendileri ama ben ne halde dönerim allah bilir