ayy nolur bakin catlicam meraktan

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
Kızlar bugün doktora gittim kadin doguma genel jinekolojik muayene icin...doktor alttan muayene etti..ve hicbirseyin yok sağ yumurtalgn bu sol yumurtaligin bu saglamlar dedi kadin anlata anlata...yalniz ben korkudan ve heyecandan ( ilk kez jinekologa gittiğim icin ) adetlerimin düzensiz oldgnu söylemeyi unuttum.sapasaglamsin birkac aya hamile görürüz senide dedi . Eve geldiğimde Dank etti..polikistik over olsaydim bu belli olurdu degilmi ? Bide bebek istediğimi söyledim 35 günde oluyorum adet dedim doktora Gec yumurtluyosun falan dedi..ayy pkolu olsam belli olurdu degilmi muayenede nedense kuşku düştü ya ...tesekkur ederim hepinize şimdiden..

Belli olurdu..sorun yokmuş.ne güzel.bende pko yum .ilk bakışta şıp diye söylemişti dr.

bakar bakmaz cikiyor zaten benimde oldugu gibi :KK43: merak etmeyin

Kızlar bugün doktora gittim kadin doguma genel jinekolojik muayene icin...doktor alttan muayene etti..ve hicbirseyin yok sağ yumurtalgn bu sol yumurtaligin bu saglamlar dedi kadin anlata anlata...yalniz ben korkudan ve heyecandan ( ilk kez jinekologa gittiğim icin ) adetlerimin düzensiz oldgnu söylemeyi unuttum.sapasaglamsin birkac aya hamile görürüz senide dedi . Eve geldiğimde Dank etti..polikistik over olsaydim bu belli olurdu degilmi ? Bide bebek istediğimi söyledim 35 günde oluyorum adet dedim doktora Gec yumurtluyosun falan dedi..ayy pkolu olsam belli olurdu degilmi muayenede nedense kuşku düştü ya ...tesekkur ederim hepinize şimdiden..
olurdu olurdu merak etme ama içini rahatlatmak istiyosan doktora gidip bunları söylemeyi unutmuşum deyip yinede bilgi al

Sagolun6, post: 40813130, member: 63998"]Belli olurdu..sorun yokmuş.ne güzel.bende pko yum .ilk bakışta şıp diye söylemişti dr.[/QUOTE]
Sagolun ya icim rahatladi ..

Tabiki belli olurdu.hatta seni tedavi için bilgilendirirdi.sapa sağlam demiş olması,pko yok anlamına da geliyor zaten.ayrıca mens dögüsü +/- 7 gün olabilir,yani 35-21 olabilir.her kadın illa 28 olacak diye birşey yok ve 35 demek pko demek değil.için rahat olsun

bellı olurdu cnm korkma sen bıle anlarsın pkoyu ekrana bakınca

X