Aysonu Kizlari 2008

deme len öyle uykuya çooooooooooooooooooooooooooooooooook ihtiyacım var ya
gece uyumuyor zilli gündüzde deliksiz uyumuyor sinirlerim bozuldu resmen
bide kaynanam yardım etmediği gibi boralimi bozup gidiyor
elim ayağım titriyor artık sinirden
uyusam 24 saat kalkmasam keşke
sadece kızımın derdi olsa kafam rahat olacak hiç değilse
uzaklara taşınmak istiyorum ya sadece kızım kocam ve anam yanımda olsun yeter vallah
sizlerle daha rahat görüşürüz
offffffffffffffff sana bile gelemedim sırf cadı yüzünden
sen gidemezsin bende geleyim diyor ya
sana gelip kontrol edecek galiba
internet arkadaşı nasılmış diye:) galiba

offffffffffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ya sadece öğretmenlik yapsam hiç sıkılmıycam hee
şu evrak işleri geriyo benii geriyoo

neşem neden takıyon ona ne bee kocana de biraz sustursun anasını

hatta onlar bize geldi de ....onların kocası güveniyorda senin anan neden güvenmiyor onamı soracaksın yaaaaa

gell bacım ananı al gel kaynanan gelemez bölelikle

cnm uyku işi düzene girecek bekle az kaldı ..........ben yanlız bakıyordum işteee çarpı iki yasadım o uykusuzluğuuu iştee

offffffffffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ya sadece öğretmenlik yapsam hiç sıkılmıycam hee

esencim katılıyorum sanaa ben daha hiçbirşey yapamadım sinirlerim bozuluyor inan ne zaman yapacagım bilmiyorum.
kızlar biz maddi sebeplerden dolayı bakıcımızı bıraktık babaannemiz geldi bakmaya içim daha rahat olacak artık. birde ben çok hastayım yarın okula gitmek istemiyorummm.
ben yatıyorum herkese iyi geceler.

ben bir kısmını yaptım ama daha çok var neyse hallolur sanırım
geçmiş olsun canım iyi geceler

birseeennnnn ne zamandır konuşmuyoruz kız neydiyonnn

ayyy cnm benim yaaaa .....çok şaşırdım ....allahım ne yapacan yaa....az parada değilki ya
kocan bi taraftan haklı bi taraftan da değil.....
bide banka seni buluyorda o kızı nasıl bulamıyıyor yaaa...koca banka bugün kimleri buluyor
ama işlerine gelmiyor desene hazır sicili temiz kefil var ...allahım yaaaamafoldumben

aynen öle herhalde canım kızın bide ikametgah yanlış evliykenki yerde duruyormuş hala ailesinin yanında kalıyormuş bildiğim kadarı ile ama banka bu asıl borçluyu bulamaz yada alamaz ise kefile gidiyor işte böyle paşa paşa ödeyin diyor zamanımız az kaldı ve hala tık yok bende şaşırdım netçeğimi vallaakannehir:delphin:

anaaaaam nolmuş yaaa
bu zamanda imza atarken iki değil on kere düşünücen hee
ama bildiğim kadarıyla sen ödemezsen sana bişe yapamazlar sadece üzerine mal alamazsın diye biliyorum iyice araştır yaaaa tühh

ben ödemezsem diye bişii yok hayatım ödemezsem eve icra gelecek mal olayıda ev benim adıma ama kredili gerçi bu durumlarda eve gitmiyorlar sanırsam ama bilemiyorum tabii acayip işler işte ama kız bilse ararmıydı bilemiyorum :uhm:olsa nolur olan oldu zaten ve o ortaya çıkmaz ise ben mahvoldum yanii o gerçekmafoldumben
[ı]gÜnaydınlar ....bİ yıkama İŞİne gİrdİmkİ sormayın ...kanepelerİn altına nevresİm takımı yorgan yastık koyuyorum temİz mİsasfİr gelİnce hazır olsun dİye

doĞumdan sonra dengeszİce yerleŞtİrİlmİŞ
6 yastık Çıktı İ,kİ kanepeden .........eee kİrlİ nevresİmler,benİm nevresİm takımım Çocuklar İÇİn halı Üzerİne serdİĞİm ÇarŞaflar.yorgan yastık ,yıkadım tabİhemen kurumadılar ....renklİde yıkandı kapalı balkonda geÇ kuruyor....
Çocukların peluŞ battanİyelerİ vs. Şİmdİ eŞİm mutfak kİlİmİne mama dÖktÜ onu yıkıyorum.........bİr makİna beyaz,bİr makİna ,renklİ,bİr makİna Çocukların kıyafetİ bİrİktİ......İkİ sepette ÜtÜ varr....pÖfffff yaaa ayyy kurutlamadım ÇamaŞırdan yaa

