Aysunun günlüğü

aysu27

başlangıç kg 79 şimdiki kg 68.4 hedef kg 55
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.607
935
323
sonunda kendime bir günlük açmaya karar verdim. 8 gündür diyetteyim. kilo veren arkadaşları takip ediyordum kendime günlük açsammı açmasammı kararsızdım çünkü çok iradesizim bu kaçıncı diyetim sayısını bilmiyorum. hep bu son diyorum diyete başlıyorum hedefime yaklaşıyorum veeeeeee sıkılıp diyeti bozuyorum aradan 2 ay geçiyor bütün verdiğim kilolar geri geliyor. yeni bir sayfa açtım kendime sil baştan, umarım bu sefer başarırım.

başlangıç kilom 83

şimdiki kilom 80

hedef kilom 65

hayırlı olsun canım inşallah hedefine ulaşırsın
kolay gelsin canım

hayırlı olsun canım inşallah hedefine ulaşırsın
kolay gelsin canım

hoşgeldin canım günlüğüme, çok mutlu oldum desteğin için çok teşekkür ediyorum. inşallah hep beraber hedefimize ulaşırız.

hoşgeldin canım günlüğüme, çok mutlu oldum desteğin için çok teşekkür ediyorum. inşallah hep beraber hedefimize ulaşırız.

hoşbulduk canım bende 10 gündür diyetimi aksattım:17: ama bugün yeniden başladım
kolay gwlsin tatlım gitsin bu ağırlıklar:34:

bugün yediklerim

sabah
2 kepek ekmek
1 yumurta
5 zeytin
salatalık
domates
şekersiz çay

öğle
semizotu yemeği
haşlanmış tavuk
yoğurt

ara
1 dilim yağsız kepekli havuçlu kek

akşam
1 porsiyon sebze yemeği
yoğurt

ara
4 fındık
yarım ceviz
yarım avuç sarı leblebi

spor yok maalesef

sonunda yedili rakamlara düştüm çok mutluyum:52:

9. GÜN
SABAH
2 kepek ekmek
yarım yumurta
5 zeytin
1 ç.k pekmez

ARA
1 dilim kepekli kek

ÖĞLE
yok

ARA
1 ceviz
4 fındık
sarı leblebi

AKŞAM
menemen
2 kepek etimek
5 zeytin
yarım dilim peynir

hadi bakalım çok iyisin inşallah dahada çok gider canım :16:

çok teşekkür ederim canım sen çok iyi başlangıç yaptın beraber vereceğiz birbirimize destek olarak hedefe ulaşmadan pes etmek yok:29:

çok teşekkür ederim canım sen çok iyi başlangıç yaptın beraber vereceğiz birbirimize destek olarak hedefe ulaşmadan pes etmek yok:29:

inşallah canım benim senin yolun bana göre kısa ben 20 kilo en iyi ihtimalle :1:
bakalım 80li kilolları görsem moralim biraz daha iyi olacak canım

inşallah canım benim senin yolun bana göre kısa ben 20 kilo en iyi ihtimalle :1:
bakalım 80li kilolları görsem moralim biraz daha iyi olacak canım

moral bozmak yok iradeli olursak başarırız bende aslında 20 kilo versem süper olur ne yalan söyliyim o kadar vereceğime inanmıyorum:25: inşallah en kısa sürede 8li rakamları görürsün. bebekmi düşünüyorsun canım

moral bozmak yok iradeli olursak başarırız bende aslında 20 kilo versem süper olur ne yalan söyliyim o kadar vereceğime inanmıyorum:25: inşallah en kısa sürede 8li rakamları görürsün. bebekmi düşünüyorsun canım

neden olmasın ben kilo almadan önce 65 kiloydum zannediyordumki evlendim hormonlarım değişti
işte bir yıl sonra 80 kiloydum :26: sonra hastalandım adetlerim düzensizlendi
bebek düşünüyordumki hasta olduğumu öğrendim erken menepoz
4 yıldır tedavi görüyorum canım en son 1 nisanda tüp bebek sonucumu negatif olarak aldım
biraz bebek fikrinden uzaklaşıp kilo vermeye odaklanacam canım
çünkü tedavilerde de çok kilo alıyoruz maalesef

Yanlış! O kadar vereceğime inanmıyorum yok. Sen istersen her şeyi yapabilirsin bunu unutma olur mu? Sen istedikten sonra 20 değil 30u bile rahatça verirsin yeter ki bu azmini devam ettir ve ufak bir tavsiye birazcık sporda ekle. Umarım dilediğin kiloya gelirsin.. :)

neden olmasın ben kilo almadan önce 65 kiloydum zannediyordumki evlendim hormonlarım değişti
işte bir yıl sonra 80 kiloydum :26: sonra hastalandım adetlerim düzensizlendi
bebek düşünüyordumki hasta olduğumu öğrendim erken menepoz
4 yıldır tedavi görüyorum canım en son 1 nisanda tüp bebek sonucumu negatif olarak aldım
biraz bebek fikrinden uzaklaşıp kilo vermeye odaklanacam canım
çünkü tedavilerde de çok kilo alıyoruz maalesef

bende evlenmeden önce 55 kiloydum evlendikten sonra 75lere çıktım sonra doğum yaptım bi ara 91e çıktım ama isteyince gidiyor kilolar. sende bebişin için vereceksin kiloları, rabbim daha fazla aratmadan versin inşallah canım moralini bozma. kilo vermeye karar vermekle çok iyi yapmışsın biraz kafan dağılır bende ocakta düşünüyorum hamilelik ama eşim 65 kilo ol sonra dedi benimde zor oluyo bebek hap tedavileriyle falan. inşallah hamilelik haberini en kısa zamanda duyarım canım:emir_bebek:

