aysun kayacinin burnunu kim yapti

smurfin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
458
2
118
- Yurtdışı
arkadaslar aysun kayacinin burnunu kim yapti bilenler varmi
benim hosuma gidiyor ama doktorunu bulamadim

petek dincozunkide cok hosuma gidiyor fakat onun doktorundan vazgectim cok pahalii
ve herkeze ayni muamelleyi yapmiyormus

Canım aysun kayacınında burun deliklerinde yamukluk var sol taraf bariz büyük ahanda kanıtı :)

bayanssulusmileBende petek ve aysun kayacının estetikli burnu üstüne tanımam.........çok pahalıdır bence dr ları

bende ebru yaşarın burnunu beğeniyorum. aysun kayacının ki hoş gelmiyor bana.

Ebru YAŞAR derim başkada bişi demem :)

:lepi:bende ünlüler arasında en çok begendigim burun:)
genelde petek dinçözü begenirler ama onun yüzü büyük ve burnunu aşırı küçük yapmışlarrr biras daha büyük olsa daha iyi durudu bence:)

Zevk tabi ama , ben hiç beğenmiyorum Aysunun burnunu . dudaklarıda bir tuhaf zaten .
peteğin güzel ama .

Kizlar.....
ben zaten türkceyi iyi bilmiyorum...sizde böyle kelimler yazinca gercekden öylemi yaziliyor diye kendi kendime sormakdan edemiyorum......

heryerimis, kislar, biras, kis, lasimdi diye kelime varmi türkcede!!

Kizlar.....
ben zaten türkceyi iyi bilmiyorum...sizde böyle kelimler yazinca gercekden öylemi yaziliyor diye kendi kendime sormakdan edemiyorum......

türkcede yok cnm böle ama hızlı yazınca kısaltmalaar yada bunun gibi yazılar oluyor:)

Kizlar.....

canım bizde türkçeyi biliyoruz ama kullanamıyoruz :)
bööle kelimeler yok Türkçede s olan harfler z olacak

anladim canim bende googelde baktim bazen oy üzden sordum..
cnm bende çok kısaltırım kelimeleri mesela geliyorum yerine geliorm diye yazarım msj atarkenki alışkanlıklar..ama sen yurtdışında oldugun için zorlanmakta haklısın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…