Aysonu Kizlari 2008

malesef resimleri atamıyorum çünki tlf kablosunu bulamıyorum
kafayı yiyecem heryeri aradım o gün göbişi çektim sonra yokkk

merhaba kızlarr umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir ben dediğim gibi ceylini dr götürdümm kan idrar ve kültürü yapıldı idrarda enfeksiyon görüldü kültür pazartesi belli olacak cuma günü de reflü nedeni ile sintigrafi çekilecek kızıma iştahsızlığının nedenini reflü diyorlar hala bakalım nasıl gelişecek durumlarr bu arada ağustosta evlenen kızkardeşim HAMİLE:teytey::teytey: 7 haftalıkmış daha yeni söledi ama düşük tehlikesi varmış bende kalacak bu hafta göndermedim evine dikkat etsin dinlensin diye yani anlıyacağınız 2 bebeğim olduuuuuuuuuu:sm_cool:

ÇOKKKK ÇOKKK TEBRİK EDERİMMMMMMMMM:nazar::nazar::teytey:

my.php

Son düzenleme:
abaooooooooooooo
vallahada çok heyecan verici bişey yaaa ikidene ilk defa görüyorum ikdene bebeğin ultrason resimlerini
evet evet biri çekingen biri rahat belli oluyor duruşlarından kız birsen allah bağışlasın yaaaa çok güzel yaaaa

birsen kiloları neymiş söyledimi doktor
eee hasret giderdin heee nasıl oğluşlarının keyfi yerindeymiş maşşallah
şimdi seninde keyfin yerine gelmiştir şimdi diyosundur babaları görseydi diye demi
olsun babalarıda 10 gün sonra görür onları

birsen kiloları neymiş söyledimi doktor
eee hasret giderdin heee nasıl oğluşlarının keyfi yerindeymiş maşşallah
şimdi seninde keyfin yerine gelmiştir şimdi diyosundur babaları görseydi diye demi
olsun babalarıda 10 gün sonra görür onları

cnm babaları 10 gün sonrada göremeyecek maleseff alim 564 gr olmuş ömerim 507 gr olmuş kuşum gayet iyi dedi doktor herbişeycikleri güsel dedi :nazar:

kızlar ben geldim

birsencim oğluşların çok yakışıklılar maşallah ama ömer benim damadım karışmam haaaa

hicroş tebrikler kardeşin inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırr
sana da kolay gelsin tabi iki bebekle çok zor olacakk

esen bacımmmm ömer çok fırlama he karışmam sonraa alim utangaç inatcııı hahah
yerim onları ben yerrr

Back
X