- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Tr ye sık gelmiyomuş..ikisinide arti ve eksileriyle bir kagida yaz hangisinin artisi fazlaysa onu sec derim..gerci bu durumda bir erkek olsa ayni anda iki kisiyi idare ederdi de biz bayanlar yapamayiz yahu..
valla kalbinizi dinleyin derim, size zarar vermeyecekse. yani şiddet olur küfür olur o halde bile kalbimi dinledim ona gittim demek de biraz saçma ama böyle bir durum yoksa aşkınızın peşinden gidin.
Benim bildigim, birine aşıkken baska bir erkegin ilgisi kafa karisikligi yaratmaz. Ben mi yanlis biliyorum acaba
O arkadaşı değil de doktorluğunu önemsiyor gibi yazmışsınız.
mantığım beni dinle diyor kalbimde beni dinle diyor. sevdiğim adam sevdiğini söylediği halde benm kdr cesurca arkasında durmuyor bu sevginin.Aşık olduğun adam sevmiyomu seni şimdi . diğer taraftan kalbinde biri varken biri varken başkasına şans vermessin zaten .ystube Basa basa doktor dediğinegore mmantığı ondan yana,
Canim her şeyi geçtim sevgisinin arkasında durmayan adamdan bi halt olmaz .. Anca seviyorum derler ama mücadele çaba sıfır. Önce bu aşık olduğunu bitir kalbin rahatlasin sonra diğeriyle ilgilen. Tabi su doktoru begeniyosan ya da bisey hissedeceğini inaniypsan.olmicaksa arkadaşlığını da bozma derim[/QUOTE]E="sabahvesen, post: 44397683, member: 447098"]mantığım beni dinle diyor kalbimde beni dinle diyor. sevdiğim adam sevdiğini söylediği halde benm kdr cesurca arkasında durmuyor bu sevginin.
en doğrusu bu aslındaBencede bozma arkadaşlığını. Yapicagin şey önce su kangren kolu koparmak.
Ya kalbi Ona doğruyu söylemiyorsa.Kalbinin sesini dinleyenleri çok gördük.Sonrası malum.valla kalbinizi dinleyin derim, size zarar vermeyecekse. yani şiddet olur küfür olur o halde bile kalbimi dinledim ona gittim demek de biraz saçma ama böyle bir durum yoksa aşkınızın peşinden gidin.
Benim bildigim, birine aşıkken baska bir erkegin ilgisi kafa karisikligi yaratmaz. Ben mi yanlis biliyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?