ayyy etap altınele gittimm hayatımın hatasını yaptımm sakın gitme cnm küçücük bir havuz iğrenc girilmeyen bir deniz havuzu görsen ancak içinde durursun yüzmek fln imkansız yer yok hep çocuklar tabi çiş fln düşün kiriayrıca sarımsaklıya uzak otobanın kenarında resmen şok yaşamıştık halimizi görsen denize girelim dedik hep yosun ve kil girilmiyor hemen yanımızda kamyoncular bildiğin donla denize giriyorlar kaçtık resmen otele yemekleri fena değil ama sarımsaklıda çok güzel oteller var berk otel var mesela baya güzel bir kaç otel daha var sarımsaklı plajının orda bide o dönemde denizi falan soğuk olur hatta havada rüzgarlı fln olur cnm haberin olsun
ben sanırım ayvalık diye yıllardır başka yere gitmişim.. yorumlar şaşırttı beni. denizin sıcak olması antalya da bile mümkün değilken eylülde ege de sıcak deniz pek olmaz ama çocuğunu hasta edecek kadar soğuk hiç olmaz.
sahilleri çok güzeldir sarımsaklı dışında,eskiden sarımsaklı çok tercih edilirdi eğlencesi bol diye ama belli bir süredir kalmadı,ben eskiden beri o kumsalı sevmem... ayağına taş falan batmaz,taşlı bir denizi yok. aytaş motel var,canlı bir yerdir ama yoğun kalabalık eylülde kalmaz sanırım. yemekleri de sahili de güzel. cundada ortunç club var orası da çok güzeldir,manzarası denizi... ben pek büyük otel sevmem kendi zevkime göre tavsiye ettim eğer dersen ben otel isterim,odamdan çıkınca çim değil diğer odaları göreyim ,otel de tavsiye edebilirim.
inş güzel bir tatil geçirirsiniz, havalar uzun süre ısınmadıgına göre o dönem cok daha sıcak olur belki siz otel tercihinde havuza fln dikkat ederseniz en azından havuza girersiniz en kötü ihtimalle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?