Ayva göbek

excellente

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
111
3
66
İstanbul
kızlar 48 kiloyum 1.60 boyum var bildiğin minyonum bir kızım var 1 yaşında zamanında 43 kiloya kadar düştüm ama asla dümdüz bir karnım olmadı olamadı kimisinin ekmek tahtası gibi dümdüzdür ben tam bir ayva vücudum göbeğimi ne eritebilir. YARDIM LÜTFEN

Gobek icin en etkili yontem kesinlikle hergun belli sayida yapacaginiz mekik etkili olacaktir.birde hergun 3 fincan kadar yesil cay icmekte gobek yaglari uzerine etkili oluyor.Sonra gobek bolgesine surulecek kafein icerikli herhangi bir krem olabilir.bir digeride yogurt cok etkili gobek yaglarina.hergun yemeklerden once yogurt tuketmeye calisin.sadede yiyebilirsiniz yada soyle bir kur vardi onuda deneyebilirsiniz(tadi pek iyi olmadigindan yiyemeyebilirsiniz ama deneyin,yiyemezseniz sade halde tuketin derim):

-1 cay kasigi zencefil

-1 cay kasigi zerdecal

-1 cay kasigi tarcin

1 kase yogurda bunlar karistirilip her ogunden yarim saat once yeniliyor.10-15 gun yapip 10 gun ara verip sonra tekrar yapiyoruz.dedigim gibi bu baharatlarin karisimi ile olusan tad hosunuza gitmezse sade yogudu her ogunden yarims aat once tuketin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…