Ayyy hala ne istiyor??

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;
Bu gece eşimin ısrarı üzerine küçük ve hamile olan küçük görümceme gittik.Tabii büyük görümcemide yanımıza alarak...

Gittik küçük görümcem hazırlık yapmış,eşi,eşinin abisi,benim eşim felan ordaydı.Büyük görümcemi eşi yoktu orda çünkü iki bacanağı birbirine düşürmeyi başarmıştı evliliğin ilk haftalarında...(kardeşinin eşine hırsız diyebilecek kadar adi,sonrasında hiçbişey olmamış gibi davranacak kadar arsız.)

Neyse ben ikisinlede geçmiş konularımdan bilenler mesafeliyim,ama eşimin hatrına konuşuyorum,gülüyorum,ortama girince haaahahaa:) bitince hiçç işim olmaz.!!!
Küçük görümcem ve ben hamileyiz,bana işte sorular sormaya başladı,öyle böyle,bilindik muhabbetler,diğer görümcem tam ben bişey sorucam yada cevabını vericem pat lafa giriyor,yok kardeşine çok değişik muhabbetler konuşuyor,yada lafı değiştiriyor,bunu bayağı yaptı...
Yetmedi hatta bir sıra kardeşine benimle yatak odasına gelsene,özel bişey sölücem,beni tek başıma bıraktılar mutfakta...sonra bende eşimn yanına gittim,ayrı oturuyoduk,orda muhabbete başladım,birde altıma sandalye verdiler,kendileri mutfakta oturuyolar...Yeğenine bişeyler almış,benim evladıma yok:(( Ben konuşabildiğim kadar ne sölediysem tersini söledi...Hee birde evine kadar bıraktık onu,eşime cd vericekti,arabadan inerken ne bi hoşçakalın,yada iyi geceler hiçbişey yok !!! Kapı çat diye suratımıza kapandı.
Küçük görümcemlerin kapısında da giderken ağır bişey almıştık,eşim arabayı kitliyordu,bende kendisini bekledim,kavunu almayınca yine kızdı kapıyı yüzüme kapattı,eşimin orda olduğunu anlayınca ayy kendi kendine kapanmış dedi...!!! Doğumdan laf açıldı benim boyum 160.işte kısa bacaklılar normal doğum yapamıyomuş felan filan,bütün gece laf çarpıtmalar anlıycağınız.Siz sosyetesiniz uzcuz beşikçi var,beğenmezsiniz...

Hala büyük görümcem benden ne istiyor,ben anlamadım...İnanın anlamadımm!!!
Anlayan varsa msj yazsın....

canım aranızda daha önce bir problem yaşandımı
ondan yapıyor olabilirmi acaba..
eğer geçmediyse senle derdi ne olabilirki...
fesat,kıskanç biridir belki...seni çekemiyordur.
ondandır bu tavırları...
yaptıkları ne kadar ayıp..seni bırakıp diğer odaya geçiyorlar..
ne bilim canım böyle insanlardan uzak dur.
kendine zarar verirsin...

Problemlemlerin alası yaşadı hemde Canım.
Ben ve Benim tüm sülaleme o.....,neler neler edilmedik hakaret kalmadı !!!!!
Abisinin paralarını yediğime kafayı taktılar:)
Temizliğime,giyimime,kuşamıma,oturmama,kalkmama,çocuğumun olmayışını benden bildiler,kısır damgasını vurdular.(Bunları yapan görümcemler)

Bir sıra duruldu dendik,ama Yine azıttı...

Herkesin bir derdi var yani,çek çek suratlarını,triplerini yetti banada artık...
Ben zaten bu sıralar stresliyim,eşimle onlar yüzünden problemlerimiz vardı...
Sinir felan kalmadı yani,yardım edecek insanım yok,el ayak olacak,herşeyin stresi üzerimde.
Bu gece terslesem benden kötüsü Olmazdı !!!!

evet o akşam eşinin yanında cevap verseydin senden kötüsü olmazdı , eşinle aran açılırdı bir de..
nasıl olsa tenhada bi yerde başbaşa kalırsınız , en aşşağılayıcı bakışlarınla ez geç , bişey mi oldu derse yoooo der geçersin..
kendini senin yanında ezilmiş hissediyo belli ki.

evet o akşam eşinin yanında cevap verseydin senden kötüsü olmazdı , eşinle aran açılırdı bir de..
nasıl olsa tenhada bi yerde başbaşa kalırsınız , en aşşağılayıcı bakışlarınla ez geç , bişey mi oldu derse yoooo der geçersin..
kendini senin yanında ezilmiş hissediyo belli ki.

Benim Ondan çektiğimi Ayyy hiç kimse çekmemiştir.!!!
İşin en çarpıcı boyutu bunu insan içinde yapmıyo,tenhalarda,gizli gizli,sinsice...
Milletin yanında aaaaaaa Ben sana demedim mi beni doğum temizliğine muhakkak çağır,bak niye çeğırmdın canım....

niyemi?En son çeyiz günü elinde bir koca susamlı çubuk krakerle gelip katur kutur onları yiyip,elini hiçbir işe sürmeyip,benim ablama ve yengeme direktif yağdırıp,azarladığın için.
Beni yerin dibine soktuğun için!!!

Ama ben bunları söyleyemiyorum,olay büyücek,eşimle ben sarsılcaz yine:((

aynı taktiği uygula , eşine yansıtma canım. neler yapmış ki hamile halinle bu kadar sinirlendirmiş seni. her ailede var böyle numune bikaç tane işte :delphin:

valla hic sasirmadim canim
gorumceler genelde kiskanc oluyor nedense...
salla gitsin...
takmaya hic gerek yok...
ben de eskiden takardim ama artik hic umursamiyorum...
dengesiz, fesat insan de gec
kendini uzme canim

belliki dengesiz biri
olabildiğince görüşme canım
bir yere gidilcekse ve işin içinde o varsa hamileliğini bahane et rahatsızım de gitme
sinirlerini bozup gebeliğini etkileyeceğine pembe yalanlar söyle
çünkü lafla sözle anlayacak biri değil

sorunlu kıskanç bir tip görümcen
uzak dur az görüş fazla da takılma söylediklerine boşver canım

Deli mi ne ya rahatsız kadın..

Valla canımmm hiiç takma onun oldugu ortamda sanki o yokmuş gibi o tarafa bakma konusma etme.

Küçük görümceyle arayı iyi tut ikinizde hamişsiniz konusun sık sık :3:

allah yardımcın olsun........iyi katlanıyosun eşinin hatrına olsada..
mesafeyi koru canm....
bence sende taktğe geç ama yalnızken...
korkma yalnız değilsin arkanda koskoca KK VAR ahh o görümce bende olacaktıkiii yerin dibine geçirecektim onualsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

benim bir kayınvaldem var,aynı senin görümcen gibi,tenhada lafları sokar,cevap bile dinlemez,sadece laf söyler,
ama ben boş dururmuyum,bende aynı onun taktiğiyle beklemediği an yapıştırırım lafı,ama moralimi bozmam,eşimede yansıtmam aradakileri,
ama o benim moralimi nasıl bozuyorsa bende onunkini bozarım,az görüşmemize rağmen her seferinde yapar bunu
engellemek mümkün değil böylelerini
az görüş ,,hele hamilesin,,,dahada az görüş ve az muhatap ol görüşüncede,,aynı ortamdaysanız muhatap olma,,laf arasında laf sokarsa sende aynısını yapki korksun biraz
ne bu üstüne çok gelmiş

Back
X