Aysonu Kizlari 2008

belim hala pek iyi değil ama düne nazaran biraz daha iyiyim en azından hareket kabi
liyetim arttı:nazar::nazar: hatta buakşam yemek yaparken öle esti ramazan pidesi bile yaptım hamur mayaladım ve çok ta güzel oldu kaydirigubbakcemile3 eşim ben yarın 10 kg un alayım hergün sen yap pidelerimizi dedi fırından aldığı pideye dokunmadı bilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabii bu benim için pek iyi bir haber değilll:roflol::roflol:

hepinize hayırlı kandiller Allah'ım bu mübarek gecede herkesin dualarını kabul etsin.
hepinizi çok seviyor ve çok çok öpüyorum güzel arkadaşlarım.

hayatımda ilk defa denedim pideyi ama oldu galiba tabii görüntü biraz daha iyi olabilirdi oda bidahakine

img8149y.jpg

img8154c.jpg

img8157y.jpg

img8163f.jpg

Son düzenleme:
hicroşşş pide süper olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offf offf ev kadını olmayı özledim
bu hafta bayram önü diye dükkandayız akşamları
9.5 da evdeydim ütü yaptım yetişmiyo işler
yorgunum almişde olkula baladı dün

sizlerden bir ricam var ben bugün regl oldum ne kura okuyabiliyorum ne namaz kılabiliyorum bu akşam dualarınızda banada 1 dk olsun yer verirseniz çok sevinirim madden ve manen hayırlı sağlıklı ömür ve işler nasip etsin rabbim sağlık sıhhat versin günahlarını affetsin deyin yeter ee kimin duasının kabul olacağı belli olmaz biliyorsunuz bu mübarek gecede duaları kabul olanlardan olursunuz inşallah insanların başkası tarafından edilen duaları daha çabuk kabul olurmuş derler bende sizler için aynı duayı ediyorum çocuklarımızla eşimizle tüm sevdiklerimizle beraber maddi manevi hayırlı sağlıklı ömür ve işler nasip etsin bize rabbim BİLEREK VEYA BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN RABBİM DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN BİZLERİ
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

hicroşşş pide süper olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offf offf ev kadını olmayı özledim
bu hafta bayram önü diye dükkandayız akşamları
9.5 da evdeydim ütü yaptım yetişmiyo işler
yorgunum almişde olkula baladı dün

allah gönlüne göre versin canım benimopuyorumnanaktan

pidem olmuş demi sağoll opuyorumnanaktan
allah kolaylık versin valla bende ütüyü hiiiiç sevmem yemek yapmayı severim bulaşığı sevmemmmmkaydirigubbakcemile3

amişi öp benim için allah zihin açıklığı versin rabbim adını soyadını söyler gibi kolay bir öğrencilik nasip etsin başarılı hayırlı bir evlat olsun inşallah :nazar::Saruboceq::Saruboceq:

günaydınlarrrr.............malesef yine hasta oldum alidenmi bana geçiyor benden aliyemi anlamadım

bildiğim tek şey var benim çok salak bir anne olduğum biliyorsunuzki bende alerji var alerjik nezle oluyorum.......ama öle böle değil.....doktorun bana verdiği antibiyotiği baştan almadık başka antibiyotik kullandım ilk gün hemen kesti sıkıntımı alişi hastaneye götür getir ...terledim anlamadım tabi...
dün bi hapşırma felaketi göçtüm tabiiiiidamağım dilim yanıyor boğazım acıyor....

aksam alişimde huysuzdu .....gece 1 de ateşini ölçtüm kuzum 39 derece olmuş nası kalktık nası duş aldırdık anlamadım fitil attım kuzuma .....38.7 olmuş ama 1 saat geçti çok az düşmüş zaten popodan sınrı 38 geçerse acile gidin dedi doktor neyse biz cerrahpaşa havası almadan duramıyoruz....
ben o kadar fenayımki kolum kalkmıyor....annemle eşim gitti ........oradaki doktorlarda bişey yok perşemebeye kadar böle ateşlenme olur ilaçlara devam daha kuvvetli ağrıkesici ateş düşürücü vermiş...burun için deniz suyu birde bi apart varmış pisliği çekemek için onu bulamamışlar eczaneye bırakmışlar bakalım bulabileceklermi?sanırım bizlerden ömerede geçiyor oda mız mız....hee bide diş olayımız var ......herşeyi ağızlarına sokuyolar tükrüyolar buda etken olabilir demiş doktorlar damaklar için krem verilmiş onu sürecem rahatlarlar inş.

ve inş.bayrama hepimiz iyi oluruz ailecek ilk bayramımız rabbim hayırlısını versin hakkımızda...

ben erkenden kalktım sıcak su ile duş aldım.....burnum çeşme gibi ......antibiyotiğimi aldım uyku tutmadı ağrıkesici kalmamış eczane açılsın ağrıkesici alacam yoksa uyuyamıyorum

selamlar millett kimseler yok gene ben çamaşırlarla uğraşıyom gene kızınkilerini astım kuruyanları topladım ütüm var belimde biraz ağrıyor gene ceylini yeni uyuttum inşllah biraz uyurda bende accık rahat ederim

günaydınlarrrr.............malesef yine hasta oldum alidenmi bana geçiyor benden aliyemi anlamadım

bildiğim tek şey var benim çok salak bir anne olduğum biliyorsunuzki bende alerji var alerjik nezle oluyorum.......ama öle böle değil.....doktorun bana verdiği antibiyotiği baştan almadık başka antibiyotik kullandım ilk gün hemen kesti sıkıntımı alişi hastaneye götür getir ...terledim anlamadım tabi...
dün bi hapşırma felaketi göçtüm tabiiiiidamağım dilim yanıyor boğazım acıyor....

aksam alişimde huysuzdu .....gece 1 de ateşini ölçtüm kuzum 39 derece olmuş nası kalktık nası duş aldırdık anlamadım fitil attım kuzuma .....38.7 olmuş ama 1 saat geçti çok az düşmüş zaten popodan sınrı 38 geçerse acile gidin dedi doktor neyse biz cerrahpaşa havası almadan duramıyoruz....
ben o kadar fenayımki kolum kalkmıyor....annemle eşim gitti ........oradaki doktorlarda bişey yok perşemebeye kadar böle ateşlenme olur ilaçlara devam daha kuvvetli ağrıkesici ateş düşürücü vermiş...burun için deniz suyu birde bi apart varmış pisliği çekemek için onu bulamamışlar eczaneye bırakmışlar bakalım bulabileceklermi?sanırım bizlerden ömerede geçiyor oda mız mız....hee bide diş olayımız var ......herşeyi ağızlarına sokuyolar tükrüyolar buda etken olabilir demiş doktorlar damaklar için krem verilmiş onu sürecem rahatlarlar inş.

ve inş.bayrama hepimiz iyi oluruz ailecek ilk bayramımız rabbim hayırlısını versin hakkımızda...

ben erkenden kalktım sıcak su ile duş aldım.....burnum çeşme gibi ......antibiyotiğimi aldım uyku tutmadı ağrıkesici kalmamış eczane açılsın ağrıkesici alacam yoksa uyuyamıyorum

geçmiş olsun birsencm allah acil şifa versin çocuk işte sıksık sıkıntıları oluyor böle allah beterlerinden korusun onları

Back
X