Aysonu Kizlari 2008

ya benim adt günüm 13 ocaktı. ama olmadı. bu arada çarşambayşla perşembe bayağı kötü geçti iş bitmedi. çok gerildim. stresli geçti yani. sonra perşembe akşam baktım pembe leke geldi. tabi ben çöktüm.. sabah baktım bişey yok. işe gitmeyeyim dedim. ama bu aradada demekki yerleşememiş dedim adet oldum sandım. evi falan toparladım. baktım sadece lavaboya gidince bi damla geliyor sonrası yok. baktım değişik hemen yattım tabi. bu aradada azaldı. cumarteside bitti zaten. doktoru aradım. biraz daha bekleyelim dedi. cuma gel bakalım dedi. yerleşme kanaması olabilir dedi

ay hadi inşallah canım yaaa ama sen nasıl bekliyon cumaya kadar kızz adet te geçmiş zatiii keşke kan testi yapsaydın be bacımmm hem yorma kendini öle iş v syapıp sonra hamişsen inşallah zarar vermeyesin bebişeee:ecrin_bebek:

bende senin oğluşlarını yirim yirimmmm ay bi doğsunlarda gelip mıncıklayacam onlarııı kız çok şanslısın valla rabbim o kadar beklemenin üzüntünün karşılığını 2 bebişler verdi maşallahhhhh:nazar::nazar::ecrin_bebek: inşallah sağlıcakla tamamlarsın hamişliğide alırsın kucağına oğluşlarınııı

inş...kuşum yaaa rabbim nasip etsin zamanında doğum
hep yatıyom biliyon bacım stres yok bişey yok ya uyuyorum yada sizleyim
pzar günü teyzesi bi oynadılar kahka attım gıdıklandım ikisi birden çoştu çünki
öle herzaman olmuyor ikisi birden ömer alişimide kudurttu kesin
ama dün kötü başladım günü kusmalar baş ağrısı çokkk az kıpırdadı bugünde ses yok çok az .............

şimdi aslının oğluşunun resimlerine bakıyordum faceden
yeni doğdunda çekmişler ayyyyyyyy dedim baya büyükmüş yine
annemde dedim nasıl çıkacak benden böle ikitane annemde , iyi günlerin senin bu dedi
sen daha çokkkk şişecem 6 ayı doldur göreceksin dedi.....7 -8 de balon olursun
abbowwwwwwwwww didimmmm:1shok:

geldim birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

beni yakalayamdınnnnnnnnnnn
ben kaçmıştımmmmm hihihi:))))

bernaaaa kız acele etmişin canımmmm ama sonuç muhteşem olucakkkkkkkkkkdelikafadulden

hiç heveslenme geldiğimde aşağıda ismini gördüm yeşil yanıyordun ama ben geçmişi okuyana kadar kaçmışınnn benden kaçmazzzzzzzzzzzzz:jeyyar:

kızlarr çarşamba günü 4 boyutlu ultrasona girecem tabi latifde değil burada annemlerin doktoruna
kontrolüm var dedim randevu aldım hahahaha ma alie gidecez süper bişeyyy hahahaaa
kociş yok tek babama dedim gel görde inana bariii

manyekkk evettt güzel bişiiama keşke 10 gün daha bekleyeydin canım daha net oluyorrdu yüzü gözüüü

inş...kuşum yaaa rabbim nasip etsin zamanında doğum
hep yatıyom biliyon bacım stres yok bişey yok ya uyuyorum yada sizleyim
pzar günü teyzesi bi oynadılar kahka attım gıdıklandım ikisi birden çoştu çünki
öle herzaman olmuyor ikisi birden ömer alişimide kudurttu kesin
ama dün kötü başladım günü kusmalar baş ağrısı çokkk az kıpırdadı bugünde ses yok çok az .............

şimdi aslının oğluşunun resimlerine bakıyordum faceden
yeni doğdunda çekmişler ayyyyyyyy dedim baya büyükmüş yine
annemde dedim nasıl çıkacak benden böle ikitane annemde , iyi günlerin senin bu dedi
sen daha çokkkk şişecem 6 ayı doldur göreceksin dedi.....7 -8 de balon olursun
abbowwwwwwwwww didimmmm:1shok:

evet bacım bana benziyecen resmen banada ikiz getirecen sen diyorlardı ama 1 geldi :roflol: ben çok şişmiştim valla :roflol:

kızlar az sonra çıkıcam ben komşuma gidicem diğer bir komşumuz pazar günü şehir dışına tşınıyor çok severiz kendisini ona veda partisi babında bir buluşma yapıyoruz da yiyip içip muhabbet edicez işte anlıcanızz

