Aysonu Kizlari 2008

eğer doktorun verdiyse ilacı iç merak etme onlar düşünmeden vermezler ilaç

cnm ateşlenmeden önce vermişti ama benim ateşim tavan yaptığından
içmek kısmet olmadı .........sonra diğer doktora söledim içebileceğin antibiyotik var dedi
verdiği ilacı söledim içebilirsin dedi......

eşimde şimdi aradı illa sor diyooo
latif iç dedi yeni doktorda iç dedi
veren dahileyeci iç dedi eşim yineeeeeee sor diyee

selam kızlar nasılsınız bakalım kimseler yok bende okuldayım ve çok sıkıldım oturmaktan
fatoşcum başınız saolsun canım Allah mekanını cennet etsin eniştenin

ben bugün dr a gittim şeker yüklememin sonucunu aldım gayet iyi çıktı 103 yani diyet yapmam gerekmeyecek bebişimi de gördüm 900 gr olmuş teyzeleri çok tatlıydı herşey normalmiş çok şükürr
tahlillerimde demirim fazla çıktı ama kansız çıktım bişe anlamadım 2 hafta sonra tekrar bakılacak kan ilacını bıraktırdı dr um hayırlısı bakalım

canım maşallah:nazar: bebişine inşallah sağlıkla gelişmeye devam eder doğum kilosunu söyleyeceğin günlere az kaldı

kızlarrrrrr ben geldimmmm
herkesler iyidir inşallah.
bugün benim doğumgünüm işten erken kaçtım.herhalde bugüne kadar geçireceğim en güsel doğum günü olacak inşallah.bu doğumgünümde kuzucuğum bana sürpriz yaptı.:emir_bebek:
darısı diğer aysonu kzılarının başına :Saruboceq:

canım DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNa.s.a.s.a.s.Şeniz:nazar:

bu günler sayfanın iyi günleri 3 aya sen yok olucan esende yok olucak o zaman sayfanın vay haline
nunişde gelmiyo zatennnnnnn
hicran hiç bırakmadı sağolsun hep bizimle
aklıma geldikçe bunu için ona kupa vermek geliyo alsana hicran yine kupa :hooray:hem evi hem burayı elinden geldiği kadarıyla iadere ettiğin için

saol canımmm kupa için thanksss napiim sizden kopamıyorum elimden geldikçe burda olmaya çalışıyorum giremezsem sonradan gelip yazıları okumaya çalışıyorumm işte ama herşeye yetiştiğim pek doğru değilll yetişebildiğim kadar yetişmeye gayret ediyorum ama zorr çok zorrr heleki sağlık problemleri olunca insanın hiç bişey yapası gelmiyorrr sadece kızlarımla daha doğrusu minik kızımla ilgilenip ev işleriyle ilgilenmeye yettiğimce gayret ediyorum bu ara büyük kızıda ihmal ettik birazzz aramızda limoniii ergenlik dönemi sıkıntılarını atlatamadık pek asabiyizzÇok üzgünüm çoook

ayyyy benim ki de kuzu değilmi yaaa:sm_cool:
bugün d.günümü kutlamak için arayan arkadaşlarım hep bebek var mı diye sordu,söleyemedim daha kalp atışlarını görmeden:1no2:

onuda görürsün inşallah nezaman gidicen doktora kızz resim koy buraya bizde görelim fasulyeyiii:emir_bebek: hem hani senin bebek takvimin bakimmmm :ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlar yawwww bir sitede tüp bebek druna hormon sunuçlarımı sordumda
cevabına bakınnnnnnnnnnnn

Merhaba
Eğer adetin 3. günü yapıldıysa polikistik over olabilir ya da rezervler azalmış olabilir. Teşhis ultrason bulguları ile konabilir.

ama yaww bukadar dra gittim hiç biri bana pko demedi
bide bu içtiğim hayıt yanlış etkilermi yapıyoki acaba lh ım hiç yüksek çıkmazdıııııııııı

pko da bildiğim kadarıyla yumurta gelişmiyo bende gelişiyo
ama çatlamıyoooooooooooooo
offffffffffff kafam çok karışık şu fakültede ne olucaksa belli olsaaaaa

allah allahhh :sm_confused:bacım sen dr gidiyon okadar iyi dr ultrasonda anlar PKO musun değilmisin diyee bazriz belli olurmuş yumurtalardan anacımmm

