Az kaldı delireceğim.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Delireceğm az kaldı. Bir yanda beni seven bir erkek. her kızın isteyebileceği sevimlilikte ve üstelik amerikada doktorluk stajı yapan bir erkek diğer yanda benim sevdiğim adam. Birine deli gibi aşığım diğeri ise sadece arkadaşım. Ama sevdiğim adamdan beklediğim ilgi alakayı vermeye hazır bir doktor arkadaş.
Aklım karman çorman kızlar. bu arkadaşımı 2 seneye yakındır tanıyorum. çok sık tr ye gelip giden biri değil ama benden hoşlandığını söyledi. Üstelik bir ümit bekliyor. Her ne kadar ben kalbimde başkası var desem de.
Diğer yanda içimde bitirmeye çalıştığım ama halen beni kıskanan adam .

Tr ye sık gelmiyomuş..ikisinide arti ve eksileriyle bir kagida yaz hangisinin artisi fazlaysa onu sec derim..gerci bu durumda bir erkek olsa ayni anda iki kisiyi idare ederdi de biz bayanlar yapamayiz yahu..

valla kalbinizi dinleyin derim, size zarar vermeyecekse. yani şiddet olur küfür olur o halde bile kalbimi dinledim ona gittim demek de biraz saçma ama böyle bir durum yoksa aşkınızın peşinden gidin.

Tr ye sık gelmiyomuş..ikisinide arti ve eksileriyle bir kagida yaz hangisinin artisi fazlaysa onu sec derim..gerci bu durumda bir erkek olsa ayni anda iki kisiyi idare ederdi de biz bayanlar yapamayiz yahu..

ben yapamam işte direk dedim ona sana ümit vermek istemem sevdiğim biri var diye. oda ben bu şair ruhlu kadından hoşlandım çekindim sana söylemeye dedi.

valla kalbinizi dinleyin derim, size zarar vermeyecekse. yani şiddet olur küfür olur o halde bile kalbimi dinledim ona gittim demek de biraz saçma ama böyle bir durum yoksa aşkınızın peşinden gidin.

kalbimi dinlersem canım daha fazla acıyacak işte. sevdiğimden yana şiddet küfür vs yok ama verdiğim emeğin karşılığı yok. adı konulmayan bir şey vardı ortada.

Benim bildigim, birine aşıkken baska bir erkegin ilgisi kafa karisikligi yaratmaz. Ben mi yanlis biliyorum acaba

karşımdaki arkadaşım kırmak istemiyorum ümitlensin de istemiyorum ama cidden sevdiğim olmasaydı erkek arkadaş olabilecek mükemmel biriydi.

O arkadaşı değil de doktorluğunu önemsiyor gibi yazmışsınız.

şöyle diyeyim mantıken benim yerimde olan biri mantık evliliği vs yapmak isteseydi direk mesleği için kabul ederdi bunu söylüyorum.

Aşık olduğun adam sevmiyomu seni şimdi . diğer taraftan kalbinde biri varken biri varken başkasına şans vermessin zaten .ystube Basa basa doktor dediğinegore mmantığı ondan yana,

Aşık olduğun adam sevmiyomu seni şimdi . diğer taraftan kalbinde biri varken biri varken başkasına şans vermessin zaten .ystube Basa basa doktor dediğinegore mmantığı ondan yana,
mantığım beni dinle diyor kalbimde beni dinle diyor. sevdiğim adam sevdiğini söylediği halde benm kdr cesurca arkasında durmuyor bu sevginin.

E="sabahvesen, post: 44397683, member: 447098"]mantığım beni dinle diyor kalbimde beni dinle diyor. sevdiğim adam sevdiğini söylediği halde benm kdr cesurca arkasında durmuyor bu sevginin.[/QUOTE]
Canim her şeyi geçtim sevgisinin arkasında durmayan adamdan bi halt olmaz .. Anca seviyorum derler ama mücadele çaba sıfır. Önce bu aşık olduğunu bitir kalbin rahatlasin sonra diğeriyle ilgilen. Tabi su doktoru begeniyosan ya da bisey hissedeceğini inaniypsan.olmicaksa arkadaşlığını da bozma derim

E="sabahvesen, post: 44397683, member: 447098"]mantığım beni dinle diyor kalbimde beni dinle diyor. sevdiğim adam sevdiğini söylediği halde benm kdr cesurca arkasında durmuyor bu sevginin.
Canim her şeyi geçtim sevgisinin arkasında durmayan adamdan bi halt olmaz .. Anca seviyorum derler ama mücadele çaba sıfır. Önce bu aşık olduğunu bitir kalbin rahatlasin sonra diğeriyle ilgilen. Tabi su doktoru begeniyosan ya da bisey hissedeceğini inaniypsan.olmicaksa arkadaşlığını da bozma derim[/QUOTE]
olabileceğine inanmıyorum cnm yani aşık olurum diyemem anck hoşlanabilirim o kişiden ilgisinden alakasından ama daha fazlası olmazsa arkadaşlığımızda bozulur blyrm ki kendisi 2 seneye yakındır arkdşm. bozulsun istemem

Sevdigim adam dedigin kisinin seni sevdigi filan yok,adamin ilgi hosuna gittigi icin ara sira gelip kiskaniyo, ilgileniyo ayaklariyla senin zamanini calmaktan baska yaptığı bsy yok.. Hatta belki de bu anlamlari sen yukluyorsun; adamin yaptigi hic bi sey yok..
Ayrica,o adami sen de sevmiyorsun.. Sevseydin asla aklin karismazdi.. Onla olmazsa kimse olmaz derdin; o olmazsa baska alternatif dusuneyim demezdin..
Seninle ilgili dusuncem ayni; biri olsun istiyorsun hayatinda ve genelde Turk filmlerinde yasamaya calisiyorsun.. Ama hayat bu degil, boyle degil..
Ciddiye alir misin bilmem ama, lutfen kendini bu duruma dusurme.. Ve 'sevdigim adam' gibi degerli bi sozu de bu kadar degersizlestirme.. Kac konu actiysan bi 'sevdigim adam' temasi var ve hepsi de farklı kisiler.. Ustelik maximum 1 ay arayla filan; belki bazen daha kisa..
Dolu dolu yasayabilecegin bi seyler varsa da, kendin tadini kaciriyorsun..

Ya kalbi Ona doğruyu söylemiyorsa.Kalbinin sesini dinleyenleri çok gördük.Sonrası malum.

Ben sevmediğim biriyle yapamam. Mantık ilişkisini yapabilceksen arkadaşını seç.

Eşime aşıkken bir çok teklif aldım ve dandik insanlar değildi. Hepsini bana o teklifte bulundular dıye mmors ettim.
Bir insan aşıkken başka bir kişiye asla yan gözle bakamaz.
Sen sankı doktora aşık değilsinde mesleğine aşık gibisin :))

Eğer birini hakikaten seviyorsan başkasıyla olmayı düşünmek( mesleği, tipi ne olursa olsun) imkânsızdır. Siz bence o arkadaşı çok.sevmiyorsunuz. Bu durumda da diğerine şans vermelisiniz. Yazdiklarinizdan ondan etkilendiğiniz belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…