• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy kızlar iğrenç bir derdim var yardım edin :S

ya kızlar yardım edin bi çare bulun bana dün gece karşılaştım kendileriyle mutfak tezgahının üstünde bana bir el sallayıp geçti gitti gözlerimin önünden :sinifsinif: ne mi? komacan bir fareee eyvahedigeldismile ayy zehir felan koydu eşim ama gece yarısı açık eczane bulup aldı adamcağız kapanda koydu ama sen fare akıllı çıktı peyniri kenardan yedi gitti yaa sinir oldum şimdi akşam işten eve gitmeye korkuyorum gecede uyuyamadım off ya nerden çıktı bu anlamadım üstelik evim 9.kat.Üşenmemiş nasıl çıkmış oraya yaaaamafoldumben

haha üşenmemeiş nasıl çıkmış oraya...kız ömürsün ya..önce halinden anlıyorum ve sana Allah yardım etsin..ıyyyyy ben de fareden değil de böceklerden korkuyorum ve bu böcek fobimi yenmek için psikiyatre gitmeyi düşünüyorum bi ara inşallah...oturduğum binanın etrafında ağaçlık yerler çok..ve burda görmediğim çeşit çeşit böcek örümcek türü gördüm evimin içinde çıldırıyorum her seferinde ..şuan 1 aydır farklı bi tür gördüm her odada da var üstelikkkk ayyyy delircem..eşim etkili bi ilaç sıkmıştı odalara hamam böceğği çıktığı için geçen sene ya güpegündüz eşimle kzıım oynarlarken eşimin kafasına nası çıktıysa kızımın yanağına düşünce kocaman böcek çıldırdık hepimiz..o ilaçtan sonra hamam böcekleri uzunca müddet görülmedi..bence kapandan ziyade onu da kur ama; etkili bi zehir alın derim.

yaa ne iğrenc bi durum bu yaa... off baslıga bakınca aklıma ilk o antenli yartıklar geldi. allahtan diilmiş. fare ile basa cıktın diyelim ee sonra baskalarıda girerse ne olcak akannehir allam yaa umarım asırı fobin yoktur. benim o antenli iğrencler aklıma geldikce kasınıyorum kucukken eski evmizde cıkmıstı asırı bi fobi olustu doktora gidiyodum bıraktım. hala kriz geciriyorum gorunce sesim kısılıyo. cok fazla tiksinmeden korkmadan icabına bakın. sonra bi huy kaparsan ne yemek yiyebilirsin o evde nede uyuyabilirsin. (gerci herkes benim kadar uçmuş olamaz ama olsun.) havalandırma bosluklarına tel gerdir mutfakta orda burda boru kenarlarında bosluklar varsa kapattır oraları. off cok igrenc bi dertmiş hakkaten yaaaa benneyaptımki

ayyyyyyyyyyyyyyyyy deme ya o antenlerini oynata oynata gitmeleri yok muuu.....hamileyken nerdeyse çocuğumu düşürüğyordum kocaman gece gece w c ye kalkınca çığlıklarla eşimi uyandırırdım....off gec gece nerden gördüm bu yazıyı...

ayyy camlarım açıktı hemen kapattım.havalar da çok sıcak naparım bilmem. sanki bize degelecekmiş gibi hissettim.

geçen sene annemlerin evindeyken kocaman aama baya büyük kedi gibi bir fareyle mutfakta karşılaştım.2.kat bu arada. ben çığlık çığlığa bağırdım. hemen babam geldi. ama o kaşla göz arasında kayboldu. babam yanlış görmüşsündür saçmalama dedi.o kadar büyük fare nasıl hemen saklansın küçücük yere dedi.bakındı hiç bri yerde .sonra pisliğini gördü de inandı. babam dolaba vuruyor,içnde fink atıyor. en sonunda gece yarısı arkadaşını çağırdı.kocaman hortumlarla rahatsız ettiler. ama kaşla göz arasında nasıl kaçıyor.en sonunda köşeye sıkıştıdı ama hayvan nasıl sıçrıyor.sonunda öldürmüştü de rahatça uyumuştuk.

ayyyyy bu lağım faresi hiç de sevimli diil çok korkunç bişidir bunlar insanı ısırıp kemirirler...ayyy Allah ım ne olur karşılaştırma diey dualar ediyorum çünkü o kocaman farelerden çoooook korkuyorum...

