Ayva göbeği kaçıncı ayda çıkar nasıl olur?

Aylinmkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
17
5
1
23
4 kere test aldım biri 2 ay sonra biri ilişkiden 1 ay sonra biride 1 ay 1 hafta sonra. 8 hafta geçince özel doktorda ultrasona girdim ama kese vs yok gebe değilsiniz dedi. Testler de negatif. Şuan olsaydı 11 haftalıktı. Karnım sanki ayva göbegim var gibi bana mı psikolojik öyle geliyor anlamadım. Eşim de bende istemiyorum çünkü. Sanki normalden daha çok gibi göbeğim. Neden böyle beslenmeyle alakalı vs olabilir mi. Olsa 8 haftada gittiğim ultrasonda olur muydu yada testlerde çıkar mıydı 2 3 kere adet oldum. Şimdi 5 günüm var bu adetini bekliyorum. Böyle bi durum yoksa da neden öyle hsmileymisim gibi göbeğim çıktı bilgili biri yardımcı olabilir miii

Bunun hamilelikle ne alakası var? 8 hafta demek iki aylık gebelik demek 11 hafta ise üç aylık demek ben 12. haftada cinsiyetini öğrendim. Hamile olsanız ultrasonda her türlü görünür kalp atışı bile duyulur üstüne belki sizde cinsiyetini öğrenirdiniz. Üstüne kaç kere adet olmuşsunuz, test yapmışsınız, doktor bakmış yok yani yok hamile değilsiniz ayva göbekle ne alaka(!)

Yani ciddiyseniz psikolojik destek almanızı öneriyorum.
2 3 adet geçtiyse hamile olman imkansız.
Göbek herşeyden olabilir. Beslenme, ödem vs vs

Sanırım siz etraftan üstüne adet gördüm yada adet olmuş hamleligini anlamamış gibi gibi şeyler çok duydunuz .Adet oluyorsun düzenli,test yaptirmissin, ultrasonda cektirmissin neden 8 hafta filan öyle bir hesaplama yaptın?? yenimi evlisin.korunmusyorsunda acaba yinede vardirda çıkmadı diyemi düşünüyorsunyemekten içmekten stresten göbek herşeyden cikar.çocuk istemiyorum demişsin ama bı gönlún istiyor gibi geldi bana..Allah gonlune gore versin

Azar yememek için evliyim ayağına yatıyorsunuz ama burada bunu kimse yemez hiçbir evli bayan adet olduğu halde hala gebelik var mıdır diye kafayı yemez. Tecrübelidir.
Üstelik özel muayenehaneye de gitmez. Evliyse neden gizli gitsin ki.
Ama siz ? Muhtemelen sevgiliyle yaşanmış birkaç yakınlık ve beraberinde gelen psikolojik takıntılar.

Hamile değilsiniz daha nasıl anlatsın doktorlar ya da biz.

Gebe olsanız bile ki bilim bangır bangır değilsiniz diyor, göbek 8. haftada çıkmaz.

Çok fit iken hamile kaldım 16. Haftada her yerden belli olabilir koca bir göbeğim vardı. Çok fit iken hamile kalan arkadaşımda 25. Haftada belli olmuyodu nerdeyse...

Çoğul gebesiniz %100 !!! 5iz yada 6ız olduğuna eminim. Onlar bu şekilde USG, vajinal ultrason ve kanda çıkmıyor negatif gösteriyor tamda sizinki gibi 11. haftada ayva göbeği olarak bariz belirti veriyor.
Sağlıkla gelsin minikler

Babasının gururu kaçamak yapmış evliyiz, eşim istemiyor ayakları yapıyor burada
Bu evham iyi değil kesinlikle psikolojik destek almalısın konuda ciddiysen, 18 i aşmadıysan da bu istismara giriyor bilgin olsun. Gerçekten evli bir insan asla bu tür sorular sormaz ve bu duygulara kapılmaz.

İsteyerek olmamıştır belki yada düşünmüyorumdur. Gizli gittiğim nerden çıktı ayrıca. Sevgiliyle yaşansa reşit olmadığım için yada bekar olduğum için gitmeye korkarım fln
Devlet Hastanesi'ndense özeli tercih ettim daha güvenilir olur diye. İstenmeyen bi evliliktir belki arkadaşlar ?

Teşekkür ederim. Evet yeni 4 ay olucak. Ama istemiyorum açıkçası. Psikolojik olarak takıntı haline geldi. Kilo aldıkça doktor mu görmedi testler mi yanlış fln takıntı oldu bilmiyorum

Bekarım diye biyografine kocaman yazmayacaksın o zaman.
Bizi salak yerine koymayın.
Ne yaşadığınız bizi ilgilendirmez. Bize ne. Ben salak yerine koymanızın derdindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…