• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

az bi fazlalığı olanlar nasıl kilo vermeli

22merve22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
936
1
66
Balıkesir
kızlar yardımınıza ihtiyacım var sankişu 3 kilo yapıştı gitmiyor hangi diyeti uygulacığımı bilmiyorun benim gibi az bi fazlalığı olanlar ne yaptılar acaba az kiloyu vermek çok zor cevaplarınızı bekliyorum mercimek yiyiyodum ama fazla çıkmaya başladım yarından itibaren şöyle bir program yaptım sizce bu şekilde verirmiyim sabahleyin = bimin kepekli ekmeklerinden 1 dilim lor domates salatalık biber havuç ve 1 tane elma yiyiyorum öğlenleride patates haşlayıp yesem (kaç tane yiyeyim) akşamde yine 1 dilim ekmekle ne varsa o yemekten yiyiyorum yemekleri nerdeyse yağsız yapıyorum aralarda da meyveyle desteklesem verebilirmiyim o 3 kiloyu yoksa çok mu oldu bu liste herkesten yorumları bekliyorum benden çok tecrübeli arkadaşlar var be şekilde verebilir miyim (aslında patates diyeti dikkatimi çekti ancak sırf patates yemk sağlıksız geldi ben sadece öğlen yicem birde adet dönemindeyim canım çok tatlı istiyor bitterlerden yiyiyorum bişey olmaz dimi)herkeze şimdiden çokkkk teşekkür edrim cevaplarını bekliyorum

bende de aynı sorun var dört kilo vermem lazımmış diyetisyene gittim öyle dedi ama ayda iki kilo verebilecekmişim yani iki ay diyet yapmam lazım ama o kadar sabırlı değilim ben de hiç değilse bir-bir buçuk kilo vermek istiyorum verebilirsem iki kilo en azından geçen yazki kiloma dönmek istiyorum yazlıklarımı giydim bugün heryerim çıktı ben geçen yaz kiloluyum diyordum bu sene daha beter olmuşum inşallah verebiliriz kiloları ben diyorum ki sen de diyetisyene gitsen daha doğru olur aç kalmadan verebilirsin:13:

bende de aynı sorun var dört kilo vermem lazımmış diyetisyene gittim öyle dedi ama ayda iki kilo verebilecekmişim yani iki ay diyet yapmam lazım ama o kadar sabırlı değilim ben de hiç değilse bir-bir buçuk kilo vermek istiyorum verebilirsem iki kilo en azından geçen yazki kiloma dönmek istiyorum yazlıklarımı giydim bugün heryerim çıktı ben geçen yaz kiloluyum diyordum bu sene daha beter olmuşum inşallah verebiliriz kiloları ben diyorum ki sen de diyetisyene gitsen daha doğru olur aç kalmadan verebilirsin:13:

benimde 3 kilo ama çok zor gibi canım sen listeni yazsana yada bizimgi gibi olupta kilo veren varsa yazabilir mi

geçen ay bende bir tartıldım ki 57 kilo olmuşum aman allahım dedim bu neeeeee hemde 1,56 boyla 57 kilo benim için çok fazla biraz daha yemeye devam etsem doğumdaki kiloma çıkıcam nerdeyse ...neyse hemen ertesi günü diyete başladım tabiki o gün pazartesiydi :)) sabah ince bir dilim ekmek üzerine bal sürüp yedim birazcık peynir yarım kibrit kutusu anca..1-2 zeytin sınırsız çay tabiki şekersiz...öğlen bir kase müsli akşam bir kase müsli bol bol bol bol bol bol su ve ek olarak ta sabahları aç karnına doğadan formun kayısılı çayılı içtim metabolizmayı çalıştırması için benim çok işime yaradı 3 hafta başka hiçbirşey yemedim ama hiçbirşey kesinlikle bozmadım diyetimi ve şu anda 52 kiloyum.. az kilosu olanlar ve açlığa dayanırım çok iradeliyim altın gününe giderim orda bile bozmam diyetimi diyorsanız ki ben öyle yaptım.. benim olayım budur kızlar...

benim listem bu

kahvaltı:şekersiz çay
domates salatalık
5 zeytin
iki dilim ekmek
bir kibrit kutusu peynir

öğle:6 yemek kaşığı sebze
üç köfte kadar et
yağsız salata
bir su bardağı yoğurt
bir dilim ekmek

ara:iki dilim ekmek
kibrit kutusu peynir

akşam:4 yemek kaşığı sebze
2 köfte kadar et
bir dilim ekmek
bir kase çorba
yoğurt salata

ara:2 porsiyon meyve
bir bardak süt

benim listem bu

kahvaltı:şekersiz çay
domates salatalık
5 zeytin
iki dilim ekmek
bir kibrit kutusu peynir

