Az içimi dökesim var bu gece.. 'Sözlümün tavırları'

nişanlım yurtdışında eskiden işten gelmesini beklerdim. bizim saatimizle 1 de gelirdi. internette konuşurduk ya da telde. ama şu anda çalışıyorum. (gerçi önceden işten gelince uyuyup onun için uyanıyordum) o yüzden bekleyemiyorum akşamları konuşamıyoruz. Çünkü gerçekten çok yorgunum. O da anlayışla karşılar zaten. Sen de öyle yap yakında zaten evleniceksiniz gece gündüz konuşursunuz aklinialirimsmile

Sabah erkenden işe giden ve tam gün çalışan biri için sabaha kadar konuşmak epey yorucu olsa gerek
Hem adam daha napsın ne alakası var senle konuşmak istememesinin.
Konuşmak istemese gündüzleri de arayıp mesaj atmazdı.
Herşeyin altında bir neden arama,çocuğu da boş yere huzursuz etme.
Bu tür davranışlarla onu kendinden soğutursun baskı yapma.
Bu kadar ağlamana neden olacak şeyler değil bunlar

Yok arkadaslar ertesi gun calismicak yanlis anlattim galiba, mesela bu gece erken yatti, butun haftanin yorgunlugu uzerinde oldugu icin fazla ayakta kalamadigini soyledi, Halbuki bugun tatil, tamam hak veriyorum, Ama yinede uzuluyorum bazi zamanlar...

Cok pirpirikli oldum galiba dediginiz gibi kizlar, yoksa normal calistiginda yatmadan once kesin 5 dk konusup kapatiriz, eger ertesi gun calisacaksa, ama tatil gunlerindede erken yatmayi tercih ediyor yorgun oldugu icin. :benneyaptimki:

Tatlim ya üzülme, bunlar bizede oldu, ve inan bence her ciftte olan seylerdir.
Bak biz ilk tanistigimizda aksam 9 dan sabah 4lere 5lere hatta 6lara kadar msnden muhabbet ederdik. Üstelik gün icinde birbirimizi aramamiza ragmen. Gözlerimizden uyku sözülür yinede konusacaz diye direnirdik. Ama sonra sonra buna bir dur demeliyiz diye düsündük, hatta nisanlim dedi cok gecikiyoruz yoruluyoruz dedi. Hakliydi, bizimki cilginlikti. Simdi en gec gece 2de cikiyoruz. Dün ise basladi, birgün evde birgün calisiyor, dün dedim eger yorgunsan cikalim diye, degilim ama ise erken gidecegim günler en gec 12de uyumam lazim, tatil günlerimde yine 2ye kadar konusuruz herzamanki gibi dedi. Hakli yani, napsin sabaha kadar benle muhabbet edemezki ertesi gün is varken. Önemli olan ne biliyormusun, ne kadar konusup konusmadiginiz degil, biz eskisine göre saat olarak daha az konusuyoruz, ama sevgimiz dahada cogaldi, birbirimize daha yakin oldugumuzu hissediyorum, önemli olanda bu. Sende is aramalarini hizlandir derim canim, en azindan ikinizde calisirsaniz birbirinize karsi daha anlayisli olursunuz.

canim söyle birsey var, hergün calisiyorsa erken yatip erken kalkmaya alistigi icin, tatil günüde olsa, cok gec saate kadar kalamiyor olabilir. Insanin vücudu neye alisiyorsa öyle gidiyor. Sizde daha erken konusup yatin. Eskiden gece 12de ariyorsa, simdi 9da 10da arasin konusun yatin. Herseyin bir cözümü vardir

Birde dedimya hani, nisanlim tatil günlerinde yine uzun uzun konusabiliriz dedi diye. Henüz yeni ise basladi daha.Belki oda erken yatip erken kalkmaya alisacak ve tatil günlerindede erken yatmak isteyecek. Insanlik hali tatlim takma bu kadar, takilacak bir durum yok zaten.

nişanlınız haklı gün içinde koşturmalar ben dahi eskiden başka bir işde çalışıyordum

ister inan ister inanma saat akşam 9 uykum geliyordu zar zor sofra hazırlıyordum eşimede ben yatıyorum diyordum tabi eşim yatmazdı nede olsa kendi patron olunca

bazende anlayış göstermeye biliyordu bunlar önemsiz şeyler dert etme

canım bence bunlara alış... sevgiliyken her saniye aranır görüşülür, sözlenince meseleler daha ciddiye biner görüşmeler biraz daha azalır, özellikle erkekte gelecek sorumluluk kaygıları biraz daha ağır basmaya başlamıştır. evlenince hele, o ilk günkü ilginin 3/1 ine razı gelmek zorunda kalırsın. artık sen onunsundur ve artık meselesi seni kazanmak değil hayat mücadelesidir, omuzlarındaki yük iyice artmıştır ve bu ona stress olarak yansıyıp size patlar, nerde yanlış yaptığınızı anlayamazsınız. biz sadece kendi psikolojimizle ve beklentilerimizle ilgileniyoruz, peki onların ki nolucak???

