Az kalsın dolandiriliyordum

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Kızlar dikkat etmesem arastirmasam dolandırılacaktim sanırım. İş arıyorum dün birkaç yere başvurmuştum. İlanlardan birinde yetiştirilmek üzere diye belirtmisler başvurdum. Sonra bugün aradılar. Bana 3 ay eğitim vereceklerini eğitimin ücretinin 980 lira olduğunu söylediler. Yarın görüşme için cagirdilar. Bende konuşma boyunca dememislerdi firma adını sordum. İsim demeden işte özel bir kurs olduğunu milli eğitime bağlı olduğunu dediler. Sonra adam bana adresi attı. Sonra eve geçince baktım başvurduğum ilana ismine adresine vs. düzgün bir şey cikmadi. Bende adamın attığı adresten bulmaya çalıştım. İsim vermeyim bı kurs çıktı ve farklı farklı sitelerde dolandırılan bir sürü insan çıktı. Aynı kurs orda görüşeceğim kişiye kadar aynı şeyler yazmışlar. Onlara da kursu 980 demişler. Görüşmeye gidince bunalta bunalta imzalatmislar. Kurs başladıktan sonra iş garantili diye kandırıyorlarmis. Kursun tabelası dahi yokmus şikayet sitelerinde yazana göre.

Ne kadar kötü ya sanki kolay kazanılıyor para. İnsanın umuduyla oynuyorlar. Eğer görürseniz internette dikkat edin.

Burda da ifşa edin sakıncası yoksa tek ayaklarının üstünde kırk yalan söylüyor insanlar.
Artık helal para diye bir şey kalmamış.oyle acı ki.
Herkes kısa yollar,köşe dönmeler peşinde.

Cok gecmis olsun Malaesef gunumuzde dolandiricilar turlu turlu yalan ve tuzaklarla pusuda beliyorlar.Cok dikkatli olmak lazim.
Sizin yasadiginiz bir ornegi gecen haberlede denk geldim .
Yakinda tuvallete giderken bile dolandirmasalar iyidir ..

Yarın arayıp firma adını tekrar soracağım. İnsafsizlar ya 6-7 kişi yazmış böyle dolandırılmis bu kurs tarafından

Cok gecmis olsun Malaesef gunumuzde dolandiricilar turlu turlu yalan ve tuzaklarla pusuda beliyorlar.Cok dikkatli olmak lazim.
Sizin yasadiginiz bir ornegi gecen haberlede denk geldim .
Yakinda tuvallete giderken bile dolandirmasalar iyidir ..

Bir de milli eğitime bağlıymış nasıl oluyor anlamadım

Yakında gözümüzün üstünden sürmemizi çalacaklar.herkes çakal olmuş kolay para peşinde :KK14:

Back
X