Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlar babam çok iyi rabbime çok şükür ki atlattık allah birdaha göstermesinnnn....

benim kuzenimin eşi geldi bugün kızı var tabi üç çocuk yemek faslı vs. onlara uğraştım
bebek hediyesi bu mama sandalyeleri geldi
aijg1btms1rblrz528w.jpg

çok güsel kızlar sandalyeye güselce takılıyor bizim çocukların çok hoşuna gitti sağlamda
ve alt kısmı kutu gibi ya fermuar var içinde plastık kapaklı kutu var içine mamaları biberonu koy çık heryere gidilir....tabi renkler sarııı kırmızzzzzzzzzzııııııııı geldii....çok beğendimm

benden bu kadarrrrr

Birsencimm canım babanın nesi vardı hayatım çok çok geçmiş olsun canım.
Bebişlerimizde eşyalarını güle güle kullansınlar canım.
Herkese iyi geceler.

bugün kimseler yok buralarda ...bende takıldım nette gidem evi süpürem ,çamaşrı asayım....halamla eniştem gelecek bizim çatıya bakacak eniştem....
sonra babama gideriz demiştik bi değişikik olmazsa gideceğiz ...olmazsada kendimizmi gitsek diyorum yaaa püff havada güsel ama benim koca mır kır ediyor.....

neyse çok öptüm sizleri ..

birsoşum mama sandalyelerinizi güle güle kullanın .babanada allah acil şifalar versin inşallah çabuk toparlanır bak iyiye gidiyormuş çok şükür sende üzülme artık

pişşşşşşşşşşşt kimse yok muuuuuuuuu

Ahsen kuzum bugün çok huysuz çokkkk
hicrancığım naber tatlım

pişşşşşşşşşşşt kimse yok muuuuuuuuu

Ahsen kuzum bugün çok huysuz çokkkk
hicrancığım naber tatlım

ben varımmmm site habire değişiyor anacım yetişemiyoruz bi ileri bi geri gidişine takvimler out olmuş gene eskilere dönmüşüz bende onu yeniledim de kaybolmuştu takvimimiz
ahsen neden huysuz dişlermi kız yoksaa
bizde ananemize gitmiştik yeni geldik eve ceylin uyudu bende bi bakem kk dedim

bende geldimm hanımlarr. birsencim mama sandalyeleriniz güzelmiş canım güle güle kullanın.
Birsencim hayırdır Ahsen kızımız niye huzursuz.

hoşgeldin güzelim bilmiyorum neden huysuz hala ayağımda sıpa koptu ayağım yaaa
neyse ben eşime devredip yatayım iyi gecelerr

tamam esencim belkide dedigin gibi dişleri geliyordur kuzunun ondan olabilir belki yedigi birşey dokunmuş ollabilir.bende uyumak istiyorum ama bugün biraz diretiyorum okul işlerim duruyordu planlarımı bitirdim şimdi diger ıvır zıvırlar kaldı. müfettiş gelse yandım. bu hafta bitireyimde.

aslı ve esen allah yardımcınız olsun valla müdürler müfettişler planlar zor oluyordur eminim ama çok kutsal bi mesleğiniz var hemde çok güzel bence e yoruculuğu mutlaka var ama hangi işin yokki ama sizin meslek daha saygın bir meslek bence allah yardımcınız olsun

bilmiyorum ki dişlerde yok görünürde ama bakalımmm belki diştendir
nasıl çıkardınız takvimleri yaaa

dişler alttan alttan gelişiyodur görnmesede ama bak bakalım damaklarına değişiklik varmı şişlik başlamışmı

takvimi burdan yapıyorsun canı ancak bu siteyi kabul ediyor ben denedim birkaçını almadı zaten yazmışlar uyarıda tickerfactory den kabul edilir diye
seç şekli doğum tarihini gir işte böle

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=2

Son düzenleme:
Back
X