Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok goremedim marilyn monroe cikiyor avatarda
ayy gecmiş oku oku bitmedi
bernacım merakla bekliyorum sonucunu canım insallah tuttu Allahın izniyle
sultanım sen de hala adet olmamıssın kesin hamilesina.s:hooray:
saolun canlarım ıyıyız ıste ıdare eder ne olsun
dırım feko ben de sizi ozledim Şeniz
fatosum arada bir tutuyor işte yaramazlıgı ama bugun cok iyiydi masllah bol bol uyudu insallah gece kudurmaz:1shok:evet canım annelik zor işmişa.s
dırım hemen nereye kacıyosun yaw benimki uyandı mı kacmak zorunda kalacagım zatennn
selam tatlım bugün okula gittim ölüyorum sandım tansiyonum düşmüşş başımçok ağrıdı hala da ağrıyor
zor ya martta doğum izni gelseydi de bben de evde otursaydım
ayyy canım yaaa tabi zordur benimde sorduğum soruya bak
martta heee dahada var beeee ozamana kadar iyice ağırlaşacan
varmıydı senin tansyon sorunun yoksa hamileliktemi çıktı
benimde kafam yerinde değil ben böyle grip görmedim yutkunurken kulaklarım vıcık vıcık yapıyor kulaklarım tıkandı resmen bide üstüne doktor tsh yüksek çıktı dyince benim yelkenler iyice yerlere düştü
geçmiş olsun tatlım iner yaaaa boşver hayat boşş
benim tansiyon sorunum yoktu hamileliik işte
iniyomuymuş yani gebeliğe engelmiş tsh nin yüksek çıkması
bakalım daha neeler duyacam ben buseye hemen hamile kaldığım için hiç bişeyden haberim yok sıkışınca böyle lal kalırım işte ortada demigündüz kimse gelmez oldu gecemi toplansak artık yaaaa
kızlar ben geldim aslında dah önce geldimde arba tuttu beni yine kustum çok kötü oldum zaten bu grip öldürdü beni bide üstüne kusmak çok berbat bişey
evet gelelim tahlil sonuçlarına iki tahlil yapmıştı birisi prolaktinmiş diğeri tsh nedemek olduğunu bilmiyorum prolaktinim normal çıktı tsh yüksek çıktı aranızda tsh nin nedemek olduğunu bilen varmı kızlar tsh yüksek çıktı diye bir tahlil daha yaptı bakalım dedi tedavi gerektirecek kadar yüksekmionun sonucunu yarın beni ara bakalım dedi moralimde bozuldu kötü bişeymi dedim doktora yok dedi yüksek olduğu zaman gebeliğe engel olabilirmiş onun için bir tahlil daha istedi bakalım ne olacak inşallah tedaviye gerek kalmaz kızlar buseninde alerji testi vardı o normal çıktı bi benim tsh yüksek çıktı kızlar siz biliyomusunuz tsh nedemek acaba
tsh iner herhalde yaa benim böyle bişe yoktu o yüzden haberim yok
neyse şekerim bana izin başım fena çünkü duramıyorum by
canım troid ile ilgili guatr varmı sende veya ailende bak oda engel olabilir hamiş kalmamana hatta düşüklere neden oluyor bende daha önceden vardı diye didik didik etmişlerdi beni ama hep normal sınırlarda çıkmıştı benimkiler
AYYY KUŞUMMMŞenizNE KADAR MUTLU OLDUM NEKADARRRRRRR:teytey::teytey::dance::dance:
KUŞUM YAAA SENSİZ BOYNU BÜKÜK KALDIM YALAN YOK İŞTEEE
KRİSPİ GARUSU VAR BİDE SAĞOLSUN AMA ONUN KIZIDA CIRLAK VALLA Bİ TLF ZOR KONUŞTURDU BİZİ
DİMEK MEYRAA DURMADI YERİM GELİNİMİİİ BENNN:sm_cool:
ooooo hicroş gelmiş şimdi geçmiş neynn okuyacak sonra ceylin ağlayacak sorası malum hicroş uçacak
yok bacım bizde troidle ilgili guatr falan yani bildiğim kadarıyla yok
bakalım yarın doktor ara dedi tahlillere bakacak tedavi gerektirecek kadar yüksekmiymiş
inşallah yüksek olmaz yaaa ben neden hamiş kalamadım hadi bu ay hadi bu ay derken bak başıma neler geliyor rabbim kötü hastalıklardan korusun allah çaresi olmayan hastalık vermesinn
kız hicroş birsenin aklı başında değil kocişli gitti yaaa buhranlara girmiş hem siz küsemezsiniz