bugÜn yemek ve ÜtÜ yapacam eve toplayacamm[/ı]

allah kolaylık versin bacım valla bana ütü demeyinde ne derseniz deyin nefret ediyorum ütüden ben yaaa ölüm geliyor banna:hulya:
Öncelikle hayırlı pazarlar güzel bayanlar

saol bir tanem:ecrin_bebek: Şeniz

canım gerçekten işin çok zor ya allah kolaylık versin
sana güç kuvvet versin,bebeişlerinede sağlık saat uzun ömür nasip etsin
halandan ve kayınvalidende allah razı olsun,
bana kimse uyu biraz biz bakarız demiyor
annemede kıyamıyorum kadın zaten ayakta zor duruyor
geçenlerde kız kardeşimgece baktı deliksiz 5 saat uyumuşum sanki 12 saat uyumuş gibiydim

saol bir tanem hoşbulduk
senide çok özledim ya
allah izin verirse sana gelecem hatta jalede gelmek istiyor:1rolleyes:

anam bu ne ya ne geliyorsa başımıza saflıktan geliyor ya
acaba kız sana ihbarname geldiğini biliyormu
bilse seni ararmıydı acaba:uhm:
aslı nın dediği gibi bişey yapmadan önce çok düşünmek lazım

canım sana çok kolay gelsin kendinide fazla hırpalama
keşke yakın olsaydık yardım ederdim diyecektim ama kendime hayrım yok benim ya:çok üzgünüm:

he bacım ya saflıktan ya aptallıktan ama o zaman düşünemedim işte herşey güllik gülistanlık bide rutin bişii gibi geldi bana sanırım normalde kimselere kefil olmam ama artık töbeeee:tomato:

ülen tek bebekte derlermi sana uyu benim ikitanede kaynanam demedi
ulen teki çiftimi var ikiside aynı derece uyanık senin zorluğun iki tane ile uğraşmak bizim minenin oğlu resmen vampir gibi hiiiç uyumuyor akannehir mine zombi gibi dolanıyor cumartesi gecesi ortancamızdaydık orda gece sen uyu dedim mineye ben bakarım efemizde diye ulen çocuk sabaha kadar uyumadı biz zaten 3 e kadar lafladık çocuklar uyumuyordu sonrada uyku kaçtı sonra 4 te oğlu uyandı minenin hadi ver bana emzir dedim ben bakarım uyuturum sen uyu accık dedim sabah 7 ye kadar 10-15 dk uyuyor ık mık edip kucağa alınca kucakta uyuyor sıpa 7 de mama verdim hazır mama mine uyanmasın diye onlar zaten günde 2 defa veriyorlar bide ben verdim yanii mine 8 e kadar uyudu sonra beyfendi anne göğsü istedi uyandırdım ineyi mecburen ben vurdum kafayı 11 de uyandım 3 saat uyku uyudum dün akşamda evde uyku yok zaten bende 3 e kadar gene oturdum çamaşırla vss uğraştım bari işe yarasın uykusuzluk dedim hep böleyim ben bu ara uyku yokk e sabahta yorgun uyanıyom ceylin deen gece 3-4 defa kalkıyor ık mık ediyo ama uyuyor tekrar allahtan ama olan bizim uykuya oluyor işte dengesiz dengesiz yaşıyıp gidiyozz
deme len öyle uykuya çooooooooooooooooooooooooooooooooook ihtiyacım var ya
gece uyumuyor zilli gündüzde deliksiz uyumuyor sinirlerim bozuldu resmen
bide kaynanam yardım etmediği gibi boralimi bozup gidiyor
elim ayağım titriyor artık sinirden
uyusam 24 saat kalkmasam keşke
sadece kızımın derdi olsa kafam rahat olacak hiç değilse
uzaklara taşınmak istiyorum ya sadece kızım kocam ve anam yanımda olsun yeter vallah
sizlerle daha rahat görüşürüz
offffffffffffffff sana bile gelemedim sırf cadı yüzünden
sen gidemezsin bende geleyim diyor ya
sana gelip kontrol edecek galiba
internet arkadaşı nasılmış diye:) galiba
allah sanada kolaylık versin canım az daha sabret 5-6 aydan sonra geceleri uyumaya başlıyorlar arada kalkıyorlar ama en azından şimdiki gibi olmuyor

