Aysonu Kizlari 2008

kızlar ben geldim aslında dah önce geldimde arba tuttu beni yine kustum çok kötü oldum zaten bu grip öldürdü beni bide üstüne kusmak çok berbat bişey
evet gelelim tahlil sonuçlarına iki tahlil yapmıştı birisi prolaktinmiş diğeri tsh nedemek olduğunu bilmiyorum prolaktinim normal çıktı tsh yüksek çıktı aranızda tsh nin nedemek olduğunu bilen varmı kızlar tsh yüksek çıktı diye bir tahlil daha yaptı bakalım dedi tedavi gerektirecek kadar yüksekmionun sonucunu yarın beni ara bakalım dedi moralimde bozuldu kötü bişeymi dedim doktora yok dedi yüksek olduğu zaman gebeliğe engel olabilirmiş onun için bir tahlil daha istedi bakalım ne olacak inşallah tedaviye gerek kalmaz kızlar buseninde alerji testi vardı o normal çıktı bi benim tsh yüksek çıktı kızlar siz biliyomusunuz tsh nedemek acaba

kızlar bide şey soracam size ben şimdi grip olduğum için ilaç alıyorum ilaçlar kan değerlerini yüksek çıkarırmı tsh yüksek çıktı ya ondan sordum

herkes kaçmış beni beğenmiyorsunuz bi sayfada sevgi ile ilgili yazı vardı kocişe yazdım

çokkkkk düşündüm bişey olması gerekmiyor seni seviyorum demek için seviyorum işte o bu bu diye değil ........sevmenin karşılığı yokki
karşılıklı oldumu tadından vazgeçilmeyecek olur
işte tadı hep damağımızda bir sevgi ile 7 senedir bakıyoruz birbirimize
elle tutuşup uyuyoruz ne çirkinleşmem nede asabileşmem nede başka bişey değiştirmedi sevgimi
değişmedi oda hep sevdi sevgisini iliğime kadar hissettiriyor......
şimdi o sevginin meyvelerini bekliyoruz sanırım savgi yumağımız dahada büyüyor
işte ben hergünü eşimle uyanıp ona seni seviyorum diyeceğim için şükrediyorum
sizde hergün söyleyin hergün son gün olanbilir çünki...........

SENİ SEVİYORUM KOCİŞİM

dırımımmmm maşallah Allah'ım nazarlardan korusunnn :nazar: :nazar:
krispicimm senin sorunun cevabınıda bilmiyorum tatlımm.

kızlar bide şey soracam size ben şimdi grip olduğum için ilaç alıyorum ilaçlar kan değerlerini yüksek çıkarırmı tsh yüksek çıktı ya ondan sordum

cnm tsh tirod hormonları ile ilgili bişey yani ilaçların etkisi yoktur
adettlerin düzensizleşmesi belki bu sebeptendir
merak etme çok yüksek değilse tedavisi olan bişey
dırımımmmm maşallah Allah'ım nazarlardan korusunnn :nazar: :nazar:
krispicimm senin sorunun cevabınıda bilmiyorum tatlımm.

sağoll cnmm

BEN BU SAYFAYA GELİYORUM BİRÜSÜRÜ KİŞİ GELİYOR BEN YAZIYORUM AMA CVP VERMEDEN GİDİYOLAR BENDE GELMEYECEM İŞTE BİDAHAA YA

kızlar ben geldim aslında dah önce geldimde arba tuttu beni yine kustum çok kötü oldum zaten bu grip öldürdü beni bide üstüne kusmak çok berbat bişey
evet gelelim tahlil sonuçlarına iki tahlil yapmıştı birisi prolaktinmiş diğeri tsh nedemek olduğunu bilmiyorum prolaktinim normal çıktı tsh yüksek çıktı aranızda tsh nin nedemek olduğunu bilen varmı kızlar tsh yüksek çıktı diye bir tahlil daha yaptı bakalım dedi tedavi gerektirecek kadar yüksekmionun sonucunu yarın beni ara bakalım dedi moralimde bozuldu kötü bişeymi dedim doktora yok dedi yüksek olduğu zaman gebeliğe engel olabilirmiş onun için bir tahlil daha istedi bakalım ne olacak inşallah tedaviye gerek kalmaz kızlar buseninde alerji testi vardı o normal çıktı bi benim tsh yüksek çıktı kızlar siz biliyomusunuz tsh nedemek acaba

herkese iyi aksamlar arkadaslar, krispicim, ben cvp vereyim dilimin döndügünce; tsh. tiroid hormonlarini gösterir, yani guatr ile alakali diyelim, tsh yüksek ise tiroid bezinin az calistiginin göstergesi, düsük ciksaydi, fazla calisiyo olacakti, evet gebe kalamama sebebi, gebelik olursa bile düsüge de sebep, benim de az calisiyo, ömür boyu ilac alicam ben mesela, senin grip icin kullandigin ilaclarla ilgisi var mi, bu konuda bilgim yok, gecmis olsun canim, acil sifalar dilerima.s.

