- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ko nuyu okurken sanki eşim ve kendimi gördüm birden:)) benimkide koç,en küçük şeyde hemen ben sinrlenirm ve o hemenbaşlar 'neden kızıyorsun,ne gerek var Ufacık birşey Yüzünden evliliğimizi ,ilişkimizi yıpratmaya ,şu Dünya'ya bir kere geliyoruz huzurlu yıllarımız olsun hep'vs der.aslında sevgilinizin bu üslubu benmde Hoşuma gitti,Hatalı olabilir ama en azından olgun biri şanslısınızbenimki koç ya![]()
Ko nuyu okurken sanki eşim ve kendimi gördüm birden:)) benimkide koç,en küçük şeyde hemen ben sinrlenirm ve o hemenbaşlar 'neden kızıyorsun,ne gerek var Ufacık birşey Yüzünden evliliğimizi ,ilişkimizi yıpratmaya ,şu Dünya'ya bir kere geliyoruz huzurlu yıllarımız olsun hep'vs der.aslında sevgilinizin bu üslubu benmde Hoşuma gitti,Hatalı olabilir ama en azından olgun biri şanslısınız
Ben bagirmayi yapi itibariyle sinirli olmayi anlamiyorum.niye derseniz bu ikiside insana bisey kazandirmaz.5yil ciktim 9yildir evliyim.18haftalikta hamileyim.esime kizdim apartmanin bahcesinde kamelyada tartisiyoruz hesapta.disardan bakan aa ne tatlilar kari koca sohbet ediyor der.sonra cok guluyoruz halimize.bagirmak kirici laf soylemek basitki onemli olan dengeyi kurabilmekte.haa 20li yaslarda insan sabirsiz sinirli olabiliyor.bizde yas 34.tabi torpulendik.zamanla insan degisiyor olgunluk karsindakini anlama bakimindan.konu sahibine yorumum su; aman yasiniz gec uc gunluk dunya sinirlenmeyi kizmayi birakin size zarar.iliskinizin tadini cikarin birak gitsin demesin sormayin siz sormayinki o sizi arasin burdayim deme geregi duysun ne oluyor deyip killansin.taktik ve sabir biraz
Baştan sona haksızsın.Kimse kimsenin emir eri değil.Bu gidişle bağırtı çağırtıyla sürmez bu ilişki.Kimse kaldırmaz.Herkes ne başkasının özgürlüğüne hayatına bu kadar müdahale etsin.Ne de kendine müdahale edilmesine izin versin.Kimse kimseye attığı adımın hesabını vermek zorunda değil.Bunun adı ilişki olmaz.Nezaket bir kızın en büyğk erdemidir.Kızlar erkek arkadaşımla tartışmıştık bana trip yapıyordu. neyse hallettik geri bende işim vardı hadi sen işine bak falan dedi. bikaç saat konuşmadık beyimiz evden çıkıyorum yazmış sadece sonra ben duştaydım geç cevap verdim. bir baktım ki bir program var orada check in yapmış sinir oldum evden çıktın madem gideceğin yere gittin şurdayım burdayım desene neden ben o programdan görüyorum dimi ama ? Bende aradım zaten sabahtan da sinirliydim biraz bağırdım ettim . Aldığım cevaplar şöyle ' bağırma ' ' saygımızı kaybetmeyelim ' ' şimdiden saygımızı tüketmeyelim evlenince daha kötü olur ' 'ee bağırma tavır yap ' 'sinirlenme gülerek düzgün şekilde söyle ' o zaman ben daha çok çıldırdım. Haksız olduğum bir yer varsa lütfen söyleyin ?
Doğru söylemiş , ama insan çıldırınca tabi ne yaptığının farkına varamıyorsun. Erkeğe bişi diyeceksen cilveli işveli diyeceksin ki 1dediğini 2letmesin bacım![]()