suss kızz şükret iyi bi işin var öğretmensein en azından tamam sizinki yarım gün gibi görünüyor biliyorum kardeşimden evdede planlar yazılı kağıtları yok netten puan girmek vss iş oluyor sana tam gün ama olsun yine şükret haline canım şükreüt allahtan okumuşsun ve böyle bir bölüm kazanmış bitirmişsin keşke bende zamanında öğretmenlik okusaydım salak gibi bankacılık okudum ne mokuma yaradı ise zaten okulun son senesi pişman olmuştum uzattımda uzattım sınavlara girmedim vs yanii istemediğim bi bölüm okumuş oldum şimdi yaş ilerlemeseydi yeniden girerdim valla sınavlara ama kendime güvenim gitti :delphin:zaten ayrıca bi bayan için tıp öğretmenlik güzel meslek ben çok beğeniyorum inşallah benim kızlarda seçerler de kazanır bitiriler allahın izni ile en azından garantin olur iş ile ilgili sıkıntı olmaz sizin tek büyük sorun atanmak oda olur bi şekilde benim kızkardeşim ilk senesinde atandı ama ardahana hemde ösym yüzünden yapılan bi yanlışlık istanbula değil ardahana gönderdi zorluklardan biri de bu sanırım

kasıklarımda ağrı var gene kızlar yaa pek keyfimde yok bugün hiç bişii yapasım yokkk dr gidicem gene ne bu yaa ne kadar uzun sürdü bu kanama kaç gündür kahve leke haline dönmüştü bu sabah gene kanlı oldu bi sorunmu varda anlamadı dr yaaww kafama takıldı şimdi

yaaa tek çift fark etmiyormu o zaman sana hicran alah ikidene versin göreyimmm

kızım biri biraz uyudumu sende uyuyorsun ama ikizde öle bişey yokkkkkkkkkkkk
diğeri uyuyor öteki başıyor ..diğeri uyanıyor öteki uyuyor...diğeri doyana kadar öetki acıkıyor
bu iş hep böyle gidiyor ...biri uyumak ister ötekide ister ikisi ağlıyor ne yapacan

valla benim tek bebeğim olsaydı havada karada herşey yapardım.....

yaaa tek çift fark etmiyormu o zaman sana hicran alah ikidene versin göreyimmm

kızım biri biraz uyudumu sende uyuyorsun ama ikizde öle bişey yokkkkkkkkkkkk
diğeri uyuyor öteki başıyor ..diğeri uyanıyor öteki uyuyor...diğeri doyana kadar öetki acıkıyor
bu iş hep böyle gidiyor ...biri uyumak ister ötekide ister ikisi ağlıyor ne yapacan

valla benim tek bebeğim olsaydı havada karada herşey yapardım.....

kaydirigubbakcemile3 kızım bende onu didim ya sende iki dene var ondan zor diye e bizimde kendimize göre zorluklarımız var işte allah sana kolaylık versin snein işin tabii ki daha zorr ama rabbim iki tane versin yada vermesin diyemeyecem sağlıklı olsunda ikiz olsun önemli deel alıştık nasılsa uykusuzluğa yorgunluğa ddengesizliğekaydirigubbakcemile3 nasip bu bellimi olur bidaha yaparsam belki ikiz olurkaydirigubbakcemile3 eşiminde benim taraftada ikiz var görümcem ikiz doğum yaptı bakalım bu defa piyango kime vuracak diye beklior sülalekaydirigubbakcemile3 bu arada dedimmi hatırlamıyom ama benim düşüklerden biri ikizdi:delphin:

ooooooooooooooo ikiz varsa olsun hicrannn 4 çocuk heheeee hayırlısı olsun cnm hakkındaaa

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasip kısmet bellimi olur ama benim şuan düşünebildiğim sadece sağlıklı olmak nasip kısmet bellimi olur bakarsın ilerde bi bebeğim daha olursa oda ikiz olursa ozaman seni daha iyi anlarım herhalde opuyorumnanaktandavulun sesi uzaktan hoş gelüürrrrr demiikaydirigubbakcemile3

oy kızlar psikopata bağladım ellerim yıkamaktan kırış kırış oldu domuz gribiyle bunadım yaaa Allaha emanetiz valllaaa amma insan korkmadan edemiyooo

Back
X