dirim kusum dokturmussun yine canim yerimseniben
dun aksam gelemedim meyra durmadi hic:kızgın:
fatoscum tiroid yuzunden hamile kalamamıs olabilirsin ama caresi var cok sukur
aslım sen nerdesin sesin cıkmadı nazilliye mi gittiniz:uhm:
gecmişi okuyayım

dirim kusum dokturmussun yine canim yerimseniben
dun aksam gelemedim meyra durmadi hic:kızgın:
fatoscum tiroid yuzunden hamile kalamamıs olabilirsin ama caresi var cok sukur
aslım sen nerdesin sesin cıkmadı nazilliye mi gittiniz:uhm:
gecmişi okuyayım

AYYY KUŞUMMMŞenizNE KADAR MUTLU OLDUM NEKADARRRRRRR:teytey::teytey::dance::dance:
KUŞUM YAAA SENSİZ BOYNU BÜKÜK KALDIM YALAN YOK İŞTEEE
KRİSPİ GARUSU VAR BİDE SAĞOLSUN AMA ONUN KIZIDA CIRLAK VALLA Bİ TLF ZOR KONUŞTURDU BİZİ

DİMEK MEYRAA DURMADI YERİM GELİNİMİİİ BENNN:sm_cool:

cnm tsh tirod hormonları ile ilgili bişey yani ilaçların etkisi yoktur
adettlerin düzensizleşmesi belki bu sebeptendir
merak etme çok yüksek değilse tedavisi olan bişey

sağoll cnmm

BEN BU SAYFAYA GELİYORUM BİRÜSÜRÜ KİŞİ GELİYOR BEN YAZIYORUM AMA CVP VERMEDEN GİDİYOLAR BENDE GELMEYECEM İŞTE BİDAHAA YA

kız naz yapmanın sırasımı delüüüüüüü
öyle denk geliyor bak moralim bozuk zaten
bakalım şu son tahlil tedavi gerektirirmi gerektirmezmi onu gösterecek umarım gerektirecek kadar yüksek değildir:Saruboceq:

annem üstkat komşusuna çıkalım diyor

aman yawww çok yemedim ama koca iki bardak ayran ve su içtim şişdim taşıyomuyorum garnumu

kripi len buhran yapmaaaa o hormon yüksek olsada bişey olmaz tedavisi var fsh feln yüksek olmasın kuşum aaaaaaaaaaaaaaaa

yaparım buhran işteee

herkese iyi aksamlar arkadaslar, krispicim, ben cvp vereyim dilimin döndügünce; tsh. tiroid hormonlarini gösterir, yani guatr ile alakali diyelim, tsh yüksek ise tiroid bezinin az calistiginin göstergesi, düsük ciksaydi, fazla calisiyo olacakti, evet gebe kalamama sebebi, gebelik olursa bile düsüge de sebep, benim de az calisiyo, ömür boyu ilac alicam ben mesela, senin grip icin kullandigin ilaclarla ilgisi var mi, bu konuda bilgim yok, gecmis olsun canim, acil sifalar dilerima.s.

allahım daha neler öğrenecem neler varmışta benim haberim yokmuş
sağol canım allah razı olsun allah cümlemizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

allahım daha neler öğrenecem neler varmışta benim haberim yokmuş
sağol canım allah razı olsun allah cümlemizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

tabi beleşten sahip oldun çocuğa hormon mormon baktırmadın
biz kitabını yazdık o şeylerinn :roflol:

kripi len buhran yapmaaaa o hormon yüksek olsada bişey olmaz tedavisi var fsh feln yüksek olmasın kuşum aaaaaaaaaaaaaaaa

yaparım buhran işteee

fsh ne oluyor bacım habu son yaptırdığı tahlilin adı fsh olmasın sakın
sizde neler biliyosunuz beeee valla bunların isimlerini duymuştum amma ne olduklrı hakkında heeeeeç bişey bilmiyodum
ahan buhran yapacak bir şey çıktı banada senağlama

ayy gecmiş oku oku bitmedi
bernacım merakla bekliyorum sonucunu canım insallah tuttu Allahın izniyle
sultanım sen de hala adet olmamıssın kesin hamilesina.s:hooray:

saolun canlarım ıyıyız ıste ıdare eder ne olsun:delphin:
dırım feko ben de sizi ozledim Şeniz

fatosum arada bir tutuyor işte yaramazlıgı ama bugun cok iyiydi masllah bol bol uyudu insallah gece kudurmaz:1shok:evet canım annelik zor işmişa.s

dırım hemen nereye kacıyosun yaw benimki uyandı mı kacmak zorunda kalacagım zatennn

Back
X