Cilt Bakımı Ürünleri Ayva Çekirdeğinden Doğal Serum Yapın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
M

MeDuSa

Ziyaretçi
kızlar bunu tvde bir çok doktordan duydum ve teyzemin annesi(evlatlık verilmişti teyzem)
senelerdir bunu kullanmış ve kadının cildinde kırışıklık olmadan vefat etmiş 58yaşındaydı ama cildi süperdi delikafadulden
teyzemde kullanıyor ve 48yaşında olmasına rağmen cildi çok güzel hiç kırışıklık yok

4tane kadar ayvanın çekirdeklerini bir çay bardağı kadar suya koyun bir gün sonra jole kıvamında olacağını göreceksiniz
sonra buzdolabına koyun hergün yatmadan önce yüzünüze ve boyun bölgenize sürüp yatın sabah yumuşacık cildiniz olduğunu farkedeceksiniz bende denemeye başladım ve çok memnunum

ayva çekirdeğinin hücre yenileme özelliği varmış hem cildi yumuşatıyor,parlak ve diri gösteriyor hemde ileride kırışıklık oluşamasını engelliyor ve yan etkisi de yok umarım işinize yarar kaydirigubbakcemile5

sevgilerle a.s.

Çok ilginç güzelde o jöle yatağa yastığa bulaşmaz mı be tatlım ?fisfisfis

evettt yatağa buLaşma söz konusu oLur,buna da bi açıkLık getirirsen sevinirim canııım Şeniz

daha oncede duymustum bunu tesekkurler...ayrıca lekelerede ıyı gelıyormus.

yok canım yapış yapış olacak kadar sürmüyorsun zaten cildine sürdüğün anda cildin çekiyor yani maske gibi olmuyo bulaşma söz konusu değil rahatlıkla kullanabilirsiniz kızlar kaydirigubbakcemile5

yok canım yapış yapış olacak kadar sürmüyorsun zaten cildine sürdüğün anda cildin çekiyor yani maske gibi olmuyo bulaşma söz konusu değil rahatlıkla kullanabilirsiniz kızlar kaydirigubbakcemile5

canım şimdi netten de baktım 20 dakıka bekletılcekmıs cılttea.s hemen ayvaların cekırdegını kotdum bakalım denıcem mutlaka

benim yöntemim şu;

8adet ayva cekirdegini bi su bardagi suyun icinde bekletip jel halini almasını sağlamak
ardından bu jeli buz kalıplarına minik minik dokup her gece yatmadan yüze masaj yapmak

fakat buzluğa atmak yerine yapisini muhafaza etmesi icin dolapta bekletip pamuga bi miktar dokerek silmeniz de kafi

ben de yapıyorum bunu ama ben gülsuyunun içine koyup yapıyorum...biliyorsunuzdur gülsuyu da cilde çok faydalıç...tavsiye ederim..

şerefime çok zekisin gurbaa buz kabı fikri harika deneyecegim

hülyalı bunu yuzumuze nasıl surcez pekı elımızlemı pamuklamı

eline sürebilirsin canım yani eline bir zararı olmuyor tabi ellerini temizleyerek yaparsan daha hijyenik olur

gurbaa prenses güzel bi fikir aslında tşkler canım bende denicem o şekilde kaydirigubbakcemile5

cekırdekler beklıo sudadelikafadulden delikafadulden cok merak edıorum denemk ıcındelikafaduldendelikafadulden

cekırdekler beklıo sudadelikafadulden delikafadulden cok merak edıorum denemk ıcındelikafaduldendelikafadulden

bir gün bekle jole kıvamına gelince içindeki çekirdekleri al istediğin bir kaba alıp (ağzı kapalı olcak)buzdolabına koy canım hadi bakalım kolay gelsin yerimseniben

valla kizlar ben denedin m bunu ama nedense yüzümü kuruttu ve kuruyan yerlerdede sivilceler cikti.simdi onlarin gecmesi icin ugrasiyorum.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…