ayy korkunçç ama çok tatlı bir üslupla azmışsın canım
senin tatlılığına gelmiştir o kanımca :)
bilmiyorumkismileteşekkür ederim bitanem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy korkunçç ama çok tatlı bir üslupla azmışsın canım
senin tatlılığına gelmiştir o kanımca :)
ya kızlar yardım edin bi çare bulun bana dün gece karşılaştım kendileriyle mutfak tezgahının üstünde bana bir el sallayıp geçti gitti gözlerimin önünden :sinifsinif: ne mi? komacan bir fareee eyvahedigeldismile ayy zehir felan koydu eşim ama gece yarısı açık eczane bulup aldı adamcağız kapanda koydu ama sen fare akıllı çıktı peyniri kenardan yedi gitti yaa sinir oldum şimdi akşam işten eve gitmeye korkuyorum gecede uyuyamadım off ya nerden çıktı bu anlamadım üstelik evim 9.kat.Üşenmemiş nasıl çıkmış oraya yaaaamafoldumben
yaa ne iğrenc bi durum bu yaa... off baslıga bakınca aklıma ilk o antenli yartıklar geldi. allahtan diilmiş. fare ile basa cıktın diyelim ee sonra baskalarıda girerse ne olcak akannehir allam yaa umarım asırı fobin yoktur. benim o antenli iğrencler aklıma geldikce kasınıyorum kucukken eski evmizde cıkmıstı asırı bi fobi olustu doktora gidiyodum bıraktım. hala kriz geciriyorum gorunce sesim kısılıyo. cok fazla tiksinmeden korkmadan icabına bakın. sonra bi huy kaparsan ne yemek yiyebilirsin o evde nede uyuyabilirsin. (gerci herkes benim kadar uçmuş olamaz ama olsun.) havalandırma bosluklarına tel gerdir mutfakta orda burda boru kenarlarında bosluklar varsa kapattır oraları. off cok igrenc bi dertmiş hakkaten yaaaa benneyaptımki
ayyy camlarım açıktı hemen kapattım.havalar da çok sıcak naparım bilmem. sanki bize degelecekmiş gibi hissettim.
geçen sene annemlerin evindeyken kocaman aama baya büyük kedi gibi bir fareyle mutfakta karşılaştım.2.kat bu arada. ben çığlık çığlığa bağırdım. hemen babam geldi. ama o kaşla göz arasında kayboldu. babam yanlış görmüşsündür saçmalama dedi.o kadar büyük fare nasıl hemen saklansın küçücük yere dedi.bakındı hiç bri yerde .sonra pisliğini gördü de inandı. babam dolaba vuruyor,içnde fink atıyor. en sonunda gece yarısı arkadaşını çağırdı.kocaman hortumlarla rahatsız ettiler. ama kaşla göz arasında nasıl kaçıyor.en sonunda köşeye sıkıştıdı ama hayvan nasıl sıçrıyor.sonunda öldürmüştü de rahatça uyumuştuk.
eşim diyor ben ellemem, tamam dedim beraber giricez, kaptım bi sopa girdik mutfağa, fare çıkınca ben fırt dışarı kaçtım, herifide kapadım mutfağaaklinialirimsmile adam eli mahkum öldürmüş, kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni Ayy yıldız ne güldüm sana sen tut adamı mutfağa fareyle kilitle ben fareyi görsem direkt evden kaçar terkederdim heralde bendede aşırı bi korku var fareye eyvahedigeldismile bizim evdede şu sıralar bu hamam böcekleri çıkıyor mafoldumben eşim ilaçlıyacak evi bir iki gün evi terketmemiz gerekiyor bakalım ilacı bulabilirsek hafta sonu ilaçlıyacaz görümcemin ilk oturduğu evdede çıkyormuş oda aynı ilaçlamış bi kaç sene bida böcek görmedim ilk ilaçlamadan bi kaç hafta sonra çıksaalar bile hep ölüsü çıkıyordu derdi birde biz deniyecez
alsanaalsanasmile inşallh kurtuluz şunlardanklava:
eşim diyor ben ellemem, tamam dedim beraber giricez, kaptım bi sopa girdik mutfağa, fare çıkınca ben fırt dışarı kaçtım, herifide kapadım mutfağaaklinialirimsmile adam eli mahkum öldürmüş, kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni Ayy yıldız ne güldüm sana sen tut adamı mutfağa fareyle kilitle ben fareyi görsem direkt evden kaçar terkederdim heralde bendede aşırı bi korku var fareye eyvahedigeldismile bizim evdede şu sıralar bu hamam böcekleri çıkıyor mafoldumben eşim ilaçlıyacak evi bir iki gün evi terketmemiz gerekiyor bakalım ilacı bulabilirsek hafta sonu ilaçlıyacaz görümcemin ilk oturduğu evdede çıkyormuş oda aynı ilaçlamış bi kaç sene bida böcek görmedim ilk ilaçlamadan bi kaç hafta sonra çıksaalar bile hep ölüsü çıkıyordu derdi birde biz deniyecez
alsanaalsanasmile inşallh kurtuluz şunlardanklava:
Öldürdü de ne oldu, cesedi ortadan kaldırma işi bana kaldıakannehir
Adamın intikamı çok pis oldu yaniakannehir
düşünmüyo değilim nereye gitsem acabaCADIARZU
hahahah aklıma şey geldi abiye kuzu komşusu sevale gittiydi ya evde fare varken :)) bende hergün sırayla komşularımı gezsem acaba gece gezmeleri(çoğunuda tanımıyorum ama neyse tanışmaya geldim derim yatılısempatiksalakcinni)