Aysonu Kizlari 2008

halanda kalcaksin ha ne gusel samimiyetiniz var
benim kimsem yok yau bak pek acidim gene kendime:gitme:

kuş kpss kursuna gitmeye karar verdim oss ye hazırlanır gibi dersaneler var millet bu işi cok ciddiye alıyor rekabet buyuk.ama kurslar da tuzlu
dur baalım uygun bir yer bulursam gidecegim yaa evde calısamayacam buna karar verdim cocukla olmaz bu iş.zaten calısma istegim de yok.bıkmısım dersten gene karsıma cıktı
orda ders dinlesem o bile yeter bana..kurslar baslamıs bile acil harekete geçmem lazım yaa

kuş kpss kursuna gitmeye karar verdim oss ye hazırlanır gibi dersaneler var millet bu işi cok ciddiye alıyor rekabet buyuk.ama kurslar da tuzlu
dur baalım uygun bir yer bulursam gidecegim yaa evde calısamayacam buna karar verdim cocukla olmaz bu iş.zaten calısma istegim de yok.bıkmısım dersten gene karsıma cıktı
orda ders dinlesem o bile yeter bana..kurslar baslamıs bile acil harekete geçmem lazım yaa

kuşum gel burayaaa yawww kazan şu sınavı sende bizdee kalırsınnn
inş.kuşum yaaaaaa çok zor bu işlerr inş.kısmetin vardırda girersin biyere

offfffffffff canım sıkkın benimde ,,,,,evlenecek olan kuzen gelecek züccaciyeciğe gidecez kavonozları alacakmışşşş

ne güsel gönlüne göre yapıyor herşeyi,ben ne salak evlenmişim tülümü bile beğendiler yaptılarr................

şimdi bu eve yapasım yok bişey...........8 kişilikl masamıda verecem birine

4 kişilik kırma masam var onu kullanacam ilerde masa alacak herifff inş...hem kışın çocuklarda rahat eder.......

merhabalarr hanımlarr tabi ben yokum diye yine kaynattınız degilmi yerimseniben
iyi pazarlar herkese. bende iş yapıyorum bitti gibi birşey sizlere bir bakayım dedim. ohh dırımcımm ne güzel geziyorsun canım gez gez bizim yerimizede.
nuray kuşum buralara gelin canımcım.

bence de nuraycım kurssuz çocukla olmuyor çalışamaz insan hadi bir gayret ette şu sınavı kazan kız

benim misafirler şimdi gittiler Ahsende uyudu bende sizinleyim

oo kus pazar pazar burdasin
ikeada harika seyler var yaa
evet ranza iyi olur yerden kazanirsin.ben bile dusunuorum kiz buyusun ustu yatak alti calisma masasi ve dolap olan ranzalar varya onlardan dusunuorum cok hosuma gidio
hatta kenari kaydirakli olanlar bile var:roflol:

esen kiz masallah 4 aylik olmussunuz dr ne zaman gidiosun ek gidaya baslayacak misin
6 ayi bekleme bence az da olsa tattir ve kasiga alistir yoksa cok zorlanirsin tecrube ile sabit bacim
doğru diyorsun canım tam olarak 6. ayda geçeriz herhalde ama ben meyveleri tattırıyorum
kaşığada salı günü başlıycaz işe başlıyorum da malum kayınvalidem kaşıkla verecek sütü:))
evet kuşş buradayımmm evet ikea harikalar dünyası köşe takımı beğendim

kendimize gardolap beğendim ......çocuklara halı felan

kuzenim evleniyor şu ebe olan oradan perdeciye gittik

harika spor tüller çıkmış file filee çok hoşuma gitti

perdelerimi beğendik tüllerimide

bugünde kocam iftara götürecek bizi

sonra halama gidecez kalmayaa

inşallah en kısa zamanda alırsınız canım istediklerini
oh git halaya valla benimde eş,im iftara davetli bugün ben yanızımm

aslicim esencim oralara gelmemek icin kursa gidecem zaten bacilar:roflol:
istanbula puanim yeter bisuru sozlesmeli alimi yapilacak ama o zaman bize toplu para lazim ev tut tasin dunyanin parasi gider sonra bakici tutmamiz lazim esim ordan is aramali filan hayatimiz sifirdan baslicak o daha zor gelio
oyle yapmaktansa tekrar sinava girip daha yuksek puan almayi ve burda kalmayi amacliyorum bakalim hakkimda hayirlisi olsun zaman ne gosterecek

selam kızlar nasılsınız
bu ara gelemedim zira kışlık fasülye ve barbunya yaptım domates felan rendeledim dolaba koydum iki gündür onlarla uğraşimm bi menemen kaldı onun acelesi yok biraz dinlenem yaparum

ayyyy kasım analarından bi arkadaş doğurdu yavvv erken doğum oldu amanın benide korku sardı ya bende erken doğurursam allah korusun yarabbim ne zor bir durum o bebek şimdi en az 1 ay kalması lazım hastanede git gel çok zor anne için yaaaa

len krispi o halinle sen o kadar şeymi yaptın maşşallah sana beee ama bacım dikkat et sen bebek alışverişlerini yap kızım yaa..............o arkadaş neden erken doğurmuş öleee

aman çok kötü yaa 7 aylık doğurmuşşş 1 ay değil belki daha fazla durur hastanede rabbim şifa versin çocuğuna tez elden kavuşsunlar valla yavrun yokken hastaneden çıkmak çok zorrr

kızzz fatoşşşş senin hamişlik kolay geçiyor yoksa bu kadar işi nasıl yapacan
daha duymadın ağızndan kadın aldım,yemek yapamadım, yok bulantım var yada midem yandı

bide üstelikkk kızın var afacanmı afacann

kırkbinere maşşallah vallaaaa

bana gelince kardeşim ben ve eşim iftara gittik daha sonra kuşlarıma anı defteri aldımm

