ayy yardim lutfen :( keske olmasaydim

psikolojikdanisman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
59
13
1
Kızlar illallah geldi Kendimden de burun mevzusundan da ne kadar skldim anlatamam. Takmayayim diyorum. Bir kaç gün iyi oluyorum. Sonra eski burnumda düzgünolan kkısımların yerle bir olduğunu görünce alt üst oluyorum. Tüm yazım burun da burun diye geçti. En kötüsü de insanın kendi kararlarının pişmanlığını yaşaması. Tamamenppişman olmasam da bazen neden diyorum.

Ehh şimdi meseleye geleyim. İki ayı geçti ameliyat olalı. Baştan beri bir problem var çok net ortada. Sağ kemerini elliyorum burun boyunca bir kemik var. Ancak solu bir elliyorum aman Allahım yok orda kemik yokkkk :O EE şişlikler indikçe ordan kemik yükselmesi de mümkün değil. Hatta daha beter olacak zamanla. Bu yüzden sol tarafim aşağıda duruyor.yamuk duruyo burun. Sağ taraftaki kemikte hiç sis gibi ddeğil ki. Zamanla inecegini sanmıyorum. Zaten sağ taraftaki kemik öyle bir çıkıntı falan değil bildiğimiz burun boyunca uzanan kemer kemiği. Lütfen yardımcı olun bana :(

Yok arkadaşlar bariz var fotoğrafta çökük kısım zaten belki oluyor . o kısımda burun boyunca hiç kemik elime gelmiyor elimle dokunduğunda tamamıyla çukur ve yamuk burnum :KK43:

Eklentiler

• IMG_20150828_231028.webp
    IMG_20150828_231028.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 436
  • IMG_20150828_230958.webp
    IMG_20150828_230958.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 444
  • IMG_20150828_230920.webp
    IMG_20150828_230920.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 428
Son düzenleme:
Doktor kim acaba ozelden de olsa yazar misiniz? Ben de yarin ultrasonik burun estetigi yapan bir doktordan randevu aldim ama tabii bir suru doktor arastirdim daha da arastiracagim, neticesinde bir kere ameliyat oluyorum sorun yasamak istemiyorum.

Tavsiyeniz icin teşekkürler ancak aanladığım kadarıyla estetik kavramını çok farklı yorumluyorsunuz. Bunun kendini kabulle ta da onaylamakla alakası yok. Sizin estetiğe yüklediğiniz anlam bu olabilir ancak herkesin estetik kaygısı ya da yüklediği anlam farklıdır diye düşünüyorum. Şunu da belirtelim şahsım adına kendimle barışık ve kendine güvenenbir insanım.
Dr un kim.. Tabii elleyince ayrıdır belki aama görünüşte kötü bir durum yok bence.. Hem daha çok erken belliki hala çok şiş burnun.. İlk 6 ay inan bir bakıyordun sağa yamuk bir bakıyorsun sola yamuk birde bakmışsın delikler eşit değil.. Daha çok erken biraz sabır.. Konuştunmu dr unla endişelerini

Dr un kim.. Tabii elleyince ayrıdır belki aama görünüşte kötü bir durum yok bence.. Hem daha çok erken belliki hala çok şiş burnun.. İlk 6 ay inan bir bakıyordun sağa yamuk bir bakıyorsun sola yamuk birde bakmışsın delikler eşit değil.. Daha çok erken biraz sabır.. Konuştunmu dr unla endişelerini

Tesekkur ederim. Evet gittim. Sağ kısmı daha az kirmis olabilirim ama oturacak dedi. Duruma göre ocakta on dakikalık bir islem yapabilirmis. Doktoruma güveniyorum ama endiselerim yok değil. Yamuklugun kalıcı olduğunu çoğu kişi söyleyince artık bu yamuklugu kabullensem mi diyorum :/

Back
X