öğle:6 yemek kaşığı sebze
üç köfte kadar et
yağsız salata
bir su bardağı yoğurt
bir dilim ekmek

ara:iki dilim ekmek
kibrit kutusu peynir

akşam:4 yemek kaşığı sebze
2 köfte kadar et
bir dilim ekmek
bir kase çorba
yoğurt salata

ara:2 porsiyon meyve
bir bardak süt

tamam canım sağol

geçen ay bende bir tartıldım ki 57 kilo olmuşum aman allahım dedim bu neeeeee hemde 1,56 boyla 57 kilo benim için çok fazla biraz daha yemeye devam etsem doğumdaki kiloma çıkıcam nerdeyse ...neyse hemen ertesi günü diyete başladım tabiki o gün pazartesiydi :)) sabah ince bir dilim ekmek üzerine bal sürüp yedim birazcık peynir yarım kibrit kutusu anca..1-2 zeytin sınırsız çay tabiki şekersiz...öğlen bir kase müsli akşam bir kase müsli bol bol bol bol bol bol su ve ek olarak ta sabahları aç karnına doğadan formun kayısılı çayılı içtim metabolizmayı çalıştırması için benim çok işime yaradı 3 hafta başka hiçbirşey yemedim ama hiçbirşey kesinlikle bozmadım diyetimi ve şu anda 52 kiloyum.. az kilosu olanlar ve açlığa dayanırım çok iradeliyim altın gününe giderim orda bile bozmam diyetimi diyorsanız ki ben öyle yaptım.. benim olayım budur kızlar...

canım tebrik ederimn seni aralarda meyve falan yemedin heralde ben müsli işini yapamam heralde akşam yemeğinde eşimle oluyoruz oda biraz kızıyor ondan ama akşam yemeğini çok yemiyorum 1 dilim kepekli ekmekle normal ölçülerde yaptığım yemekten yiyiyorum sabaleyinde yine 1 dilim ekmekle az biraz lor domates saltalık öğlen yemeği yemiyorum ama onun yerine patates haşlıcam sence çokmu yemiş oluyorum bu müsli sade mi sağol birde tatlı krizlerinde ne yiyiyorsun

Son düzenleme:
canım tebrik ederimn seni aralarda meyve falan yemedin heralde ben müsli işini yapamam heralde akşam yemeğinde eşimle oluyoruz oda biraz kızıyor ondan ama akşam yemeğini çok yemiyorum 1 dilim kepekli ekmekle normal ölçülerde yaptığım yemekten yiyiyorum sabaleyinde yine 1 dilim ekmekle az biraz lor domates saltalık öğlen yemeği yemiyorum ama onun yerine patates haşlıcam sence çokmu yemiş oluyorum bu müsli sade mi sağol birde tatlı krizlerinde ne yiyiyorsun

evet meyve yemiyordum tatlı ihtiyacımıda müsliden karşılıyordum tropikal meyveli olandan yiyordum içinde üzüm de var ayrıca biraz fındık ve ceviz atıyordum paketin içine...evet akşam yemeklerinde bizdede biraz bıdıbıdı oluyordu ama duymamazlıktan geldim 2-3 hafta yapıcak bişiy yok....inşallah sende verirsin biran önce fazla kilolarını azıcık kilo verirsin hemencik...

Kızlar ben de geçen şubattan bu yana 10 kilo verdim.Ama o kiloları hiç spor yapmadan kafama göre düzensiz bir şekilde vermiştim. 42bedenden 38 e düştüm.Kaldı 4 kilo ama en zoru bu son kilolarmış.Siteden bir çok şey öğrendim ve kendim bir harmanlama yaptım.Şöyleki:
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği ve onunla yenecek kadar beyaz peynir ve yeşil çay
Ara: 1 elma veya 2 si birarada nescafe
Öğlen: 1 çorba kasesinde gevrek (meyveli olandan)
Ara: Her gün aynı saatte 1 kase sarımsaklı yoğurt(Aynı saatte yenmesini canan karataydan öğrendim.Sarısaklı yeme sebebim hem sarımsağı çok sevmem hem de sarımsağın sürekli susatması.)
Akşam: 5 kaşık ana yemek , 1 dilim çavdar ekmeği , salata.
Notlar:
Günde 2 dilim ekmekten fazla yenmeyecek.(Akşam 1 dilim ekmek yerine 1 buçuk kaşık pilav da yenebilir.)
Aralarda bol su içilecek.
Akşam 6 dan sonra 1 kupa bitki çayından başka biey yok.
Gün içinde ya yarım saat hızlı tempo spor ya da 1 saat Lesli 5 mil yapılacak.
İşte böyle geçen hafta 54.8 iken 54 e düştüm.Kaldı 4 kilom.Benim yolum da bu:)
Herkese başarılar...

Back
X