Aysonu Kizlari 2008

burdayım bacım burdayımmm GEÇMİŞİNİZİ YİYİMMM len ne geçmişi ne yazmışınızki sürcek okadarrr:roflol: bitti bileeee

valla ceylin konusunda haklısın durmuyor zilli bugün gene rejimdeydi kendüleri yemedi içmedi zorla yedi bişiler yaniii yarın dr götürcem gene idrarmı bakcak kanmı bakıcak baksınn ben sinir oldum gene bişey yoksada yok en azından içim rahat eder[/QUOTE
napalım bacım kimse gelmiyorki geçmiş olsun ancak okadar olur
ceylinde mankenmi olacak ne baksana şimdiden yemesine içmesine dikkat ediyor
kız 4 aylıkı oldu o benmi yanlış görüyom takvimde amanın zaman ne çabuk geçiyor

ay heryanım ağrıyorr sırtım zaten hala iyileşmedi bu hafta fiziğe başlıcakmışız dr aradım ilaç vermicem olmuyor öle dedi çok gerginsin dedi AJDAAA:roflol: rahatlatacaklarmış benii:roflol:

komşumdan geldim saat 5:30 du kızın mamasını verdim az bişey yedi bak gene aklıma geldi offffffffff neyse altını temizledim yattı bende yemek yaptım mutfağı topladım büyük kız evdeydi yemiş yemiş atmış bulaşıkları tezgahın üzerine:delphin: sonra biberonları yıkadım yatak odamı sildim süpürdüm toz aldım çarşaf yastık kılıfları değiştim birazda ütü yaptım yine kıza mama yaptım yedirdim neyseki 60 cc yedi sonra yemek bulaşıklarını makinaya doldurdum kıza armut rendeledim yedirdim az bişey şuan babasıyla çığlık çığlığa zillim bende burdayım ama gidip ütü yapmaya devam etmem lazım yarında dr götürcem onu gene bende dr gidicem migren için tabii ilaçlarım bitti hem kontrole gitmem lazım acıbademe elif ılgaza gidicem tabii yolda geçecek ömrüm yolda

burdayım bacım burdayımmm GEÇMİŞİNİZİ YİYİMMM len ne geçmişi ne yazmışınızki sürcek okadarrr:roflol: bitti bileeee

valla ceylin konusunda haklısın durmuyor zilli bugün gene rejimdeydi kendüleri yemedi içmedi zorla yedi bişiler yaniii yarın dr götürcem gene idrarmı bakcak kanmı bakıcak baksınn ben sinir oldum gene bişey yoksada yok en azından içim rahat eder[/QUOTE
napalım bacım kimse gelmiyorki geçmiş olsun ancak okadar olur
ceylinde mankenmi olacak ne baksana şimdiden yemesine içmesine dikkat ediyor
kız 4 aylıkı oldu o benmi yanlış görüyom takvimde amanın zaman ne çabuk geçiyor

evet canım 4 aylık oldu valla maşallah :nazar:sorma büyüyor teyzesiii doğan büyüyor işte valla nasıl akşam oluyor anlamıyoruz bile

ay heryanım ağrıyorr sırtım zaten hala iyileşmedi bu hafta fiziğe başlıcakmışız dr aradım ilaç vermicem olmuyor öle dedi çok gerginsin dedi AJDAAA:roflol: rahatlatacaklarmış benii:roflol:

komşumdan geldim saat 5:30 du kızın mamasını verdim az bişey yedi bak gene aklıma geldi offffffffff neyse altını temizledim yattı bende yemek yaptım mutfağı topladım büyük kız evdeydi yemiş yemiş atmış bulaşıkları tezgahın üzerine:delphin: sonra biberonları yıkadım yatak odamı sildim süpürdüm toz aldım çarşaf yastık kılıfları değiştim birazda ütü yaptım yine kıza mama yaptım yedirdim neyseki 60 cc yedi sonra yemek bulaşıklarını makinaya doldurdum kıza armut rendeledim yedirdim az bişey şuan babasıyla çığlık çığlığa zillim bende burdayım ama gidip ütü yapmaya devam etmem lazım yarında dr götürcem onu gene bende dr gidicem migren için tabii ilaçlarım bitti hem kontrole gitmem lazım acıbademe elif ılgaza gidicem tabii yolda geçecek ömrüm yolda

oyyyy oyyyy oyyyy ne bu bacım yaaaa sana enerji lazım enerji ben okurken yoruldum sen yaparken düşünemiyorum vallaha sana bi yadımcı lazım bacım hani insanın sağlığı yerinde olsa bişey değilde insanın sağlığı olmadımı çok zor allah kolaylık vaersin