iyi tamam fırçala bak beni yine fırçalıcan birşey buldum

ta bu steye ilk geldiğimde benim gibi uğraşan arkadaşların bebeklerine baktımda onlar bu yolda kzandılarrrr
ama ben ama ben onların bebeklerinin fotolarına bakıp ağlıyorummmmmmmmmmmsenağlama

canım benim yaaa üzülme nolurrr sende bebişini kucaklayacaksın inşallah yakın zamanda belkide bu sene içinde kucağına alırsın bebeğini bellimi olur nasip işte herkesin bir zamanı var sen sakin ol strese girme o kadar bak en büyük düşmanın stres seninde hala öğrenemediniz şunu stresi uzak tutmaya çalışın kendinizden hamiş kaldım kalıcam oldu olmadı diye çok takıntı yapınca vücut kendini kitliyor hamiş kalamıyorrr daaaaaaaaa

kızlar babası oğluşlarıma ikitane hastane çıkışı almış onlulardan
ikitanede zıbın hediye gelmiş kuzularımaaa

ohhhhhhhhh güle güle giydir bebişlerine cicileriniii insan kıyafetleri aldığında evde bebek giysilerini görünce daha da heyecanlanıyor değilmiii ben heleki beşiğimiz geince karşısında durup durup karnımı okşayıp kızımla konuşuyordumm şimdi kızım beşiğn içindeyken karşısına geçip bakıyorumm :emir_bebek::nazar: allah hepinize nasip etsin arkadaşlarrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr ESEN VE BİRSENNN İSTERMİSİNİZ SİZ AYNI GÜN DOĞUM YAPASSINIZ VALLA NE HOŞ OLURDU YAWW ARANIZDA 2 GÜN VAR TAKVİMLERİNİZE GÖRE GERÇİ BİRSENİN İKİZLERİ BEKLEMEYEBİLİR AMA BELLİMİ OLUR KISMETT SAYFAMIZA 2 PARDON 3 YENİ BEBEK BİRDEN GELİRRR:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

ohhhhhhhhh güle güle giydir bebişlerine cicileriniii insan kıyafetleri aldığında evde bebek giysilerini görünce daha da heyecanlanıyor değilmiii ben heleki beşiğimiz geince karşısında durup durup karnımı okşayıp kızımla konuşuyordumm şimdi kızım beşiğn içindeyken karşısına geçip bakıyorumm :emir_bebek::nazar: allah hepinize nasip etsin arkadaşlarrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet cnm şaka maka toplanıyor bişeyler işte
1 marttada odasna bakacazz

kızlarr ESEN VE BİRSENNN İSTERMİSİNİZ SİZ AYNI GÜN DOĞUM YAPASSINIZ VALLA NE HOŞ OLURDU YAWW ARANIZDA 2 GÜN VAR TAKVİMLERİNİZE GÖRE GERÇİ BİRSENİN İKİZLERİ BEKLEMEYEBİLİR AMA BELLİMİ OLUR KISMETT SAYFAMIZA 2 PARDON 3 YENİ BEBEK BİRDEN GELİRRR:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

valla 36+3 30 nisan perşembe oluyor 37 hafta p.tesi 4 mayıs oluyor ben 30 nisanda istiyorum eğer bişey olmazsaaaa ....inş.erken gelmezlerrrr
eseninkinede belli olmazzz tek bebeklerde süprizz oluyorr

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimseler yokkkk ben ve oğluşlarım kalktıkkk iyice adavapuru gibi oldum
annem oturmuş hastane çıkışlarını seviyorr....birkaçtakım tulum aldık onlarla oyalanıyor komşunun kızı yelek örmüş o getirdi dün ...lise arkadaşımın annesi örmüş bişeyler kardeşine söylemiş bana diyor doğurabilirsin örgüler bittiii hahhaahahaa

valla çok hoş olur ama birseninkini 36. haftadan sonra alırı demiş dr benimki en erken 38 den sonra alıcaklar yine de belli olmaz bakalım hayırlısı olsun:sm_confused::sm_confused:

herkese günaydınnn ben okuldayım az sonra öğretmenler toplantısı var aman ya müdür de şimdi uzatrsa bayılırım valla :(((

valla çok hoş olur ama birseninkini 36. haftadan sonra alırı demiş dr benimki en erken 38 den sonra alıcaklar yine de belli olmaz bakalım hayırlısı olsun:sm_confused::sm_confused:

senin için 37 bekleriz bacımmm daha fazlasını bende bekleyemem heee şimdiden karnım ağır geliyor yapma bize eziyett

Back
X