çok güselll ama bitane aldım artık tekle idare edecekler zaten hangisi duygusalsa ona vereceğimm

dün akşamdan bir kaç kare arkadaşlar.
eklentiden eklemeye çalıştım ama resimlerin boyutları büyük oldugu için küçültmeyide bilmedigimden malesef böyle eklemek zorunda kaldım.
doğum günümüzü kutlamadan bıcı bıcı yaptık. zemuszemus

[.jpg][/url]

NİCE YILLARAAAA CANIMMM İNŞALLAH GÜZEL MUTLU HUZURLU SAĞLIK DOLU GÜNLER YAŞAR OZAN EGEMİZ:nazar:

günaydınlar bölük pörçük yazdım

dün ikea ya gittim halı beğendim çocuklara çok güsel bide yatak daha doğrusu ranza beğendim

üstü tek kişilik altı çift kişilik harika bişey keşke büyük olsalardı yaaa hem çok uygun hemde çok güseldiii...

ama bu dutumda imkansızz 4 ya gibi sanırım alacazzz onlara bişilerr benim beşikleri sevmiyorum atacağım onlarııı.......

kız ranzada nasıl yatacaklar minikler hem güzeldi beşikleriniz masraf yapma kızım müsriff şeyy hem noldu piyangomu furdi sağaa:roflol:

evet kuşş buradayımmm evet ikea harikalar dünyası köşe takımı beğendim

kendimize gardolap beğendim ......çocuklara halı felan

kuzenim evleniyor şu ebe olan oradan perdeciye gittik

harika spor tüller çıkmış file filee çok hoşuma gitti

perdelerimi beğendik tüllerimide

bugünde kocam iftara götürecek bizi

sonra halama gidecez kalmayaa

:nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.

hadi hayırlısı yap bişiiler bencede evde çalışmak zor olur senin için e çocuğa kim bakacak sen kursta iken canım

aslicim esencim oralara gelmemek icin kursa gidecem zaten bacilar:roflol:
istanbula puanim yeter bisuru sozlesmeli alimi yapilacak ama o zaman bize toplu para lazim ev tut tasin dunyanin parasi gider sonra bakici tutmamiz lazim esim ordan is aramali filan hayatimiz sifirdan baslicak o daha zor gelio
oyle yapmaktansa tekrar sinava girip daha yuksek puan almayi ve burda kalmayi amacliyorum bakalim hakkimda hayirlisi olsun zaman ne gosterecek

hmmmmmmmmmmm ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun.hem alışmışınızdır oraların sakinliğine buralar gürültülü gelebilir size gelseydin iyiydi tabii bizim açımızdan ama senin mutluluğun önemli tabii geçim derdi de burda biraz daha zor o da var tabii

selam kızlar nasılsınız
bu ara gelemedim zira kışlık fasülye ve barbunya yaptım domates felan rendeledim dolaba koydum iki gündür onlarla uğraşimm bi menemen kaldı onun acelesi yok biraz dinlenem yaparum

ayyyy kasım analarından bi arkadaş doğurdu yavvv erken doğum oldu amanın benide korku sardı ya bende erken doğurursam allah korusun yarabbim ne zor bir durum o bebek şimdi en az 1 ay kalması lazım hastanede git gel çok zor anne için yaaaa

manyekkk okadar zerzevat ile uğraşır yorarsan kendini allah korusun erken doğum olabilir tabii sen dinlensene yaww yokmu senin için yapacak birilerii senin yerinde olsam bugünleri iyi değerlendiririm valla yat keyfine bakk zaten bir çocuk önünde biri karnında sıkıntı az değil hanii
bak benim kardeşimde erken doğum yaptı o gece fasulye haşlamış dondurucuya koymuş 3 e kadar manyek işte sabaha da kanaması olmuş doğum yaptıı tezcanlı sabahı bekleyememiş ben ona gidip yapacaktım halbukiişakkıdı

ben pek giremiyom kızlar ama sizi unuttum sanmayın kızlarr inanın gün nasıl geçiyor anlamıyorum ceylinin maması soğusn diye bekliyorum makinede çamaşır var 15 dk sı var onları asıp öle yatıcam e sahura kalkıcaz koşuşturmaca geçiyor günüm valla öldüm bittim ama ablalık kolay değil tabii kardeşime onun bebeğine ve kendi çocuklarıma bakmakla zaman geçiyor şu aralar ehh napalım sağlık olsun gönüller bir olsun yeter işte

Back
X