çoook geçmiş olsun bizim iki ay önce bir ay içinde beş tane ağırladık öyle ilaç yapışkan felan hikaye biz artık elimize terlikleri alıp girişiyorduk fare peyniri hiç sevmezmiş aslında ben hiç denemedim ama biraz kireç ve unu karıştırıp bi kaba koy yanına da biraz su önce unu sonra suyuiçince donup ölüyormuş evi iyice tanıdıysa yapışkana ve kapana gelmiyor zehir fazla alırsa çıkartıyormuş faydası olmuyormuş eğer zehirle ölürse evde bulana kadar çok kötü koku yapıyormuş ha bide pisliğini takib edin oralarda önlem alın zor işler valla benim de minik bi oğlum var ilk zamanlar hiç yalnız bırakamıyordum yine fare iyi ben yılan girecek diye korkuyorum eğer küçükse fare kedi de kesin çözüm ama faren büyükse o da işe yaramıyor ben bıktım artık umarım ilk ve son olur senin için

Ay geçen hafta benim evde de vardı, ben giriş katında oturuyorum benim zilli kızım kapıları açık bırakıp çıkyor dışarı, tahminimce o sırada giriyor
Hemen eşime dedim kalk çabuk, eşim diyor ben ellemem, tamam dedim beraber giricez, kaptım bi sopa girdik mutfağa, fare çıkınca ben fırt dışarı kaçtım, herifide kapadım mutfağaaklinialirimsmile adam eli mahkum öldürmüş, kaydirigubbakcemile3
Arkadan heryeri çamaşır suyuyla silmiştim, eşim de diyorki fare öldü, bizi de zehirleyeceksin, çamaşır suyu işini biraz fazla abartmışımsempatiksalakcinni
Biraz irice seninkide galiba, o yüzden yapışkanlı kartona, sucuk ve peynir koy ama peynir kokusu biraz ağır olsun, özellikle kartonu buzdolabının etrafında boşluk varsa oralara yerleştir

Son düzenleme:
eşim diyor ben ellemem, tamam dedim beraber giricez, kaptım bi sopa girdik mutfağa, fare çıkınca ben fırt dışarı kaçtım, herifide kapadım mutfağaaklinialirimsmile adam eli mahkum öldürmüş, kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni Ayy yıldız ne güldüm sana sen tut adamı mutfağa fareyle kilitle ben fareyi görsem direkt evden kaçar terkederdim heralde bendede aşırı bi korku var fareye eyvahedigeldismile bizim evdede şu sıralar bu hamam böcekleri çıkıyor mafoldumben eşim ilaçlıyacak evi bir iki gün evi terketmemiz gerekiyor bakalım ilacı bulabilirsek hafta sonu ilaçlıyacaz görümcemin ilk oturduğu evdede çıkyormuş oda aynı ilaçlamış bi kaç sene bida böcek görmedim ilk ilaçlamadan bi kaç hafta sonra çıksaalar bile hep ölüsü çıkıyordu derdi birde biz deniyecez
alsanaalsanasmile inşallh kurtuluz şunlardan:oklava:

sizi cok iyi anliyorum bizimde evinmize bebek bir sincap girmisti gece yataklarin
üzerine cikip kafamizda falan dolasiyordu tam on gün uyuyamadim
yerimden kalkip kendimi yere attigimi biliyorum bacagim 20cm kadari mosmor olmustu
sonra annem yakaladi zehirde vermistik ama yemedi cok akilliydi
ayni fare gibi peyniiri kapanin etrafindan yiyip firrr kaciyodu hala rüyalarima girer olayin üzerinden
3sene gecmesine ragmen allah yardimcniz olsun

eşim diyor ben ellemem, tamam dedim beraber giricez, kaptım bi sopa girdik mutfağa, fare çıkınca ben fırt dışarı kaçtım, herifide kapadım mutfağaaklinialirimsmile adam eli mahkum öldürmüş, kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni Ayy yıldız ne güldüm sana sen tut adamı mutfağa fareyle kilitle ben fareyi görsem direkt evden kaçar terkederdim heralde bendede aşırı bi korku var fareye eyvahedigeldismile bizim evdede şu sıralar bu hamam böcekleri çıkıyor mafoldumben eşim ilaçlıyacak evi bir iki gün evi terketmemiz gerekiyor bakalım ilacı bulabilirsek hafta sonu ilaçlıyacaz görümcemin ilk oturduğu evdede çıkyormuş oda aynı ilaçlamış bi kaç sene bida böcek görmedim ilk ilaçlamadan bi kaç hafta sonra çıksaalar bile hep ölüsü çıkıyordu derdi birde biz deniyecez
alsanaalsanasmile inşallh kurtuluz şunlardan:oklava:

Öldürdü de ne oldu, cesedi ortadan kaldırma işi bana kaldıakannehir
Adamın intikamı çok pis oldu yaniakannehir

Öldürdü de ne oldu, cesedi ortadan kaldırma işi bana kaldıakannehir
Adamın intikamı çok pis oldu yaniakannehir
[/QUOTE]