MYFİSH cnm sen nasılsınnn ne var ne yokkk

canim nolsun iste ya, malum sorunla cebellesip duruyorum, bak bu saat oldu ben daha uyumadim, hamilelerin, bebegi olanlarin sevinclerinden sebeplenmeye calisiyorum, belki birgün sira bana da gelirmi ki diyorum, bilmiyorum artik, belki alnima yazilmamistir, nasip olsaydi 5 bebekten biri kucagimda olurdu diyorum, neyse ya, sabah sabah kimsenin icini karartmiyayim, bu yüzden gelipde yazmiyorum zaten, dayanamadim yazdim yine, sessiz sessiz takip ediyorum yazmaya deger bir gelisme yok hayatimda, tüm hamilelere saglikli bir hamilelik ve saglikli bebekler, bebegi olanlara saglikla büyütmelerini, tabi bekleyenlere de acil bebisler diliyorum, herkes kendine ve sevdiklerine iyi baksin, öpüyorum herkesia.s.

kızlar günaydın bugün erkenciyim gece hiç uyku tutmadı üzüntüden teyzem kansermiş malesef şimdi hastanedeler kemik taraması yapılıcak moralim sıfır geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyiydir

vay vay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy boynu bükük kaldın ölemiiiiii kötükedihüso:mymeka: öle olsun bakalımmm bizde nuraycığımı özledik ama senin gibi de demedik yaniii küstüm işte küstümmm:1closedeyes:senağlama:enbuyukkk::dilcikar:

sennnnn nedennn küsüyonnn önce ben küstümmm maaaaaaaaneeeeee:delphin:
onun aklı zaten yerinde değildikiii:roflol: kocişi gidince hepten uçmuştur geriye kalan aklıda e bebekler de gelince laelaelaelaelae tam olacak yaniii
küserim ben ona küserimmm:dilcikar:
Açuklamayı yapmışsın

bu kadaR sıkıntı içinde kk ya gelip benlemi uğraşacan neden üstüne alındınnn
ikinci bi emre kaderrrrrrrrrr küsemezsinnnnnnndelikafadulden

canim nolsun iste ya, malum sorunla cebellesip duruyorum, bak bu saat oldu ben daha uyumadim, hamilelerin, bebegi olanlarin sevinclerinden sebeplenmeye calisiyorum, belki birgün sira bana da gelirmi ki diyorum, bilmiyorum artik, belki alnima yazilmamistir, nasip olsaydi 5 bebekten biri kucagimda olurdu diyorum, neyse ya, sabah sabah kimsenin icini karartmiyayim, bu yüzden gelipde yazmiyorum zaten, dayanamadim yazdim yine, sessiz sessiz takip ediyorum yazmaya deger bir gelisme yok hayatimda, tüm hamilelere saglikli bir hamilelik ve saglikli bebekler, bebegi olanlara saglikla büyütmelerini, tabi bekleyenlere de acil bebisler diliyorum, herkes kendine ve sevdiklerine iyi baksin, öpüyorum herkesia.s.

cnm yaaaaaaaa öle deme yapma hepimizin umudu ümidi bitti ama rabbim açtı kapısını
dua ediyorum cnm her aksam uyumadan ellerimi karnıma koyup
sizlerede bir mucize versin diye elimden ne gelirki başka arkadaşım

kızlar günaydın bugün erkenciyim gece hiç uyku tutmadı üzüntüden teyzem kansermiş malesef şimdi hastanedeler kemik taraması yapılıcak moralim sıfır geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyiydir

canım yaaa çokkkkkk çokkk üzüldümmm:a015::çok üzgünüm:hani değildi öle bişey yaaa
diyecek kelimem yok valla

