Aysonu Kizlari 2008

günaydın hicrancığım mesajını aldım.çok teşekkür ederim canım.Allahım sanada evltlarınla sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah. ceylinin bugün doğum günüymüş.Allahım onu çooook mutlu etsin doğum günü kutlu olsun. ömrü sağlıklı uzun olsun. ömrü boyunca hep gülsün inşallah. birsenim ali nasıl oldu canım. Allahım sağlık versin inşallah.sana bağışlasın inşallah. bu arada sana ayın üyesinde oy versim ama oyun çok az canım.

sağol canım benim darısı başına inşallah hayırlısıyla seninde gönlüne göre versin rabbim

selam millet bugün çok işim var CEYLİMNİN DOĞUM GÜNÜ BUGÜN biliyorsunuz asıl doğum günü partisi bayram sonrası haftasonu olacak ramazandan dolayı erteledik ama asıl doğum gününde de kendi çekirdek ailemiz arasında ufak çapta bir pasta kutlaması yapıcaz pastasınıda kendim yapıcam tabii tuba da annemden geldi şimdi kardeşini uyutuyor dışardaydık alışverişe gittik markete geldik size bi selam çakayım dedim

götürrrrrrrrrrr pastlarııı götürrr

hadi leyn yeme beniii sen aday olmadıysan kim koydu senüüüükaydirigubbakcemile3

ülen manyak garuuuu kendi kendime adayım diyemiyorum onuda elif e özel msj la kullanıcılar belirliyor yoksaaa çokkkkkkkkkkkkkkk aday olurduuu

yani benide seçenler olmuşşşşş

bende başka biri için aday olsun demiştimmm

selam millet iftara bşii kalmaı herkese hayırlı iftarlar bakın bakiim pastamız nasıl olmuşşş

img8191m.jpg

img8192j.jpg

iftar sonrası yapıcaz minik kutlamamızı diğer fotoları sonra koyarım

dırımımm akşam darkinlife arkadaşımız linki ekler eklemez oyladım şekercim bol şans diliyorum.
selam millet iftara bşii kalmaı herkese hayırlı iftarlar bakın bakiim pastamız nasıl olmuşşş

img8191m.jpg

img8192j.jpg

iftar sonrası yapıcaz minik kutlamamızı diğer fotoları sonra koyarım

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIMM. Ben resimleri göremiyorum amaaa bekliyoruz yeni resimlerle birlikte.

Herkese iyi akşamlar..

hicran pastayı sen mi yaptın kıııı çok güzel olmuş heee
bende isterimmmm:))

he ben yaptım anam güzel olmuşmu sahiii aslında istediğim gibi olmadı gıda boyası bulamadım accık koyabileydim kırmızı olacaktı pasta ama beyaz oldu işte hatta siyah üzüm suyu koydum pasta kremasına ama lila oldu sadece tabii resimlerde beyaz gibi duruyorr

yakında seri üretime geçicem herkese benden bi pastaakaydirigubbakcemile3

işte çekirdek aile kutlamasından resimlerr

ceylin pastaya bayıldı durup durup bize bakıp pastaya bakıyordu ve istediğim oldu uzun zamandır üflemeyi öğretmeye çalışıyordum el feneri ile veee başardımm mumuna üfledi kızım ama söndüremedi tabii ben yardım ettimmmkaydirigubbakcemile3

:nazar::teytey::nazar::teytey::nazar:

img8201d.jpg

img8214j.jpg

img8213b.jpg

unlowoblelifes133.jpg

img8222p.jpg

Son düzenleme:
hicranımm hemen tarif istiyomm süper olmuş ellerine saglık.

SAĞOL CANIM VERıRıM TABıı YAZARIM BURAYA ASLINDA ÇOĞU ŞEY HAZIR KEKıNı KENDıM YAPTIM SADECE PASTA KREMASI HAZIR ALDIM ŞANTı DEĞıL SÜTLE YAPTIM KENDıM TABıı BONıBON ALDIM KAKAKO ıÇıNDEDE MUZ VAR PASTANIN ARALARINA KREMA ıLE MUZ KOYDUM

KEKı
4 YUMURTA
1 BARDAK ŞEKER
1 KABARTMA TOZU
1 VANıLYA
1 BARDAK UN
1 .KAŞIĞI SIVI YAĞ

KASE ŞEKLıNDE BORCAMLAR VAR BENıM VARDI ZATEN ONUN ıÇıNDE PıŞıRDıM KEKı ŞEKıL TUVARLAK VE BOMBE OLUYOR HALıYLE VE ÜÇE BÖLDÜM (Aralara sert olmasın diye şekerli süt karışımı ile ıslattım ama fazla değil yumurta fırçasını tüm keke sürdüm stlü şeker karışımıyla accık ıslattım ) PASTA KREMASINI ZATEN PAKETTE YAZIYOR SÜT ıLE KARIŞTIRIYON ARALARA VE ÜZERıNE SÜRDÜM AMA ARALARINA SÜRDÜĞÜM KRAMANIN ÜSTÜNE MUZ DıLıMLEDıM MUZLAR KARARMASIN DıYEDE ÜZERıNE LıMON SUYU SÜRDÜM GERÇEK LıMON SUYUNDAN BAHSEDıYORUM
SONRA KREM ŞANTıYı KAKAO ıLE MıKSERDE KARIŞTIRDIM UĞUR BÖCEĞıNıN ŞEKLıNı VERDıM ıŞTE VE BıLDıĞıN BONıBONLARLA SÜSLEDıM ASLINDA SADECE KIRMIZI BONıBONLA YAPACAKTIM AMA RENKLı OLSUN ıSTEDıM ıŞTE OLDU BıTTıııı

Son düzenleme:
merhaba kızlarr akşamdan beri yine belim ağrıyor akşam ceylinin altını değişirken belime gene bişii oldu sanki boşa geldi belim eğildikçe tutuluyorum bugün kendimi çok yorgun hissediyorum hep uyumak istiyorum yaww

Back
X