Aysonu Kizlari 2008

oooooo bazıları dayak yemeyi özlemiş bizaman sonra bağışıklık kazanıyo tabiii kendinde eksik bişeyler hissettin galibaaaa bir iki dakika sonra gelir dayağın meraaaaak etme

heheh kesin birazdan beni biri döverrr kaçsammıki gece dayağını yemeden
çarş sonra bol bol takılacam size sözzzzzz

neden çarşamba gerçekmi bu

bu arada +18 ler kapanmışşş
artık birbirlerine hakaret eden birbirine dava açabilecekmiş

mira kızz anuşka aplan ameliyat olmuşş

iyi etmişler kapattıklarına

hihi sen +18 leremi bakıyonnnnnnnnn:roflol:delikafadulden

birsen hanum anlatın bakalım derdünüz neydi

ben yazıyorum siz tüyüyorsunuzz bende sizi baydığımı düşündüm

dırım delirtme beniii len
2 yıldır hatta 26 aydır bebe içn çabalıyom
geçen ay benden bu kadar dedim şimdi o çabalasın

yaaaaaaaaa kızım biliyorummm senin didindiğini sen öle diyince acep kocandamı aşka geldi dedimmmmdelikafadulden

heheh kesin birazdan beni biri döverrr kaçsammıki gece dayağını yemeden

neden çarşamba gerçekmi bu

iyi etmişler kapattıklarına

hihi sen +18 leremi bakıyonnnnnnnnn:roflol:delikafadulden

evet bakıyordummmm ama artık yokmuşşş baya bi tartışma olmuşşş

ben yazıyorum siz tüyüyorsunuzz bende sizi baydığımı düşündüm

yaaaaaaaaa kızım biliyorummm senin didindiğini sen öle diyince acep kocandamı aşka geldi dedimmmmdelikafadulden

yaw bilerek yapılan birşey değilki bazen çok canım sıklıyo malum meseleye hiç birşey canım istemiyo
bu akşam yine aynı oldu esen yazmıştı ama yine moralim bozuktu senağlama
birşey yazamadın sonra esen yazmış zaten küstüğünü yeni gördüm

yaaa kızlar yaaaaa
benim çişde bir sorun var çok çişim geldi sanıyom patlayacakmış gibi gidiyom tuvalete accuk bişey
vee yanıyorum yangın oluyor canım yanıyor yaaaa acaba iltahabmı var idrarda ondanmı olurki

yaaa kızlar yaaaaa
benim çişde bir sorun var çok çişim geldi sanıyom patlayacakmış gibi gidiyom tuvalete accuk bişey
vee yanıyorum yangın oluyor canım yanıyor yaaaa acaba iltahabmı var idrarda ondanmı olurki

tatlım olabilir ilk soru drların o oluyo zaten yanma varmı diye iltihap olabilir sağlık ocağı yakınsa 15 dk da veriyolar sonucu git geciktirme

tatlım olabilir ilk soru drların o oluyo zaten yanma varmı diye iltihap olabilir sağlık ocağı yakınsa 15 dk da veriyolar sonucu git geciktirme

evet var ama hafta sonu girdi araya artık pazartesiye kaldı bildiğim kadarıyla gebeliğede engel oluyormuş demiii nasıl geçirecem ben bu hafta sonunu eğer varsa antibiyotikmi veriyorlar

yaaa kızlar yaaaaa

cnm idrar yollarını üşütmüşsünnnnnnnnnn ayağını sıcak tut intihap olmasınn

ayy doktor bana sordumu acep yanma oluyormu diyeee hatırlayamadım şimdi nerden çıktı bu yaaaa
allahım kötü bişey çıkmasa bari

bende fena öksürmeye başladım boğaz acısı hiç geçmediii
kaşıntım olduğundan sırtım başım açık yatıyorum fena oldummm

fatoş gebeliğe engel ve sağlık ocakları öğleye kadar açık biliyom ben

ne bozulcak bee mizah çok güseldii bide sorular sorunlarr iyiydi cinselik bölümünden bişey anlamıyordum ben

olsun tatlım sen yinede güzel şeyler oku içinde 2 tane mucize taşıyosun

evet var ama hafta sonu girdi araya artık pazartesiye kaldı bildiğim kadarıyla gebeliğede engel oluyormuş demiii nasıl geçirecem ben bu hafta sonunu eğer varsa antibiyotikmi veriyorlar

pazartesi git canım evet antibiyotik verirler varsa eğer belki yoktur sen bu aralar bol su iç canım bolbol

uyyyiii seninkide fena sırtını kapatsan kaşınıyo açsan üşütüyonn ne olacak böyleee

hafta sonu sağlık ocakları açıkmı öğlene kadar ben kapalı biliyom ama bi bakarım yarın nasılsa yakın bana

birsen geçen gebelik bölümünde biri konu açmış kaşıntıyla ilgili okudumda ne çok kaşınan var senin gidi rabbim yardımcınız olsun

yaaa kaşınırken feleğim şaşıyor kızzz gözümü açmayım uykudan hemen kaşınmaya başlıyorum ellerim ağrıyooo.......kaşımaktan morarttım her yanımı
latife diyem bakimm boğazım acıyooo öksürüyom ilaç ver diyee

Back
X