şimdi size gelem kızlar alıntı yapamıyom
sedaya neden bağlanacam kendisi kanalarda dolaşmaktan biz ya 1 saat onu bekliyoruz yada ulaşamıyoruz ...benim hasta hakkımı suistimal ediyor....
ne zaman arasam kanalda yada yolda kanaldan geliyor.....eğer vakit bulamayacaksa hastasına
devretsin.....hem ben çok önemli olmadııkca aramıyorum...sorunlu gebelik ne yapalım kimi arayacam
şimdi beni görseniz nasıl duruyon dersiniz göğüsüm kabardı aynı güneşte yanarsın su toplarya
şuan öle neden kaşınmaktan ...neden yapılan iğneyi tlfda söyledim anlamadı baştan saçmaladı
sonrada daha önce olduysan ol dedi .....ama anlamadı bende güven bırakmadı sorusu üstelik yemek yiyordu benle konuşurken.....5 hafta olacak beni muayne etmeyeli....
hem iğneyi neden olamadım ben ...içinde kortizon var gebelikte kullanılması için iyice karar verilmeli diyor...3 aylıkken oldum tmm ama şimdi o kuzucukları göüzüm görüyor zarar verecekmişim gibi geliyor......oda beni ikna etmeli hayı bişey olmayacak korkma demeli para veriyoz boru değill
ulen heriff senden kaçıyordurrrrr:roflol::roflol: benimde devamlı kulağımı çınlatıyordurr bu kız nerden beni tavsiye etti diyeeee:roflol::roflol::roflol: