Rüzgar Trübünleri en doğa dostu enerji üretimlerinden biri, tek sıkıntısı da aşırı ses yapması, o nedenle de yerleşim yerinden öteye kurulurlar.
Bahar Yildirim genelde ağaç olmayan dağlara kurulurlar zaten, rüzgar alan yerler çıplak oluyor genelde.
Keşke nükleer santral yerine rüzgar gülü çiftlikleri kurulsa. Devlet destek de veriyor yenilenebilir ve doğa dostu olduğu için... Enerji firması için sıkıntısı verimleri düşük, bakımı zor olması...
Kazen konuyu istediginde kaldırıyor, sonra canı isteyince tekrar koyuyor. Kendisi kurucu olunca durum böyle. Bu ilk değil..Ya bi şey sorcam konu açılmış eminim okudum sonra kaldirildi ben mi goremiyorum yoksa kaldirildi mi ?
Eger kaldirildiysa biz niye konularımızı isteğimize göre silemiyoruz kurallar herkes için değil mi?
Öyle şey mi olur ya .Kazen konuyu istediginde kaldırıyor, sonra canı isteyince tekrar koyuyor. Kendisi kurucu olunca durum böyle. Bu ilk değil..
Kendinden şüphe etme. Sen o konuyu gördün, hatta okudun sevgili üye.
Olayın akp liler kısmına deginmeden(belki daha sonra) mikrofonu kurucumuz kazen beye veriyorum.Öyle şey mi olur ya .
Konu silinemez denilmiyor mu kurallarda ?
Kendi konularıni sakıncalı görüp silebiliyor vazgecebiliyorsa bizim neden bu hakkımız yok ?
O zaman akp filan elestirmeyelim biz yetkisi elinde olan kafasına göre takılacaksa.
Hükümet elestirisi yapan bir yaziydi fark ne ?kime gecerse sopa o kafasına göre takılsin o zaman
Olayın akp liler kısmına deginmeden(belki daha sonra) mikrofonu kurucumuz kazen beye veriyorum.
Konu akpydi o yüzden karsisina çıktı .Efide Akp adından bile sıkılmıştır ya :))
Burada bile karşısına çıktı
Konu akpydi o yüzden karsisina çıktı .
Akpnin yanlış ve baskıcı politikalarini elestiren bir yaziydi :)
İki kere yazmış konuya ne oldu diye.Efide Akp adından bile sıkılmıştır ya :))
Burada bile karşısına çıktı
İki kere yazmış konuya ne oldu diye.
Dayanamdim. .Yüreğim yufka. .
Ama o neler de demiş. .
Demişler maraz iyilikten doğar. .
İşte böyle bahar. .
Kapanmasi ayrı gizlenmesi ayrı.Şiir'di.
Tartışma başladı.
Muhtemelen o yüzden kapandı.
kafiye gereği bi kere : pHahahahajajayytttt iyilik yapmışmış bana
Uslu bir kız olursak, hede hödöKazen konuyu silmedi bizim goremeyecegimiz bir yere taşıdı
Rüzgar Trübünleri en doğa dostu enerji üretimlerinden biri, tek sıkıntısı da aşırı ses yapması, o nedenle de yerleşim yerinden öteye kurulurlar.
Bahar Yildirim genelde ağaç olmayan dağlara kurulurlar zaten, rüzgar alan yerler çıplak oluyor genelde.
Keşke nükleer santral yerine rüzgar gülü çiftlikleri kurulsa. Devlet destek de veriyor yenilenebilir ve doğa dostu olduğu için... Enerji firması için sıkıntısı verimleri düşük, bakımı zor olması...
Buna neden karsi cikiliyor? Res'ler dogal, yenilenebilir ve sonsuz enerji kaynagidir.
İnsan sagligi acisindan da sanirim en az hasara neden olan yapilanmalar bunlar.
Bir tek kurulum icin yuksek yerlerin secilmesi gerekiyor ve bu yuzden agaclar kesiliyor.
Bildigim kadariyla bundan ote bir sorunu, yol actigi zarari yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?