Yanlış! O kadar vereceğime inanmıyorum yok. Sen istersen her şeyi yapabilirsin bunu unutma olur mu? Sen istedikten sonra 20 değil 30u bile rahatça verirsin yeter ki bu azmini devam ettir ve ufak bir tavsiye birazcık sporda ekle. Umarım dilediğin kiloya gelirsin.. :)

desteğin için çok teşekkür ediyorum canım.:16: doğru söylüyorsun ben istedikten sonra 20 kiloda 30 kiloda gider. diyeti uzun vadede devam ettirebilsem başarırım ama 1,5 aydan sonra sıkılıyorum problem orda daha uzun vadede devam etmeyi hedeflemeliyim yoksa 50 kilo verenler bile var tekrar teşekkür ediyorum. spor şuan yapmıyorum bugünden itibaren hergün 1 saat koşuya başlıyorum

desteğin için çok teşekkür ediyorum canım.:16: doğru söylüyorsun ben istedikten sonra 20 kiloda 30 kiloda gider. diyeti uzun vadede devam ettirebilsem başarırım ama 1,5 aydan sonra sıkılıyorum problem orda daha uzun vadede devam etmeyi hedeflemeliyim yoksa 50 kilo verenler bile var tekrar teşekkür ediyorum. spor şuan yapmıyorum bugünden itibaren hergün 1 saat koşuya başlıyorum

Kendini hiiiç başkalarının listelerine planlarına endeksleme kendi gününü senden iyi kimse bilemez kilo konusunda yaptığın hatalarıda, bence sen bunları süz ve tamamen kendine uygun kendi sistemini oluştur canım.. Dediğin gibi bende bundan önce kilo verip aldım ve tabii ki daha fazlasını aldım. Ama doktorun verdiği liste program nereye kadar? Şimdi alıştım ve çok normal gidiyor her şey.. Kendine en rahatı neyse onu yap takipteyimmm :)

Kendini hiiiç başkalarının listelerine planlarına endeksleme kendi gününü senden iyi kimse bilemez kilo konusunda yaptığın hatalarıda, bence sen bunları süz ve tamamen kendine uygun kendi sistemini oluştur canım.. Dediğin gibi bende bundan önce kilo verip aldım ve tabii ki daha fazlasını aldım. Ama doktorun verdiği liste program nereye kadar? Şimdi alıştım ve çok normal gidiyor her şey.. Kendine en rahatı neyse onu yap takipteyimmm :)

önceden diyet listelerine göre diyet yapabiliyordum ama artık kesinlikle olmuyo kafama göre takılıyorum diyetisyene gittim ama yine kendi kafama göre yaptım. dediğin gibi ben kendime neyin iyi neyin kötü olduğunu çok iyi biliyorum geçen sene bu zamanlar 1 ayda 10 kilo verdim diyetisyene gidip, tabi listeyle vermedim kendi listemle verdim ama hızlı verince 2 ay korudum sonra yavaş yavaş aldım başladığım yere geri geldim ama artık kk var senin gibi destekleyen arkadaşlar sayesinde pes etmicem hedefe ulaşacağım.:7:

bende evlenmeden önce 55 kiloydum evlendikten sonra 75lere çıktım sonra doğum yaptım bi ara 91e çıktım ama isteyince gidiyor kilolar. sende bebişin için vereceksin kiloları, rabbim daha fazla aratmadan versin inşallah canım moralini bozma. kilo vermeye karar vermekle çok iyi yapmışsın biraz kafan dağılır bende ocakta düşünüyorum hamilelik ama eşim 65 kilo ol sonra dedi benimde zor oluyo bebek hap tedavileriyle falan. inşallah hamilelik haberini en kısa zamanda duyarım canım:emir_bebek:

inşallah canım benim artık normal olması Allahın mucizesi olur tüplerimi dr bağladı :26: sadece tüp olabilir onun içinde bekleyecem canım
boşver kiloyu en önemlisi evladın var kilolar gider Allahın izniyle
şuan kiloya çok odaklandım gi-de-cek bu kilolar:27:

inşallah canım benim artık normal olması Allahın mucizesi olur tüplerimi dr bağladı :26: sadece tüp olabilir onun içinde bekleyecem canım
boşver kiloyu en önemlisi evladın var kilolar gider Allahın izniyle
şuan kiloya çok odaklandım gi-de-cek bu kilolar:27:

rabbim biran önce nasip eder inşallah canım ne kadar zaman sonra düşünüyorsun. inşallah o zamana kadarda gider kilolar

Back
X