Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok teşekkür ederim.kimyasal gebelikten filan korkmuştum ama bi hemşire arkadaşım değer bu kadar yüksekse büyük ihtimalle olmaz dedi.önceki doktoruma gitmeyi düşünüyorum ilk etepta.Allahın lütfu işte önümüzdeki ay aşılamaya başlayacaktım.ben yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bu hastalık yüzünden çok korkuyorumm.
şimdi de artık benim korkularımla uğraşacaksınız yağma yok ona göredelikafadulden
yok canım yaa ne kimyasal gebeligi mumkun deil aklına bile getirme onu
evet herkes umutsuz oldugu veya bosverdigi ay hamile kalıyor zaten yaa
evet ya valla bu tez benim hamileleğimle de böylece bir kez daha kanıtlandıkaydirigubbakcemile2
kızlar ben güya hastayım aslında kalkıp yatmam lazım ama sizlerle burada böle güsel güsel konuşmak,güsel dileklerinizi dinlemek varken kalıkıp yatamadım ama şimdi çıkmama lazım gene gelirim öptüm sizi çokkkkkka.s.
yok canım yaa ne kimyasal gebeligi mumkun deil aklına bile getirme onu
evet herkes umutsuz oldugu veya bosverdigi ay hamile kalıyor zaten yaa
nasıl bırtane kaptırabılsem??anam şimdi bir sürü gebelik çeşidi çıktı
kimyasal gebelik
mol gebelik
boş gebelik
dış gebelik
şaka gibi yaaaaa
yakında normal gebelik denen bişey kalmayacak
en azından bitane kaptıra bilsem bari yaavvvv
nasıl bırtane kaptırabılsem??
gebelık olsun da nasıl olursa olsun mu deyon uleynn:mymeka:
kız dalga geçme benimle bak seni
hem nerden biliyon belkim sen de önümüzdeki ay hamiş kalıcan.hem bak sen uzun zamandır bana rüya yorumlatmıyon söle bakalım dün rüyanda ne gördün:jeyyar:
ya bu arada ben çok öksürüyorumm,ilaçda kullanamıyorum napıcam benn
bende yürekten çağrıyommmm benim yüreğim yüreğine deymiyormu:dilcikar:geldim fekoooooo
bu kadar yurekten cagırma beni
bir aksamustu ansızın gelebülürüüüümmhihoyyytkaydirigubbakcemile3
o olay mide yanması çok yapabilir cnmm28 aralık.ya bencede ondan değil.dedim ya sinüzit var bende sölemesi ayıp geriden akıntı yapıyo mideme,o bulandırıyo sanırsamm
sen gelde biz uğraşırız ama ben doğuma kadar olan vaktimde kuşum sonra çokkk zorr iki bebe ilecanım çok teşekkür ederim.kimyasal gebelikten filan korkmuştum ama bi hemşire arkadaşım değer bu kadar yüksekse büyük ihtimalle olmaz dedi.önceki doktoruma gitmeyi düşünüyorum ilk etepta.Allahın lütfu işte önümüzdeki ay aşılamaya başlayacaktım.ben yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bu hastalık yüzünden çok korkuyorumm.
şimdi de artık benim korkularımla uğraşacaksınız yağma yok ona göredelikafadulden
hııııhh birsen accuk iyi oldu ya hemen devreye gir hiç arayı açma zaten
birsenin oğluşları hareket etmeye başladıda kurtulduk yanişutarafagitti
uyyyyiii senindemi pimpirikliklerini çekecez
kızlar selam
kocamın test sonucunu üroloğa götürdüm
varisloselmi variskoselmi ne haltsa odur dedi
ama muayne şart dedi
perş dr a gidecek
ama ameliyat olmaz
çünkü adamn vakti yok
bizim bebek işi rafa kalktı anlıyacağınız
ya kususra bakmayın alelacele çıkmak zorunda kaldım ama size yazmadan da edemedim.
şimdi şöle anlatayımben 2 gündür çok hastaydım.bir öksürük ki sormayın ciğerlerim sökülüyo o derecesine.sonra işte ablam bana kızdı kızım ilaç al diyorus almıyorsun bari pazartesi gelirken bi test alda ona göre sana ilaca başlayalım dedi.
bende umudum yok işten izizn aldımöğleden sonra doktora filan giderim diye, hep uğradığım ve bir çok sefer test aldığım eczaneye uğradım.bide dedim ki Allahım beni tanımasa bari:))neyse eve geldim testi yapıcam nasılsa tek çizgi çıkacak ablama haber vermeyeyeyim kendim yapayım dedim.yaaaa malum idrarı dökmemle karşıma kopkoyu kocaman iki çizgi çıkmasın mı.tabi koskocaman değildi ama bana öle geldi napalım.ama düşünün hiç umudum yok biliyosunuz bu ay misafirdi ablamın ameliyatıydı hiç bu meselelere konsantre olmamaıştım.işte çığlık çığlığa ablamı çağırdım.abalam da bana bi şey oldu zannetmiş.ablamla birbirimize bakakldık.söylediğimiz tek şey "sakin olmalıyız,sakin olmalıyız"dı.sonra ablam beni kan testi yamaya yolladı.bizim evin yakınlarında iyi bir yer yok aama ben bi polikliniğe girdim.sonucu yarın veriyolarmış.sinir oldum.başka yer de yok.mecbur yaptırdım.yarını beklersi dedim.dönüştede 4 test daha aldım.ablamla 3ünü yaptık anlarda anında çift çizgi.ablam dayanamadı.ankarada çok iyi bi labratuvar var orayı aradı.3 saate veriyolarmış.hemen eniştemi çağırdı atladık arabaya oraya gitttik.1,5 saat sonra sonucu bilgisayardan öğrendim.afalladım kaldım.göslerim doluyo ağlayamıyorum.sonuç 674 çıktı.tekrar aradım labaratuvarı doktorlarına bağladılar adam diyoki sonucunuz 674 çıkmış.ben "eeeeeee,yaniiiiiii" diyorum adama .oda dediki sonuç pozitif hamilesiniz.
işte hikayemmmmmm.
evet efam yapıyorummm ne yapam görmemişin çocukları onlar yaaagünaydın herkeze ben grip oldum dün gece zor uyudummmmmmmmmmmmm
birsen sende evham yapma beeeee
dinleniyolardırrrrr tosun paşalarrrrrrrrrrr
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİMMM![]()
![]()
bu sayfa uğrlu geldi sana :dance: