Aysonu Kizlari 2008

valla hicroşşş ne desem bence öle çok büyütülcek bişi değil...yani ben tınlamam

aytunça bi cimdik eve getirirm yada o kızla onu karşı karşıya getirip laf sokarım yada kız kur yaptıysa kocam yapışırımvs.vs.

sonra sizin damat su katılmamış hem suçlu hem güçlü evdeki tafraya bak sonra git demesi
öldürsen aytunç git demez o yatağada küs gitmezzzzzzzzzzz..........

yaa çocuk desek çocuk değiller mine benden büyük sanırım ...

ama şuan lohusa insan kendini beğenemiyor yeni doğum olmuş bilmem onun karnı çatlakmı ama çatlağın patlağın vs. insanı kasıyor göbeğin ....işte mineyi iyi anlıyorum ama böle basit şeylerle tüketmemeliler sabırlarını o sabır daha çokkk önemli zamanlara lazımm

evet canım valla çok büyütülecek bişii değil ama lohusa sendromu işte bide eşinin hareketleri tuz biber oluyor işte vurdum duymaz halleri çileden çıkarmış olay büyümüş işte
mine 81 li canım nisan doğumlu büyüktü galiba senden

evet canım valla çok büyütülecek bişii değil ama lohusa sendromu işte bide eşinin hareketleri tuz biber oluyor işte vurdum duymaz halleri çileden çıkarmış olay büyümüş işte
mine 81 li canım nisan doğumlu büyüktü galiba senden

2 sene 5 ay büyük cnm benden evet lohusa işte kocasını ezeceksiniz cnm başka türlü olmazz

mine koçmu cnm çok inattır o öleyse yaaaaa benim veletler hem koç burcu hemde yükseleni boğaa pufff

merhaba kızlar sabah ömerimi doktora götüreceğim demiştim ancak gelebildik eve

ömerimde üst solunumda sorun var....antibiyotiksiz olmaz dedi....baya balgam gördüü

kusması iyi ama yemediği için bu dönem kötü olur kilo alımları yavaşladı bide kusması belki kilo almaz dedi...ama kiloda kaybetmez dedi....

antibiyotik ,şurup ve bir damla verdi damla sadece 3 gün kullanılcak dedi...

birde şu burun aspirötrünü bulduk hartumu var çekece ağzımızla ......

bide kilosunu boyunu aldı 7965 çıktı bezle atlet vardı dedi 65 düşelim gerçi bez boş ama olsun dedi...daha 6 gün var ayını doldurmasına dedi.....
boyuda 67 cm olmuş kuzumun .....

sonra alışveriş merkezine girdik halama abiye baktım
halamlada aliş annemdeydi.....tezgahtarlar dedi gelsin kendi baksın daha iyi olur indirimdeydi
sonra halam alişle geldi onlar çocukalra bakarken ben kadındoğumcuya gittim rutin kontrolüm vardı
birde bu ay hap kullanmadım...artı leke geldi yine ve karnım çok şişti mantar varmış ondan dolayı şişmişim...vee çok güsell yumrutan var dedi doktor hamiş kalabilirmişim dikkat et dedi...bugün bile ilişki olsa 2-3 gün çatlasa yumurtan hamile kalırsın dedi...eşin korunsun dedi.......

ben dedim d.kontrol hapı kullanıyorum ama çok unutuyorum dedim....arka arkaya içmek zorunda kalıyorum dedim...olmaz dedi saati saatine içeceksin dedi ve öle çok sık arka arkaya alınması iyi değil dedi...genç kadınlara d.kontrol hapı veriyoruz dedi...kanseri önlüyor dedi...
ama sen unutuyorsan spiral takalım dedi..ben korkuyorum dedim kasarım kendimi dedimm..
uyutarak yapıyoruz dedi ama 350 tl dedi anestezi parasıymışşşş annemler acımıyo diyoo ebeler bile takar okadar para verme diyo
eltim normal doğum yapmış kadın o takılırken bayıldım dedi...takmamış doktoru ne yapayım kızlar yaa

valla hicroşşş ne desem bence öle çok büyütülcek bişi değil...yani ben tınlamam

aytunça bi cimdik eve getirirm yada o kızla onu karşı karşıya getirip laf sokarım yada kız kur yaptıysa kocam yapışırımvs.vs.

sonra sizin damat su katılmamış hem suçlu hem güçlü evdeki tafraya bak sonra git demesi
öldürsen aytunç git demez o yatağada küs gitmezzzzzzzzzzz..........

yaa çocuk desek çocuk değiller mine benden büyük sanırım ...

ama şuan lohusa insan kendini beğenemiyor yeni doğum olmuş bilmem onun karnı çatlakmı ama çatlağın patlağın vs. insanı kasıyor göbeğin ....işte mineyi iyi anlıyorum ama böle basit şeylerle tüketmemeliler sabırlarını o sabır daha çokkk önemli zamanlara lazımm

katılıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmm

merhaba kızlar sabah ömerimi doktora götüreceğim demiştim ancak gelebildik eve

ömerimde üst solunumda sorun var....antibiyotiksiz olmaz dedi....baya balgam gördüü

kusması iyi ama yemediği için bu dönem kötü olur kilo alımları yavaşladı bide kusması belki kilo almaz dedi...ama kiloda kaybetmez dedi....

antibiyotik ,şurup ve bir damla verdi damla sadece 3 gün kullanılcak dedi...

birde şu burun aspirötrünü bulduk hartumu var çekece ağzımızla ......

bide kilosunu boyunu aldı 7965 çıktı bezle atlet vardı dedi 65 düşelim gerçi bez boş ama olsun dedi...daha 6 gün var ayını doldurmasına dedi.....
boyuda 67 cm olmuş kuzumun .....

sonra alışveriş merkezine girdik halama abiye baktım
halamlada aliş annemdeydi.....tezgahtarlar dedi gelsin kendi baksın daha iyi olur indirimdeydi
sonra halam alişle geldi onlar çocukalra bakarken ben kadındoğumcuya gittim rutin kontrolüm vardı
birde bu ay hap kullanmadım...artı leke geldi yine ve karnım çok şişti mantar varmış ondan dolayı şişmişim...vee çok güsell yumrutan var dedi doktor hamiş kalabilirmişim dikkat et dedi...bugün bile ilişki olsa 2-3 gün çatlasa yumurtan hamile kalırsın dedi...eşin korunsun dedi.......

ben dedim d.kontrol hapı kullanıyorum ama çok unutuyorum dedim....arka arkaya içmek zorunda kalıyorum dedim...olmaz dedi saati saatine içeceksin dedi ve öle çok sık arka arkaya alınması iyi değil dedi...genç kadınlara d.kontrol hapı veriyoruz dedi...kanseri önlüyor dedi...
ama sen unutuyorsan spiral takalım dedi..ben korkuyorum dedim kasarım kendimi dedimm..
uyutarak yapıyoruz dedi ama 350 tl dedi anestezi parasıymışşşş annemler acımıyo diyoo ebeler bile takar okadar para verme diyo
eltim normal doğum yapmış kadın o takılırken bayıldım dedi...takmamış doktoru ne yapayım kızlar yaa

canım öncelikle çok geçmi olsun ve bana sorarsan sipiral takma 3 aylık iğneler varmış unutma derdinde yok yada deri altına implanon diye bişey var oda çok rahat oluyormuş ben sipiralden dertliydim biliyon benim bünye kabul emedi 2 defa iltihaplandı yumurtalıklar belkide düşüklerim ondandı hemen sonrasında hamile kaldım ben çünki mecburen tedavi oldum ve o ara hamiş kalmıştım düşük oldu ben rahat edemedim onla yani bi türlü ama sen bilin gene

http://www.organon.com.tr/products/products_2/contraception/implanon.asp

http://www.e-gebelik.net/aile%20planlamasi/hormonal_yontemler/3_aylik_igne_depoprovera.asp

bak bunlara canım istersen ikiside çok tercih ediliyor benim bi arkadaş iğneyi kullanıyor 1 yıldır

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlarrr iki gündür koşturmaktan pc başına bile geçemedimm.
dırımımm geçmiş olsun canımm.
Hicranımm kardeşinde inşlah anlaşırlar düzelirler.

şu deri altııı iyi bişey sorimm doktoraa

canım deri altını tam bilmiyorum ama iğne psikolojiyi mahvediyor ablam depresyona girdi o iğnelerden sonra az kalsın eşinden boşanıyordu deli manyak çok şükür bırakınca rahatladı
deri altını da teyzem kullanıyordu ama bu sene 3 aylık iğne aldı gitti neden sormadım memnun mu kalmadı başka korunma yolları mı denemek istedi bilmiyorum

günaydın kızlarr gece gene geç yattım bilin bakalım nedennnnn:delphin:

kızkardeşimmmmmmmmmmlaelaelaelaelae barışmamışlar hala sadece mevlüte katılmış bizi dinlemiş kayınvaldem rezil olmasın söz vermiştim dedi sizde tamam git barışmak için zorlamıyoruz seni mevlüte git anlaşamazsan gene gelirsin demiştikya o da eşiyle barışmak istemediğinden geri gelmişş akşam kapı çalınca ödüm patladı kim bu diye beklediğim kimsede yoktu ay bu kız olmasın dedim aklıma gelen başıma geldi kapıda kucağında bebeği ile kocası ona yalvarıyor gidelim eve diye tabii ben bunu duymadım kameralardan gördüm ve e anladım yaniii ama bizimki suratı 5 karış bunu asansöre bile bindirmedi eliyle iteledi resmen gördüm adamı gönderdi çıktı yukarı napiim valla psikolağa gidelim dedim bana boşanıp sonra gidecem demezmiiilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hicrannnn kardedşini tutt kızz buna ağır gelmiş lohusalık bırak sizde kalsın az gezdir tozdurr
kafası dağılsın kocası ilede hiç görüştürme ...seviyosa özler kocasını..

deki ona madem istemiyorsun görüşme bi süre de en fazla 10 gün fazlası olursaa sevmiyo diyecem ya

bende kızarım inatımdır ama kocamdan da ayrı çok duramam...bak bakalım tepkisi ne olacak..

tabi senin kociş bişi demiyorsa ne kadar anlayışlıda olsa sonucda bize saçma gelne kocanada saçma gelir çocukca bulabilir bu durumu .....yani adam haklı eğer rahatsız oluyorsa....şimdi erkekler lohusalığıda bilmez....azcık sana benzeseymiş yaa sen neler yaşamışsın çekmişsin
üstelik el kadar bebesi var kapı kapı gezermi insan yaww havalar kötü hasta etmesin çocuğu yaww
dün hastane kaynıyorduuu valla

allah yardımcın olsun bacım

hicrannnn kardedşini tutt kızz buna ağır gelmiş lohusalık bırak sizde kalsın az gezdir tozdurr
kafası dağılsın kocası ilede hiç görüştürme ...seviyosa özler kocasını..

deki ona madem istemiyorsun görüşme bi süre de en fazla 10 gün fazlası olursaa sevmiyo diyecem ya

bende kızarım inatımdır ama kocamdan da ayrı çok duramam...bak bakalım tepkisi ne olacak..

tabi senin kociş bişi demiyorsa ne kadar anlayışlıda olsa sonucda bize saçma gelne kocanada saçma gelir çocukca bulabilir bu durumu .....yani adam haklı eğer rahatsız oluyorsa....şimdi erkekler lohusalığıda bilmez....azcık sana benzeseymiş yaa sen neler yaşamışsın çekmişsin
üstelik el kadar bebesi var kapı kapı gezermi insan yaww havalar kötü hasta etmesin çocuğu yaww
dün hastane kaynıyorduuu valla

allah yardımcın olsun bacım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dırım üç aylık iğne kullan ben kullandım 1 yıl
niye psikolojiyi bozuyo anlamadım ben yaaaaaaaaaa

hicroş çaktım olayı
ya kardeşin olayın başlangıcını abartmış gb
her reyon görevlisi tavsiyede bulunur aslında
tabi aralarındaki ilişkiyi bilemem
üzüldüm ama yazık yaaa
inş düzelir araları
kıskançlık çok kötü ya