İlişkilerin olağan gidişatı:) ilk kez yaşıyorsan haliyle garipsemen ve üzülmen normal ama herkesin benzer süreçlerden geçtiğini anladığında belki daha farklı yaklaşır kendini de üzmeyi bırakırsın:)

İlişkinin ilk dönemlerinde daha yoğun yaşanır herşey, uykusuz kalınır, sabahlara kadar telefonlar, mesajlaşmalar ama ilişkiniz biraz ilerleyip sevginiz aranızdaki bağ da güçlenip belirli bir raya oturunca haliyle bu yoğunluğu zamana yayarsınız, bir gecede tüketmezsiniz de tüm konuşacaklarınızı nasılsa güvendiğiniz bir ilişkiniz olduğu için bir sonraki geceye aktarırsınız kimi paylaşımlarınızı da.

Ayrıca kişinin uyku düzeni de çok önemli. Haftanın 5 günü aynı saatte yatıp kalkmaya alıştı ise diğer günlerde de bu düzeni sürdürür. Ne sevgisinde ne de ilgisinde bir azalmadan kaynaklandığını sanmıyorum bu durumun kendinizi boş yere üzmeyin:)

Ah biz hatunlar bu konularda hgep benciliz bende öleyim ..
İlla herşey ilk günki gibi olsun bize hep vakit ayrısın yorgunluktan gebersede umrumuzda olmazyerimseniben

Bu adam ne zaman yatıp uyuyacak da dinlenecek acaba hiç düşündünüz mü?
Sizin hadi canım yat demeniz gereken yerde tam tersini yapmanız...

Ondan sonra da bu adamlar niye kaçıyor.... niye acaba....

Bunda naz kapris yapıcak bi durum yok...
Geç saate kadar çalışıp sonrada seninle sabahlara kadar konuşmak zorunda değil ki bu adam...
İnsan işte yoruluyor dinlenmek uyumak istiyor... Sürekli seninle irtibat halinde olamaz ki..

birisi bana dese uyuma telefonda konuşalım ; valla telefonu suratına kapar mışıl mışıl da uyurdum heralde... ben de katılıyorum cep telefonu ile konuşmanın sağlığa verdiği zararı belirten arkadaşlara...

ben anlıyorum konu sahibini. eğer sözlüsü eskiden de çalıştığı halde ona daha çok zaman ayırıyorsa, ama şimdi bu ilgilenme zamanında bir düşüş oldu diye üzülüyordur haliyle..
ben de üzülürdüm...

bak canım bizde sevgiliyken bölyledydik ilk zamanlar sabahlara kadar konusuyosun çünkü sevgiliyken birbirini tanımak için uğrasıyosun benim sözlüm aksam altı gece 3 arası çalısıyo çalısmadığım halde uykum gelir yatardım ama o gelince işten ara beni 6ya kadar konusurduk 3 den ama şimdi öle değil işyerindede telefon yasaklanmısdı günde ben 50 msj atarsam ancak 10 tanesine cvp verebilir ama ben yatıcam deyince sadece 2 dkda olsa arayıp sesimi duyar bilirki sesini duymadan uyuyamam ilk baslar aramaması banada garip gelmişdi ama şimdi alışdım iş bulup sende yorulduğun zaman anlayacksın sözlünü emin olabilirsin

bizde nişanlıyken sabaha kadar konuşurduk kapatmak istediğimde kızardı şimdi evlendik ben konuşmak istiyom o konuşmuyo televizyonun karşısında geçiyo akşamımız

canım bunun sebebi senin evde olman biraz fazla takmana sebep oluyor sende haklısın oda... sözlün ben nasılsa çalışıyorum diyor snein anlamnı bekliyor yoruluyorum birazda sen alttan al diye düşünüyordur... sende çalışmaya başlasan aynısını yapsan anında der ne oldu neden konuşmuyoruz... yaşadım biliyorum... çalışmıyordum zaman geçirmek istiyordum ''yoğunum'' derdi tamam derdim... şimdi o yazıyor yoğunum diyorum benim düşündüğümü düşünüyor:)... sen çalışmaya başlarsan düzelir canım merak etme.... takma bu arada:)

aynı durumdayız konu sahibesiiii :)) hiç dert etme kendine bunu..ağlama nöbetleri aşırı duygusalllık hepsi bende mevcut ... yahu film izleyemez oldum hemen musluklarım açılıyo ya ben böyle değildim ödüm patlıyo ay gene ağlayacağım diye valla... resmini göreyim sesini duyayım hemen gelsin yanımda olsun istiyorum.. sonra 5 dk geç cvp versin msjıma eğer önceden dememişise şurdayım burdayım diyeölüyorum meraktan bin türlü senaryo yazıyorum.. ama iki sene olacak öncesinde de 1 senelik dostluğumuz vardı 3 yıldır huyumu bilidiğinden sorun etmiyoruz ancak ters zamanlarımıza gelirse =) benimkide çalışıyo bazen mesaiye kalıyo 1 de geliyo ama yatmadan kesin kez sesimizi duyuyoruz öyle de bi takıntımız var.. gece yatarken ve sabah uyanınca önce biribirimizin sesini duyuyoruz.. uzakılktan kaynaklı tartışmaları ciddiye almamak lazım... bi arada sorun yoksa yoktur.. gerisi boş ben bu bilinci kendime kazandırmaya çalışıyorum tavsiye ederim tatlım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…