kızlar az sonra çıkıcam ben komşuma gidicem diğer bir komşumuz pazar günü şehir dışına tşınıyor çok severiz kendisini ona veda partisi babında bir buluşma yapıyoruz da yiyip içip muhabbet edicez işte anlıcanızz

gez bakalımmmmmmmmmmm ohhhh
ben şimdiye kadar çok şişmedim
ama bu sabah gördüm burnum şişmişş
iyice çirkin bişey oluyorummm
dudaklarımda şişerse araplar gibi olacam:roflol::roflol:

ay hadi inşallah canım yaaa ama sen nasıl bekliyon cumaya kadar kızz adet te geçmiş zatiii keşke kan testi yapsaydın be bacımmm hem yorma kendini öle iş v syapıp sonra hamişsen inşallah zarar vermeyesin bebişeee:ecrin_bebek:

doktor cumayı bekle dedi. cuma yapalım dedi. eşimde burda değil izmite gitti iş için. onunda yanımda olmasını istiyorum. bi sorun falan olursa kaldıramam tek başıma. yanımda olsun beraber sarılır paylaşırız. eşimde bekle dedi. napim. dikkat ediyorum. bugün geldim işe daha

gez bakalımmmmmmmmmmm ohhhh
ben şimdiye kadar çok şişmedim
ama bu sabah gördüm burnum şişmişş
iyice çirkin bişey oluyorummm
dudaklarımda şişerse araplar gibi olacam:roflol::roflol:

arap bacııı arap bacıııı nerdesinnnnnn:roflol: kızım beni görmedinmi sennn heleki son dönemimde resmen balondum valla bennn:roflol:

doktor cumayı bekle dedi. cuma yapalım dedi. eşimde burda değil izmite gitti iş için. onunda yanımda olmasını istiyorum. bi sorun falan olursa kaldıramam tek başıma. yanımda olsun beraber sarılır paylaşırız. eşimde bekle dedi. napim. dikkat ediyorum. bugün geldim işe daha
e hayırlısı ozaman şafak 3 yani beklicez hayırlısıyla da güzel haberi alırız inşallahhh:Saruboceq:a.s.

ohhhhhhhhhhhhh
ye iç güllll eğlennnnnnnnnn

sizin içinde yicem canım benimmm hadi ben kaçarrr öptüm hepiciğinizi uyyyyyyyyyyyyhhh telledim haaaaa:roflol:

arap bacııı arap bacıııı nerdesinnnnnn:roflol: kızım beni görmedinmi sennn heleki son dönemimde resmen balondum valla bennn:roflol:

e hayırlısı ozaman şafak 3 yani beklicez hayırlısıyla da güzel haberi alırız inşallahhh:Saruboceq:a.s.

sizin içinde yicem canım benimmm hadi ben kaçarrr öptüm hepiciğinizi uyyyyyyyyyyyyhhh telledim haaaaa:roflol:

sen güseldin yaaa ben çirkinin çirkini oldumm neyse 7 aya girdikmi bi foyo yollarım sizee

canım yaaa sağol Allah razı olsun inşallah. önce ben görürüm sonra bernam. ben cuma o cumartesi. Allahım yüzümüze baksın. sonra bombomum fakem krispi sırayla hepimiz

yemek yedim ama şişdim yaaa karnım büyüdükce sağ sol yanım daha acır oldu yaw
bu tatoş gelemedi hee
bebeklik kız neredesin sen nasılsın iyi oldunmu
hazırlıklar nasıl azcuk öt bakimmm

herkes kaçmış beni beğenmiyorsunuz bi sayfada sevgi ile ilgili yazı vardı kocişe yazdım

çokkkkk düşündüm bişey olması gerekmiyor seni seviyorum demek için seviyorum işte o bu bu diye değil ........sevmenin karşılığı yokki
karşılıklı oldumu tadından vazgeçilmeyecek olur
işte tadı hep damağımızda bir sevgi ile 7 senedir bakıyoruz birbirimize
elle tutuşup uyuyoruz ne çirkinleşmem nede asabileşmem nede başka bişey değiştirmedi sevgimi
değişmedi oda hep sevdi sevgisini iliğime kadar hissettiriyor......
şimdi o sevginin meyvelerini bekliyoruz sanırım savgi yumağımız dahada büyüyor
işte ben hergünü eşimle uyanıp ona seni seviyorum diyeceğim için şükrediyorum
sizde hergün söyleyin hergün son gün olanbilir çünki...........

SENİ SEVİYORUM KOCİŞİM

Back
X