Bahçeli bir evde oturuyorum ve akreplerimle yaşamayı öğrendim artık. Bahçe kapılarının ağızlarına o yapışkanlı madde sürülmüş kartonlar serdim olmadı, ilaçlattım olmadı. Süpürgeliklerimin arasından bile siyah siyah çıkıyorlardı, alçıyla falan doldurdum olmadı. İlk yazım zor geçti ama alıştım şimdi, sevgili kırkayaklarımdan daha az geriyorlar beni.
Annemin tee karşı yakadan aklı çıkıyor ama ben kanıksadım artık sanırım. Onlarla evimi paylaştığımı biliyorum ama çok nadir rastlaşırız geceleri duvar diplerinde falan. Gerçi zaten terliksiz gezemeyen bir insanımdır, ama tek dileğim bir gece yanlışlıkla üstüne basmayayım, başka bir şey istemem :)
Ama hamam böceği, kalorifer böceği falan görsem aklım çıkar, had safhada tiksinirim çünkü, fotoğrafını görsem bile kaşıntım tutar deli gibi. Hele fare görsem ne olurdu hayal bile edemiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi havalandırma kanalından falan gelmiştir o. İnşallah yalnız gelmiştir tabi..
Kendisiyle ne şekilde savaşmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama umarım siz galip çıkarsınız. Pislikten başka bir şey değil...