M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
valla kizlar ben denedin m bunu ama nedense yüzümü kuruttu ve kuruyan yerlerdede sivilceler cikti.simdi onlarin gecmesi icin ugrasiyorum.:teselli:
kızlar bunu tvde bir çok doktordan duydum ve teyzemin annesi(evlatlık verilmişti teyzem)
senelerdir bunu kullanmış ve kadının cildinde kırışıklık olmadan vefat etmiş 58yaşındaydı ama cildi süperdi delikafadulden
teyzemde kullanıyor ve 48yaşında olmasına rağmen cildi çok güzel hiç kırışıklık yok
4tane kadar ayvanın çekirdeklerini bir çay bardağı kadar suya koyun bir gün sonra jole kıvamında olacağını göreceksiniz
sonra buzdolabına koyun hergün yatmadan önce yüzünüze ve boyun bölgenize sürüp yatın sabah yumuşacık cildiniz olduğunu farkedeceksiniz bende denemeye başladım ve çok memnunum
ayva çekirdeğinin hücre yenileme özelliği varmış hem cildi yumuşatıyor,parlak ve diri gösteriyor hemde ileride kırışıklık oluşamasını engelliyor ve yan etkisi de yok umarım işinize yarar kaydirigubbakcemile5
sevgilerle a.s.
canım ama sadece bunu sürmeyeceksin ki ayrıca nemlendiricini de sürmeyi ihmal etmeseydin kaydirigubbakcemile5
bu sadece serum gibi kullanılıyor yani krem olarak değil tatlım
belki senin cildine iyi gelmemiş olabilir :1hug:
sivilce için önereceğim tek şey bepanten'dir :teselli:
bende yapıyordum bunu ama ben bekleyip sonra yıkıyordum çunkü yüz çok gergin oluyor ole nasıl yatıcaz canımm yaa:1shok:
bence en iyiysi yıkamakk
Bende şimdi koydum ayva çekirdeklerini suya bakalım yarın başlayacağım.
Deneyen arkadaşlara birşey soracağım benim cildim çok kuru, bazen pullanacak
kadar. Acaba cilt yapısı bu şekilde olup kullanan oldumu? dilerim güzel sonuç alırım.
Çünkü bolca ayva çekirdeği kurutmuştum reçel yaparken.
Teşekkür ederim hülyalı. Bugün sürdüm zaten, hala yüzümde.benim cildim karma ama kuru olan yerler ise kupkuru ve dediğin gibi döklecek kadar kuru canım zaten yağlı dediğim bölgelerde ona göre normal yaniyağlı değil aslında
bence denemelisin ben kullanıyorum gerçekten süper ve artık hep kullanmayı düşünüüyorum :CüvCüv:
ayva cekırdeklerının ıcıne 2 tane kesme sekerde atarsanız yas pastalarınızın ustune dogall jolee yapmıs olursunuz ben pastanın ustune buz koydugum zaman muzların kararmaması ıcın suruyorum.. cokta parlak bı goruntusu oluyoo:dilcikar:
ayva cekırdeklerının ıcıne 2 tane kesme sekerde atarsanız yas pastalarınızın ustune dogall jolee yapmıs olursunuz ben pastanın ustune buz koydugum zaman muzların kararmaması ıcın suruyorum.. cokta parlak bı goruntusu oluyoo:dilcikar:
vaayy süper =) pasta yapmayı çok severim =) denicem mutlaka! yarısını da yüzüme sürerim :))
hülyalıcım çok sağol =))a.s.
Kızlar ben popomoda sürdüm pürüzsüzleştirdi ahahahhahaaaaaaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?