• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy kızlar iğrenç bir derdim var yardım edin :S

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
156
Adana
ya kızlar yardım edin bi çare bulun bana dün gece karşılaştım kendileriyle mutfak tezgahının üstünde bana bir el sallayıp geçti gitti gözlerimin önünden :sinifsinif: ne mi? komacan bir fareee eyvahedigeldismile ayy zehir felan koydu eşim ama gece yarısı açık eczane bulup aldı adamcağız kapanda koydu ama sen fare akıllı çıktı peyniri kenardan yedi gitti yaa sinir oldum şimdi akşam işten eve gitmeye korkuyorum gecede uyuyamadım off ya nerden çıktı bu anlamadım üstelik evim 9.kat.Üşenmemiş nasıl çıkmış oraya yaaaamafoldumben

eşiniz yapılması gerekeni yapmış. birde bir ürün var. biraz büyükce bir kartonun üzerine sürüyosun üzerine de farenin yiyebileceği birşeyi ortasına koyuyorsun ve gezdiği yerlere koyup bekliyorsun. kapandan kaçabilir belki ama bundan kaçamıyor. yapışıp kalıyor üstünde.

ya kızlar yardım edin bi çare bulun bana dün gece karşılaştım kendileriyle mutfak tezgahının üstünde bana bir el sallayıp geçti gitti gözlerimin önünden :sinifsinif: ne mi? komacan bir fareee eyvahedigeldismile ayy zehir felan koydu eşim ama gece yarısı açık eczane bulup aldı adamcağız kapanda koydu ama sen fare akıllı çıktı peyniri kenardan yedi gitti yaa sinir oldum şimdi akşam işten eve gitmeye korkuyorum gecede uyuyamadım off ya nerden çıktı bu anlamadım üstelik evim 9.kat.Üşenmemiş nasıl çıkmış oraya yaaaamafoldumben

çok hoşsun yakaydirigubbakcemile3

yazmadan geçemedim. umarım bir an evvel yolcu edersiniz misafirinizi sempatiksalakcinni

ayyy ama gitsin ya ben sevmiyorum o cins misafirleri :sinifsinif: hemde benim mutfağımda işi ne onun ya ay aklıma geldikçe uyuz oluyorum tiksindim iyiceakannehir

:1shok::1shok::1shok: ayy ben çok korkarım bana gelmesin o cins misafirler gözümü kırpamam :Saruboceq::Saruboceq:annemlerin bahçesinde vardı bahçemize yapışkanlı şeyden sürmüştük öyle yakaladı annemler nasıl girmiş sizin eve merak ettim taaa 9.kata

bende bilmiyorum ki canım ya hadi aşağı kat olsa anlıcam sitenin bahçesinden felan girdi diyecem ama düşünüyorum akşamdan beri bişey bulamadım bilmiyorumkismilenereden geldiği konusunda ayyy büyükte yaaa ufffff nasıl dezenfekte etsem ben şimdi bu evi kimbilir nerelerde dolandı biz onu görene kadar aklıma geldikçe kafayı yicem:2:

bence çağırın bi ilaçlama şirketi bütün apartman heryeri ilaçlatın
yoksa siz ilaçlasanız bile onlar gene gelicektir

Minicik fareler bile merdivenleri üçer beşer çıkıyor, koca fare mi çıkamayacak? Bizi de 5. katta ziyarete gelmişti bir tanesi, neyse ki kapı açıktı çok kalmadı, gitti. :1: Yapışkan tuzaklar epey işe yarıyor bu arada.

Ayy umarım bir an önce defedersiniz evden. Bana da hep hamam böcekleri el sallıyor. Ben kendilerinde hiç hazetmediğimden hatta fobimdir ama hep benim karşıma çıkıyorlar. Bu sıcakta arka odaların camlarını kapatıyorum çünkü geceleri volta atıyorlar oralarda. Çocuk da var bizde ilaç da kullanamıyoruz gördüğümüz yerde yapıştırıyoruz kafasına, ben öldüremem bir şeyle de atamam hemen eşime S.O.S sinyali gönderiyorum akannehir

oof umarım bıran once yakalarsınız..
bende cok tıksınırım börtü böcekten ve fareden..
mutfakta hemde eyvahedigeldismile
butun mutfagı klorakla sılmek lazım kafamçokkarıştı

bauhaus un bu ayki broşüründe fare kovar gördüm.ucu toplu çubuk şeklinde pille çalışan bişey.işe yararmı bilmiyorum deneyin isterseniz.bir de yapışkanlı kağıtlar var onlar da işinizi görür.tuvalet havalandırmasını kapatın,tuvaletlere küçük beyaz kapaklardan takın.
fareler çok zeki ve yetenekli kemirgenler.başetmesi zor.bir de dua edin o dişi olmasın, aman aman yani.

ayy bundan 2 ay önce bizdede vardı inanmıyordu annemler sen yanlış görüyorsun diyorlardı en son odama kadar gelmişti gece seslerle uyanıyordumm annemlerin odasına geçince fare gördüklerinde :D sonunda inandılar bizde öyle ilaçladık felan gitti allahtan :)

Köyde çalışırken epeyce haşır neşir olmuştuk kendileriyle.
Korkudan çok tiksinti duyuyor aslında insan.
Kaçıp gitmediyse tuzaklar işe yarayacaktık.
Bu arada fareler kuyruklarının sığabildildiği her yerde geçebilirlemiş.
Yani kapı altındaki küçücük bir boşluktan bile girip çıkabilir.

yapıştırıcı tek çözüm köyde ne çektim yaa hep yapıştırıcı koyuyodum hemen yakalanıyodu duvar diplerine özellikle bırakın yapışşın pislik hayvan ..

ayy ben de gördüm geçen hafta apartmanda kapının önünde bilmiyorumkismile
o kadar tiksindim ki 4. kattan tekrar aşağıya indim asansöre binip, o da beni görünce panikledi zaten oradan oraya kaçmaya çalıştı. evin kapısını kapattırmasam eve girebilirdi , şimdi korkarak giriyorum eve artık her an karşılacakmışız gibi.
ben hala bu sıcakta odamın camını açamıyorum çünkü apartman tarlaya bakıyor ve fareler de oradan geliyor muhtemelen.
klozet kapaklarını kapatın, 5. kata bile çıktığını duydum bu şekilde.
bu yapışkanlı şeyler işe yarıyor sanırım. umarım bir an önce kurtulursunuz.

ya merak etme fare insanlardan korkan bir hayvandır...sana yaklaşamaz zatn...

canım eğer çatı arasında fındık kabuğu vb şeyler saklayanlar varsa ferecik onun kokusuna gelmiş olabilir. inş en kısa zamanda yakalarsınız.

Back
X