günaydın sayfayııııııııı protesto ediyorum kimse yokken yazacamm
ben buradayken okuyup kaçan çokkk
neyse dün anannem geldi annem dün bugün için gece getirin dedi
ama onlar sağolsunlar erkenden getirip bıraktılar
dün geceden beri altını ıslatıyor takmış kan sulandırıcı hap yapıyormuş
gece uyuyorum benim odaya gelmiş bas bass bağırıyorrrrrrrrrrr ,
birsenn birsenn diye çişini yapmış kaltım annemi kaldırdım bütün atrenin halısına işemişşş
neyse bende sabah sabah hortladım kaşınma yüzünden bişeyler yedimm
bugün doktora gidecem çok helecanlıyımmmm

sağol birsencim önce öyleydi sonra dr aldı ameliyatla çok büyük bi parça çıktı yinede patolojiye gönderdi dr dün belli oldu kansrmiş çok üzgünüm

ananenede üzüldüm yaşlılık çok zor ya demeek dra gidecen hadi bakalım kontrole mi gidiyosunn

sağol birsencim önce öyleydi sonra dr aldı ameliyatla çok büyük bi parça çıktı yinede patolojiye gönderdi dr dün belli oldu kansrmiş çok üzgünüm

ananenede üzüldüm yaşlılık çok zor ya demeek dra gidecen hadi bakalım kontrole mi gidiyosunn

cnm teyzene allah şifaaa versin erken teşhisse bişeycik olmadan atlatır
ananem evlere şenlik cnm bişey diyemiyoruz

cnm yok kontrol değil ben annemlerin buradan randevu aldım
ölesine gidecem burada çok net görecem 4 boyutlu çünki
2 şubatta benim randevum kendi doktorumla

cnm teyzene allah şifaaa versin erken teşhisse bişeycik olmadan atlatır
ananem evlere şenlik cnm bişey diyemiyoruz

cnm yok kontrol değil ben annemlerin buradan randevu aldım
ölesine gidecem burada çok net görecem 4 boyutlu çünki
2 şubatta benim randevum kendi doktorumla

bakıyorumda oğluşlarınla sürekli bakışmak iistiyosun sabırsız anne seni birsen bazen hala inanamıyorum hamiş olduğuna inş.oğlularını sağsalim kucağına alırsın canımsağlıktan ötesi yok günlük şeyleri çok takmamak lazım
iyice bak oğluşlarına bendende selam söyle yerim onları ben küçük adamlarr

bakıyorumda oğluşlarınla sürekli bakışmak iistiyosun sabırsız anne seni birsen bazen hala inanamıyorum hamiş olduğuna inş.oğlularını sağsalim kucağına alırsın canımsağlıktan ötesi yok günlük şeyleri çok takmamak lazım
iyice bak oğluşlarına bendende selam söyle yerim onları ben küçük adamlarr

cnm yaaaaa inş.sende hamiş kalırda görürsün her dk.görme isteğini
onların öle el kol hareketleri nasıııııııııııı bişey allahımmmmmmmmm
cnm kendi doktorum ayda 1 çağırıyor bende görmek istiyom ilkkez kaçamak yapacaz oğluşlarla.......
demek inanmıyorsunuz hee hamişş olduğumaa oğluşların pipi resmini alamda görünn yawwww.......bended1 ay öncesine kadar inanamıyordum bişey var beni fena yapan ama neeeeeeeeeee şimdiiii kıpırdadıkca anlıyorum işde bu diyorummmmm:CüvCüv::CüvCüv:

cnm yaaaaa inş.sende hamiş kalırda görürsün her dk.görme isteğini
onların öle el kol hareketleri nasıııııııııııı bişey allahımmmmmmmmm
cnm kendi doktorum ayda 1 çağırıyor bende görmek istiyom ilkkez kaçamak yapacaz oğluşlarla.......
demek inanmıyorsunuz hee hamişş olduğumaa oğluşların pipi resmini alamda görünn yawwww.......bended1 ay öncesine kadar inanamıyordum bişey var beni fena yapan ama neeeeeeeeeee şimdiiii kıpırdadıkca anlıyorum işde bu diyorummmmm:CüvCüv::CüvCüv:

inş.birsencim amin bende görürmüyüm acep o günleri

eee artık hareketlerini iyice hissetmeye başladın o yüzden fena oluyosun bide çıksınlarda görürüm seni hahaha şaka bi yana sağlıkla gelsinlerde seni eşini üzmeden uslu bebiş olurlar inş.
ne zamana kadar annendesin ssakın ayaklanma birsen evine falan geçme sakın riske atma kendini evi doğuma yakın halledersin yakın olsam sana yardım ederdim sana ne olcak elimize mi yapışcak sen göster pipilerini hemide iki dene abooooo

inş.birsencim amin bende görürmüyüm acep o günleri

eee artık hareketlerini iyice hissetmeye başladın o yüzden fena oluyosun bide çıksınlarda görürüm seni hahaha şaka bi yana sağlıkla gelsinlerde seni eşini üzmeden uslu bebiş olurlar inş.
ne zamana kadar annendesin ssakın ayaklanma birsen evine falan geçme sakın riske atma kendini evi doğuma yakın halledersin yakın olsam sana yardım ederdim sana ne olcak elimize mi yapışcak sen göster pipilerini hemide iki dene abooooo

göreceksin bacım göreceksin hatta kanumcaa sen ultrasonu eve bile alırsın :roflol:
kuşum şöle kafan boşalmadıki tedaviye geçesinn .....
cnm ben daha 8 hafta annemdeyim yani 2 ay 30.haftada eve annemle geçecez annem işten çıktı yaa.......30 haftada annedmleri ei halledeecek bende daha sık gidecem hastaneye ....teyzesi benim kuzularım uslu yawww üzmezler anne babasını

göreceksin bacım göreceksin hatta kanumcaa sen ultrasonu eve bile alırsın :roflol:
kuşum şöle kafan boşalmadıki tedaviye geçesinn .....
cnm ben daha 8 hafta annemdeyim yani 2 ay 30.haftada eve annemle geçecez annem işten çıktı yaa.......30 haftada annedmleri ei halledeecek bende daha sık gidecem hastaneye ....teyzesi benim kuzularım uslu yawww üzmezler anne babasını

aman iyi canım hiç kıpraşma valla öyle oldu bi türlü başlayamadık tedaviye hayırlısı artık hevesimde kalmadı zaten yaşadığım olaylardan
30.haftadan sonra iyice ağırlaşırsın birsen gerçi kusmaktan ağırlaşamadın ama ama bundan sonra kilo alabilirsin yerim uslu kuzuları ben

birsencim ben çıkıyorum canım içime sinmiyo hastaneye gidicem görüşürüz öpüyorum seni

kızlar ben geldim aslında dah önce geldimde arba tuttu beni yine kustum çok kötü oldum zaten bu grip öldürdü beni bide üstüne kusmak çok berbat bişey
evet gelelim tahlil sonuçlarına iki tahlil yapmıştı birisi prolaktinmiş diğeri tsh nedemek olduğunu bilmiyorum prolaktinim normal çıktı tsh yüksek çıktı aranızda tsh nin nedemek olduğunu bilen varmı kızlar tsh yüksek çıktı diye bir tahlil daha yaptı bakalım dedi tedavi gerektirecek kadar yüksekmionun sonucunu yarın beni ara bakalım dedi moralimde bozuldu kötü bişeymi dedim doktora yok dedi yüksek olduğu zaman gebeliğe engel olabilirmiş onun için bir tahlil daha istedi bakalım ne olacak inşallah tedaviye gerek kalmaz kızlar buseninde alerji testi vardı o normal çıktı bi benim tsh yüksek çıktı kızlar siz biliyomusunuz tsh nedemek acaba

canım geçmiş olsun.. bildiğim kadarıyla o kadar da ciddi birşey değil..
hem en azından ne olduğu ortaya çıktı.. ve doktor kontrolündesin..a.s

günaydın millet
sadece bernayı görüyorum
birsen uyuyamı kaldın kız pc başında
adaşım fatoş çok üzüldüm teyzene bacım allah acil şifalar versin nekadar yaygınlaştı bu kanser yaaa
insan doktora gitmeye korkuyor valla kötü bişey duyacak diye allah yardımcınız olsun rabbim bir gün senide svindirir inşallah

Back
X