OFF gerçekten çok kötü ya ben hayatta kaldıramazdım heraldeakannehir bide oturur ağlardım orada duruyor diye eşimde ne yapsın kaldırmak zorunda kalırdı hoş zaten demem bile gerek yok o hemen ben görmeden atardı opuyorumnanaktan :lepi:ama ağlamak çok işe yarıyor bazen sempatiksalakcinni

Bizim de apartman boşluğuna yapışkanlı karton koydu şimdi kapıcı. Umarım işe yarar, en son 5-6 tane görüldüler çünkü:S

aman korkmayın bu kadar ya :)eyvahedigeldismile
senden kat kat küçük bişi:1:
yapışkanlı ilaçlar var onlardan alın onla hemen yakalarsınız...kafamçokkarıştı

Canım bizimde basımıza boyle birşey geldı 3. katta oturuyoruz .Birgun sabah namazı ıcın kalktık annemle namaz kılıyoruz .Anam bıde ne göreyim yanımdan yavas yavas gectı sok oldum .Bizim eve gırmesı ımkansız neredeyse Çatıda varmış sanırım oradan asmadan gelıyormuş Şu sıcaklarda evde kapı kapalı oturduk babam yapışkan koydu yapışmış sonra asmayı kestıler bi daha gelmedıler sükür

ufff ya uffff kızlar eve biraz önce geldim şok şok şok bizim cin fare ne yapmış?Sen tut bulaşık makinesinin kablosunu kemir ve hala geberme ay valla delirecem heryerde dolanıyor ama bu kartonlara yapışmıyor evrimmi geçirdi bunlar ya mafoldumben bu kadar akıllılarmıydıki bunlar offf ne koyacam ben bunlara şaşırdım haaa ne koyduysak yemedi tadımın fındığı,pınarın kaşarı ve sucuğu,tereyağlıekmek yani ne önerdiyseniz koydurdum kocişe ama nafile küçücük fare bizden akıllı çıktı vallaakannehir birde eşim demezmi ne güzel işte evimizde hayvan besliyoruz,hayvanları sevmiyen insanları sevmez diye aklı sıra benle dalga geçiyor allam yaaaakannehir

canım bende yeni evlendiğimde çok uğraştım onlarla hemde tam 9 fare ile ... Birini yakalıyoduk tam bitti derken yeniden başlıyodu ... Kabus gibi ... Herşeyi denedik ... Kartona yapışkan sürdük , zehirli yem koyduk yok yakalayamadık ... En son detan mıydı neydi tam hatırlamıyorum fare yapışkanı aldık .. Asla güvenmemiştik çünkü incecikti 1 tüp yapışkana yakalanmayan fare ona mı yapışacaktı ... Ama inanılmaz kuvetliymiş hemen yakalandı aptal fare :) bizimki mutfağa saklanmıştı bizde tam eşiğe uygun olarak koyduk gece ama hiç boşluk olmayacak .. Sabaha karşı yakalandı ... Onu dene mutlaka detandı galiba eczanelere yada marketlere bak fare yapışkanı ama tüplü değil ince kağıt şeklinde...

düşünmüyo değilim nereye gitsem acabaCADIARZU

hahahah aklıma şey geldi abiye kuzu komşusu sevale gittiydi ya evde fare varken :)) bende hergün sırayla komşularımı gezsem acaba gece gezmeleri(çoğunuda tanımıyorum ama neyse tanışmaya geldim derim yatılısempatiksalakcinni)

ahhh ahhh tam benim konum gereksiz misafirlereyvahedigeldismile geçen kış arkadaşlarla evimde oturuyorum ne güzel çay kahve muhabbet herşey harika gece bitti arkadaşım giderken evinde misafirin var kocamla kocan görmüş korkuyorsun diye söylemiyorlar benden duyduğunuda söyleme dedi resmen şok oldum sonra kocama dedim git kapan al ne yaparsan yap yakala dedim tam 1hafta uğraştık kapanla yalkalıcaz diye ama ben korkudan hergün dışardayım akşam eşimin gelmesine yakın eve girebiliyordumeyvahedigeldismile
eşime bi daha bahçeli evde oturmicam apartman dairesine gelemezler diyordum ama 9.kata çıktıklarına göre peşimden heryere gelirller ev onların olur ne güzel çünkü fare görünce korkumdan tüm gün evde olamıyorumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
düşünmüyo değilim nereye gitsem acabaCADIARZU

hahahah aklıma şey geldi abiye kuzu komşusu sevale gittiydi ya evde fare varken :)) bende hergün sırayla komşularımı gezsem acaba gece gezmeleri(çoğunuda tanımıyorum ama neyse tanışmaya geldim derim yatılısempatiksalakcinni)

alkisalkisalkis fikir bence harika:roflol::roflol:

Back
X