kızlar yardımınıza ihtiyacım var sankişu 3 kilo yapıştı gitmiyor hangi diyeti uygulacığımı bilmiyorun benim gibi az bi fazlalığı olanlar ne yaptılar acaba az kiloyu vermek çok zor cevaplarınızı bekliyorum mercimek yiyiyodum ama fazla çıkmaya başladım yarından itibaren şöyle bir program yaptım sizce bu şekilde verirmiyim sabahleyin = bimin kepekli ekmeklerinden 1 dilim lor domates salatalık biber havuç ve 1 tane elma yiyiyorum öğlenleride patates haşlayıp yesem (kaç tane yiyeyim) akşamde yine 1 dilim ekmekle ne varsa o yemekten yiyiyorum yemekleri nerdeyse yağsız yapıyorum aralarda da meyveyle desteklesem verebilirmiyim o 3 kiloyu yoksa çok mu oldu bu liste herkesten yorumları bekliyorum benden çok tecrübeli arkadaşlar var be şekilde verebilir miyim (aslında patates diyeti dikkatimi çekti ancak sırf patates yemk sağlıksız geldi ben sadece öğlen yicem birde adet dönemindeyim canım çok tatlı istiyor bitterlerden yiyiyorum bişey olmaz dimi)herkeze şimdiden çokkkk teşekkür edrim cevaplarını bekliyorum